Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ъпдейтвам се за код.

Моля, ако някой има, ще съм благодарен да го получа на лични  че тук нсе не мога да се вредя.

Публикувано:

Вашият промокод

6PEF11GGUZ

• Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата
  • Максималната стойност на наградата е € 100
  • Този код може да бъде използван само веднъж
  • Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация
  • Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com
  • Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване
  • Кредитите за пътуване ще бъдат валидни за една година от датата, на която ги получите във вашия Портфейл
  • Тази промоция изтича на 22 ноември 2023 г.
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 48 минути , Nik каза:

Вашият промокод

6PEF11GGUZ

• Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата
  • Максималната стойност на наградата е € 100
  • Този код може да бъде използван само веднъж
  • Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация
  • Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com
  • Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване
  • Кредитите за пътуване ще бъдат валидни за една година от датата, на която ги получите във вашия Портфейл
  • Тази промоция изтича на 22 ноември 2023 г.

Благодаря, използвах го

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте!

Аз също имам нужда от код за booking. Ако някой има ненужен, моля да ми го прати на лично съобщение. Благодаря предварително! 🙂

Публикувано:
преди 7 минути , DGTG каза:

Имам свободен код. Пращам на първия писал на лично.

@Branko, @Sju, @alienad, получихте ли?

@DGTG благодаря ти, но трябваше да реагирам бързо и направих резервацията без код.
Нека друг да го използва🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, DGTG каза:

Имам свободен код. Пращам на първия писал на лично.

@Branko, @Sju, @alienad, получихте ли?

Аз ти писах ЛС, ако още е свободен, моля да ми изпратиш.

ПС Получих код. Благодаря, @DGTG !

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Имам код, който няма да използвам. Валиден е до 24 ноември 2023 г.

Първият писал на лични ще го получи! 

Даден!

Редактирано от woman_in_white
Публикувано:

Здравейте, ще правя резервация за голяма стойност и ако някой има свободен код да ми даде, ще съм много благодарна!

Публикувано:
преди 58 минути , Pepi Popova каза:

Здравейте, ще правя резервация за голяма стойност и ако някой има свободен код да ми даде, ще съм много благодарна!

Q52H8293MB

Публикувано:
преди 15 минути , Жанета Иванова каза:

Q52H8293MB

Благодаря, но ако може на лично, ако някой друг реши да сподели, защото някой го е използвал докато го видя 🥲

Публикувано:
преди 52 минути , Argentique каза:

Може ли и на мен код, че собственикът ми отмени резервация и сега пак трябва да я умувам.🤔

При моята отмяна се зачудих много сериозно дали да не изнахалствам на customer service да си поискам кода обратно, понеже бях стигнала максималната сума 🤣 Но вече бях нахалствала толкова много на техния телефон, че не посмях, но можеш да пробваш, ако не ти е спешно (с чата, не с телефона), за да разберем дали минава в такива случаи, за статистиката само 😉

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 часа, searus каза:

При моята отмяна се зачудих много сериозно дали да не изнахалствам на customer service да си поискам кода обратно, понеже бях стигнала максималната сума 🤣 Но вече бях нахалствала толкова много на техния телефон, че не посмях, но можеш да пробваш, ако не ти е спешно (с чата, не с телефона), за да разберем дали минава в такива случаи, за статистиката само 😉

Тази резервация беше без код в едно място с много висока оценка, но малко под 100€ за резервация, а за такива суми кодове не съм искала досега. Сега си преразгледах програмата и реших, че що пък в тези дни да не си позволя нещо по-така и съответно по-скъпо. :smile3:

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте!

Бих искал да получа някому ненужен код за booking, тъй като ми се налага да направя резервация. Моля да ми пратите такъв на лично съобщение!

Много ви благодаря предварително! 🙂

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Shlosera
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.