Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 27.03.2023 г. в 14:17, Lirea каза:

И при мен всеки път е така. За 6 поредни резервации вече нямам код и не мога да се добера, а иначе редовно получавам, когато не търся. То може би и това е идеята на Booking - като засекат, че дълго не си ровил в сайта, започват да ти пращат, за да те подканят. А започнеш ли да търсиш, смятат, че няма нужда да те зарибяват, щом така или иначе си започнал да търсиш. 

Точно същите наблюдения имам и аз. Редовно получавам кодове и ги преотстъпвам на търсещи тук в темата и това се случва, когато не ровя в сайта. Преди няколко дни преотстъпих последния код, веднага след това рових и избирах място за настаняване и днес като съм готова да резервирам, естествено, нямам код 😀 Затова помагайте, моля, трябва ми код и то днес.   

@searus, и аз имах този проблем последния път, когато исках да ползвам код при резервацията. Търсих, гледах, премятах страници и бутони и така и не намерих място да въведа кода. Не разбрах защо и къде е проблема. Сега пак ще го боря, ако се уредя с код, де и ще пиша. 

Дани Магелани
Публикувано:
преди 13 часа, searus каза:

Мерси, ама наистина нямах такова поле, ще се пуля пак на следваща резервация, не знам дали не е нещо заради линукса ми, но редовно ми откачат някои страници...

Не при всички резервации има поле за код. Наскоро го забелязах.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Дани Магелани каза:

Не при всички резервации има поле за код. Наскоро го забелязах.

+1. Мисля си, че Booking имат определена минимална цена, под която не може да бъде направена дадена резервация. И ако тази цена е достигната, не може да се приложи допълнителна остъпка (било с код, genius level, кешбек или реферал). Но това е просто спекулация от моя страна.

Дани Магелани
Публикувано:
преди 12 минути , neuromancer каза:

или пък влизате през линк за кешбек или Уиз, затова няма поле за код

Не влизам през линк.

Публикувано:
Преди 1 час, Дани Магелани каза:

Не влизам през линк.

Нито пък аз 🙂

преди 1 час, vorbis каза:

+1. Мисля си, че Booking имат определена минимална цена, под която не може да бъде направена дадена резервация. И ако тази цена е достигната, не може да се приложи допълнителна остъпка (било с код, genius level, кешбек или реферал). Но това е просто спекулация от моя страна.

Нали въпросните кодове са с минимална цена на резервация, определено не съм под нея...

• Харесвам 1
Публикувано:

Супер досадно е, но след всяко търсене трийте cache и data и преди да резервирате изтрийте app-а и пак го инсталирайте. Наскоро като търсих за скъпа дестинация и при всяко следващо търсене качваше цената. После се оправи. 

Ако някой има нужда и няма друга опция, мога да му генерирам код, но е ДО 10% през опцията на takeaway 

Последните 2 години не съм получила нито 1 код от booking, нито в период без резервации, нито в период на резервации 😞 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 7 минути , searus каза:

Нито пък аз 🙂

Нали въпросните кодове са с минимална цена на резервация, определено не съм под нея...

И при мен се е получавало. На компютъра нямам поле за код, но за същата резервация през приложението на телефона има - така че проверявайте и там.

Както и установих, че за някой резервации на приложението ми дава една цена, като споделя линк и вляза през него - дава по ниска цена. Честно казано в последно време преди да резервирам пробвам първо през всички налични устройства, защото навсякъде ми дава различни цени, че понякога и различни условия (при безплатно анулиране - на едно място без предварително плащане, на друго с плащане по време на резервацията). Всичко трябва да се пробва явно. :)

• Харесвам 4
Публикувано:

Полето с кода го крият, случвало ми се е да го виждам на различен етап от резервацията и на различно място, вежливо прикрито поле, до което понякога трябва да цъкнеш "прочети повече" или нещо от сорта, та да излезе ситно отдолу. Жалко, че до сега само веднъж съм успявал да ползвам код за резервация, но пък винаги ми е интересно и се оглеждам да видя каква схема са направили. Та извода е, гледайте и търсете дори на неочаквани места, не знам нарочно ли е или просто различните типове настанявания са групирани в различни категории и съответно условията за тях са различни и от там идват разминаванията, но е факт, че не винаги поле за код има или поне не винаги е там, където очаквате да бъде.

Потвърждавам и аз, че през браузър на компа и през приложение на телефона, че дори и през браузър на телефона ми е давало различни цени, наистина изтривайте история, бисквитки и тн.

