Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Аз само да питам - кодове за намаление може ли да се ползват, когато резервацията е с плащане на място?

Редактирано от Георги
Публикувано:
преди 10 минути , iMari каза:

Аз само да питам - кодове за намаление може ли да се ползват, когато резервацията е с плащане на място?

Обикновенно може само когато се плати сега, но ако имаш free cancelation някой път не ти дърпат парите.

Публикувано:
преди 6 минути , iMari каза:

Кодовете могат. 

Не може кешбека по програмите на Мастъркард/Виза. 

П.п ти знаеш със сигурност, ама аз да си кажа, че кодовете не са за намаление, т.е. не свалят цената в момента, а връщат сумата като кредит. 🙂

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 32 минути , yordanov каза:

Не може кешбека по програмите на Мастъркард/Виза. 

Според мен може кешбек от Виза, ако плащането е в мястото на настаняване, но с карта. Не може, ако това място приема само плащания в брой. Поне така тълкувам правилата на Виза /т.7/. При Мастъркард не съм проверявала условията как са.

Accommodations that do not accept card payments are not eligible for the offer. These are accommodations that only accept cash as a mode of payment and do not have a “cashback” badge displayed on their listing.

Имам една резервация с плащане на място, но с възможност чрез карта и показваше какъв би бил кешбека.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , ДиянаВ каза:

Според мен може кешбек от Виза, ако плащането е в мястото на настаняване, но с карта. Не може, ако това място приема само плащания в брой. Поне така тълкувам правилата на Виза /т.7/. При Мастъркард не съм проверявала условията как са.

Accommodations that do not accept card payments are not eligible for the offer. These are accommodations that only accept cash as a mode of payment and do not have a “cashback” badge displayed on their listing.

Имам една резервация с плащане на място, но с възможност чрез карта и показваше какъв би бил кешбека.

А възможно е, всъщност. В на Мастъркард правилата го пише същото, та и там ще е така.

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам код валиден до 11-ти.

Което май значи, че трябва да се използва до края на деня.

нямам време да проследя в момента кой е наред за код, пишете на лично кой е наред.

*ДАДЕН

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, valpet каза:

Не знам кой е наред,но се скъсаха да ми пращат кодове последния месец.Пишете ,изпращам на нуждаеш се🧳

Даден

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• mareya
    • ja3000bg
    • backpacking.southamerica
    • new one
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.