Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 минута , Mexx каза:

Здравейте, имам код. Трябва ли ви все още? 

Да,трябва ми.Ако може на Л.С. Благодаря предварително.

Публикувано:

Приятно пътуване 🥰

Get 10% back in Travel Credits 

Book now! Valid until 12 March 2023. 

Hi Valentina, 

Planning on travelling soon? Get 10% back (up to € 100) in Travel Credits on your next booking. You can use Travel Credits for future stays at thousands of properties worldwide. 

Happy travels! 

Your promo code 

TDMZS8H1U5 

Use the button below to activate your code. You can also enter it when paying for your booking. 

Activate code 

Terms and conditions 

The minimum spend to receive this reward is € 50 on one booking The maximum reward value is € 100 This code can only be used once This code must be applied before booking and cannot be applied to an already-existing booking Reward will be paid in Travel Credits to your Booking.com Wallet Travel Credits will arrive in your Wallet approximately 2 weeks after you check out from the property Travel Credits will be valid for one year from the date you receive them in your Wallet This promotion expires on 12 March 2023 For more information, see the full Terms and conditions and FAQs

• Харесвам 1
Публикувано:

Подреждам се за код и аз за сума до 50 евро. Имам да правя по няколко нощувки на посока за едно пътуване.

Моля на лични.

Публикувано:

И на мен ще ми трябва все пак код. Резервирах уж последна стая без код, сега се появи нова "последна" стая 🙂

Публикувано:
преди 5 минути , The rider каза:

Добра вечер!

Имам нужда от код. Ако някой има излишен моля да го изпрати на лични.

Благодаря предварително!

Здравейте, не успях да пратя на лични

16786478295241044405890301385593.jpg

Публикувано:

Понеже не влизам в темата често, искам, според препоръките на закаченото горе в червено мнение, макар и със закъснение да изразя благодарност към @Адриан ХН и @ven62, които са ми помагали с изпращане на код за отстъпка. 🙂

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:

Трябва ми код, ако някой има излишен и го сподели на ЛС ще бъда много благодарен!

Публикувано:
преди 30 минути , Kalina Ivanova каза:

Кой е на ред за код ?

Аз все още се нуждая от код.

Публикувано:

Може ли най-учтиво да помоля за код , ако някой има свободен ☺️ Ще правя резервация за около 500 евро. И дали някой е комбинирал код и Genious? Направих друга резервация за по-малка сума /100 евро/ , но не е с предплащане и сега се надявам на код . Не ми е ясно как дава тези кодове за намаление? Да се надявам ли че ще получа код от Booking за първата резервация?

Дани Магелани
Публикувано:
преди 4 часа, Dessislava каза:

Може ли най-учтиво да помоля за код , ако някой има свободен ☺️ Ще правя резервация за около 500 евро. И дали някой е комбинирал код и Genious? Направих друга резервация за по-малка сума /100 евро/ , но не е с предплащане и сега се надявам на код . Не ми е ясно как дава тези кодове за намаление? Да се надявам ли че ще получа код от Booking за първата резервация?

Аз имам десетки резервации и ниво 3 и нямам нито един изпратен код до момента. Наскоро ми се наложи бърза резервация за 640 долара без никакъв код. Очаквах, че поне след нея ще получа код - йок.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 минути , Дани Магелани каза:

Аз имам десетки резервации и ниво 3 и нямам нито един изпратен код до момента. Наскоро ми се наложи бърза резервация за 640 долара без никакъв код. Очаквах, че поне след нея ще получа код - йок.

Моите наблюдения са, че дават код, когато 👀 и се чудиш дали да резервираш и така подканят. Това на единия акаунт. На другия никога не съм получавала код.

Дани Магелани
Публикувано:
В момента, aleksandrina каза:

Моите наблюдения са, че дават код, когато 👀 и се чудиш дали да резервираш и така подканят. Това на единия акаунт. На другия никога не съм получавала код.

И това съм правила, но ме подканят без код. Сега ми трябва пак за една резервация около 550 долара и няколко пъти ме подканят, но нито цена свалят, нито код дават.

Публикувано:
преди 1 минута , Дани Магелани каза:

И това съм правила, но ме подканят без код. Сега ми трябва пак за една резервация около 550 долара и няколко пъти ме подканят, но нито цена свалят, нито код дават.

На мен са ми пускали подканвания лятото на 2020, но тогава ми беше доста несигурно и не резервирах нищо. Не им схващам алгоритъма на промоциите. 🙄

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.