Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте,

И аз се нареждам на опашката ако някой има свободен код. Че имам резервация за около хиляда евро

благодаря

Публикувано:
преди 5 часа, Valentina Yordanova каза:

За нуждаещ се 😇

Приятно пътуване

WYHHVDG6EC

Screenshot_20221103-114410_Email.jpg

Малко късно съм го видял и вече е използван. Продължавам да съм на опашката, ако някой има излишен код  ще се радвам да го получа на ЛС.

Публикувано:

Здравейте! 🙂 И аз търся код. Моля на лично, ако някой има излишен, защото все някой го използва преди мен, ако е публично споделен 🙂 Благодаря предварително!

Публикувано:

Ако код е използван за резервация с възможност за промяна, намалението губи ли се, ако резервацията бъде променена?

Публикувано:
преди 1 час, Zaro каза:

Ако код е използван за резервация с възможност за промяна, намалението губи ли се, ако резервацията бъде променена?

Независимо, че резервацията е с възможност за промяна, системата не приема промяна (в моя случай eдинствено трябваше да изместя с един ден резервацията поради промяна на полета за Лисабон с Wizz air). Анулирах резервацията си и я направих отново  за новите дати, без намаление, защото нямах нов код.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, Zaro каза:

Не се губи.

Но ако ти дава, че стаята е заета за желаните дати (въпреки че е заета от теб), трябва да се свържеш със съпорта и те да ти коригират резервацията.

Например си букнал 25-27.12, но искаш да смениш с 26-28.12.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 7 часа, Stelyan Ivanov каза:

Привет, имам готовност за букване на две резервации днес. Моля за два код на лично. Благодаря предварително!!! 

И аз имам готов ост от 3 дни но нещо няма кодове за този период.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• ja3000bg
    • darinamarinova
    • ogniancho
    • dorita
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.