Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Даден - Здравейте! Имам код с отстъпка 8%, който изтича днес. Ако някой има нужда да пише и ще го изпратя на лични.

Редактирано от tedistan
Публикувано:

Здравейте, има ли някой свободен код? Ще бъда благодарна, ако може някой да ми изпрати на лично съобщение! ☺️

Публикувано:
Моля който го използва да остави бележка, за да не се опитват други пътешественици

Get 10% back in Travel Credits

Book now! Valid until May 1, 2026.
Your promo code

UHHRTFEEWU

Use the button below to activate your code. You can also enter it when paying for your booking.
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 4 минути , Maria Dinkova каза:
Моля който го използва да остави бележка, за да не се опитват други пътешественици

Get 10% back in Travel Credits

Book now! Valid until May 1, 2026.
Your promo code

UHHRTFEEWU

Use the button below to activate your code. You can also enter it when paying for your booking.

Благодаря, използван

Публикувано:

Сега видях, че имам един код, който изтича утре.

Трябва да резервирате за минимум € 100 за една резервация, за да получите наградата

Максималната стойност на наградата е € 100

Някой мераклия?

Кода е даден на @Седем Два

• Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте! Ако някой има код и няма да го ползва, ще съм много благодарна да ми го изпрати на лично съобщение. Благодаря!! Търся валиден промо код за предстоящо пътуване. Ако някой има излишен и няма да го ползва, ще съм много благодарен да ми го изпрати на лично съобщение. Благодаря!" пътуване. Ако някой има излишен и няма да го ползва, ще съм много благодарен да ми го изпрати на лично съобщение. Благодаря!"

Публикувано:

Спешно се търси код за другарче, трябва да резервира днес.

Само да добавя, че тази приятелка многократно ми е давала кодове, които съм пускала в тази тема. Та се надявам да и върнем жеста 🙂 

Публикувано:
1 hour ago, rosina said:

Имам код, който важи до днес 01.05. Давам го на първия, писал ми на лични

Здравейте, нов съм във форума и не мога да пиша лично съобщение. Дали ви е свободен още кода? Благодаря предварително 

Публикувано:
преди 5 минути , panteleipatnik каза:

Здравейте, нов съм във форума и не мога да пиша лично съобщение. Дали ви е свободен още кода? Благодаря предварително 

Писах ви на лични, проверете

Публикувано:

Здравейте на всички!

Търся код за Booking става на въпрос за скъпа резервация. Ще се радвам някой да ми пише/изпрати код за остъпка. Благодаря!

Публикувано:

Някой може ли да ми изпрати код за букинг на съобщение? Чакам от дни и се надявам да не изпусна офертата, която съм избрал. Весело лято на всички! По принцип ползвам често Агода - имат много големи намаления спрямо букинг, но този хотел не се предлага при тях.   

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• valpan
    • mareya
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.