Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 23 минути , Demo каза:

Малко е неприятно, когато някой помоли за код, получи, а някой друг без да е поискал код се възползва .... благодаря все пак за кода, явно на някой му свърши работа ...

Доста е неприятно, да те изкарат виновен:

1. Никъде не е цитирано мнението ти или е посочено по какъвто и да е начин, че е за теб;

2. Помолил си за код на ЛС, а този е публичен.

Лека и спокойна нощ!

• Харесвам 5
Публикувано:
25 minutes ago, phasma said:

Нямаш грижи, току що получих , о докато е топличек е пратен директно! Поздрави!

Благодаря !

Все още не съм свикнал с "духа на форума" 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
1 minute ago, vl_stamboliev said:

Доста е неприятно, да те изкарат виновен:

1. Никъде не е цитирано мнението ти или е посочено по какъвто и да е начин, че е за теб;

2. Помолил си за код на ЛС, а този е публичен.

Лека и спокойна нощ!

Отговора с кода е точно след моето питане.

Не е необходимо да крадеш код, за който дори не си молил, поне в последния месец ....

• Шок 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 7 часа, Demo каза:

Не е необходимо да крадеш код, за който дори не си молил, поне в последния месец ....

Всеки има право да реши на кого да изпрати код и ред не се спазва. А ако е споделен в темата, се подразбира, че е за най-бързия. 

В духа на форума ще е да се извиниш, а също и да допринесеш с нещо тук, преди да си търсиш правата и реда.

• Харесвам 10
Публикувано:

Здравейте, имам нужда от код и ще бъда благодарен ако се намери. 
п.с какви са ви настройките в букинг за имейли? Аз не получавам никакви кодове сигурно от година+ ☹️

Публикувано:
преди 8 часа, Demo каза:

Ти с какво допринесе към този форум, че започна и правосъдие да раздаваш и да нападаш?! Или се регистрира заради кодчетата?! Извини се и гледай по-бързо да се ориентираш как да се впишеш в това общество, ако имаш желание разбира се. Тук всеки е добре дошъл! 

И @Marisha чака за код от сряда, ама все още никой не й е дал, а ти се вреди вече... замисли се! Хубав ден! 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 8 часа, Demo каза:

Ако някой е пуснал код директно в темата, явно е било с идеята да бъде използван от този, който го види пръв. 

А иначе редовно споделящите информация във форума за мен са с приоритет, когато раздавам кодовете, които няма да използвам. Предполагам и други се водят от същото, когато преценяват на кой да пратят кода си. Тъй че няма място за сърдене. 

• Харесвам 15
Публикувано:

И @Argentique се престраши да поиска код в сряда, но моя тъкмо го бях дала. Така че, ако не е получила и ви се намира - изпратете и. Аз също съм си създала лично правило да изпращам първо на тези които са допринесли много за форума. Приятна събота желая на всички!

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
Публикувано:

На Argentique един от горепишещите господа й изпрати код вчера и вече не й трябва. 🙂

Тъкмо щях да стигна до извода, че като не писах в темата,  хората сами ми пращаха кодове, пък като писах - не, но ми се разтури тази интересна логика. 🤣

• Харесвам 2
новобранец-магеланец
Публикувано:
преди 13 минути , новобранец-магеланец каза:

Имам свободен код валиден до утре 15ти. Моля за ЛС, най-бързият печели 🙂

Вече е даден

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, lio каза:

Имам код валиден до 15-ти. Това ще рече вероятно до тази вечер.

Някой в готовност за резервация на лично?

Даден*

Много благодаря! Успях да резервирам

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте, пак съм в търсене на код за голяма резервация и ще съм благодарна, който има да изпрати на лично. 

Благодаря предварително! 🙂

Публикувано:
На 14.10.2023 г. в 9:19, chandni каза:

Ако някой е пуснал код директно в темата, явно е било с идеята да бъде използван от този, който го види пръв. 

А иначе редовно споделящите информация във форума за мен са с приоритет, когато раздавам кодовете, които няма да използвам. Предполагам и други се водят от същото, когато преценяват на кой да пратят кода си. Тъй че няма място за сърдене. 

Абсолютно съм на същото мнение. Точно това имах предвид като попитах правилно ли е да се даде код на току-що регистриран. Мисля, че когато си дал нещо на този форум, тогава е редно да си поискаш. Беше ми ясно, че Vasil се е регистрирал само за код.

IMG_3158.jpeg

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.