Ако си харесате място за настаняване, потърсете го по име, адрес и тн в гугъл мапс, като цъкнете там на него, гугъл ви вади предложения къде се предлага в различни платформи, може би ще го намерите на друга платформа по-евтино, а по-интересното е, че се случва като цъкнете от линка за букинг през гугъл да ви даде същото място на различна цена от тази, която сте го намерили в букинг търсене.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 6 минути , ESK каза:

И при мен се е получавало. На компютъра нямам поле за код, но за същата резервация през приложението на телефона има - така че проверявайте и там.

Както и установих, че за някой резервации на приложението ми дава една цена, като споделя линк и вляза през него - дава по ниска цена. Честно казано в последно време преди да резервирам пробвам първо през всички налични устройства, защото навсякъде ми дава различни цени, че понякога и различни условия (при безплатно анулиране - на едно място без предварително плащане, на друго с плащане по време на резервацията). Всичко трябва да се пробва явно. 🙂

Абсолютно същите неща съм забелязала и процедирам по същия начин. За съжаление не можах да върна цената с безплатна отмяна, но в случая ще рискувам. По-забавното беше, че ми се появи допълнителната дата, която уж ми е резервирана (добре че не ме таксува 😉 ). Чудя се дали да не им досадя, ей така, с цел да си потренират малко с шантаво желание на клиента, и да си поискам допълнителния безплатен ден (имам скрийншот), пък току-виж се скарали на IT отдела малко...

Публикувано:
преди 1 час, Julian999 каза:

Имам код най бързият го взима!

Здравейте,

възможно ли е да ми изпратите код, ако все още е свободен.
Благодаря и поздрави!

Публикувано:

Здравейте! Имам свободен КОД за резервация за минимум BGN 200 , валиден до 01/04/2023. Моля,  пишете на лични за споделяне на кода!

Кодът е даден!

Публикувано: (редактирано)

Здравейте и от мен, имам код валиден до утре. Който има нужда да пише и първият печели 🙂

Даден

Редактирано от kavesy
  • Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте,

Аз все още съм без код, тъй като тези дни пътувах и не успях да се възползвам от всички предложения, а писах миналия четвъртък. Ако някой има възможност да сподели такъв с мен на лично съобщение, ще бъда много благодарен. Резервацията ми е ~1000 лв.

Публикувано:
преди 7 часа, BG_guide каза:

Здравейте,

Аз все още съм без код, тъй като тези дни пътувах и не успях да се възползвам от всички предложения, а писах миналия четвъртък. Ако някой има възможност да сподели такъв с мен на лично съобщение, ще бъда много благодарен. Резервацията ми е ~1000 лв.

Кодът, който съм публикувала преди твоя пост още е активен,  защо не го използваш?

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 9 минути , Вероника каза:

Кодът, който съм публикувала преди твоя пост още е активен,  защо не го използваш?

Здравей, опитах и вчера, но изписва, че кодът е невалиден. 

Публикувано:
преди 2 минути , BG_guide каза:

Здравей, опитах и вчера, но изписва, че кодът е невалиден. 

Изпращам на лично. Допуснала съм грешка в поста, явно си е за теб.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 7 часа, BG_guide каза:

Здравейте,

В повечето случаи кодовете са с валидност часове и няма как да чакат.

Аз редовно отдавам свободни кодове тук и държа на обратната връзка в рамките на валидност на кода.

Случвало се е да изпратя код, а да получа напомняне от Букинг да го ползвам, което значи, че този на когото съм го пратила не го е активирал изобщо. Или ако съм го изпратила конкретно на някой и няма реакция, а съм получила няколко молби става още по зле положението, защото кода си заминава на вятъра, а други се нуждаят от него. 

Така че е хубаво, тези които желаят код да следят темата и да реагират адекватно.

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 1 час, Kalina Ivanova каза:

В повечето случаи кодовете са с валидност часове и няма как да чакат.

Аз редовно отдавам свободни кодове тук и държа на обратната връзка в рамките на валидност на кода.

Случвало се е да изпратя код, а да получа напомняне от Букинг да го ползвам, което значи, че този на когото съм го пратила не го е активирал изобщо. Или ако съм го изпратила конкретно на някой и няма реакция, а съм получила няколко молби става още по зле положението, защото кода си заминава на вятъра, а други се нуждаят от него. 

Така че е хубаво, тези които желаят код да следят темата и да реагират адекватно.

Здравей, права си- аз пътувах и бях без роуминг по някаква причина и наистина нямаше как да я следя тези дни.

Благодарности на Вероника за кода! 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Lyudmila Ilchevska
    • gogoen
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.