招き猫 Публикувано: 8 май, 2023 Сподели Публикувано: 8 май, 2023 преди 1 час, Jorro каза: ЦКБ mastercard world debit, но има условия за издаване, ако ги покриеш това за мен е най-доброто. Това което разбрах е месечно 2.50 и наличност 20к в тяхна сметка? Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 9 май, 2023 Сподели Публикувано: 9 май, 2023 преди 20 часа, 招き猫 каза: Това което разбрах е месечно 2.50 и наличност 20к в тяхна сметка? Да, като наличноста може да е само поне донато ти издадат картата, все пак не ти ги блокират.... ако имаш кредит пак може.... Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 9 май, 2023 Сподели Публикувано: 9 май, 2023 А как ми е приложението за банкиране изглежда ми дървенко? Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 11 май, 2023 Сподели Публикувано: 11 май, 2023 От доста време и аз поддържам ДСК Уиз и чист Дайнърс. Плащам с Дайнърс и ако не мине плаща, с ДСК Уиз. Чакам си епъл да пуснат тяхната карта в България с надежда за поне европейски условия, но докато това стане дали някой може да предложи по-добра кешбек програма от тези на двете споменати карти към този момент. Не е задължително банкта да е българска, стига да няма някакви изисквания за отседналост. 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 11 май, 2023 Сподели Публикувано: 11 май, 2023 На 9.05.2023 г. в 23:42, 招き猫 каза: А как ми е приложението за банкиране изглежда ми дървенко? Може би най-дървеното от всички банки, но мен не ми пречи т.к не извършвам никакви операции от там, а всички разходи ми минават през дайнърса... Т. Е цкб ми е само за топ ъп... Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 11 май, 2023 Сподели Публикувано: 11 май, 2023 След "промоцията" на Opodo/Edreams онзи ден,когато не успях да купя билети заради липсващата в "колекцията" ми карта Visa Credit,искам да се допитам до всички вас- коя е най-добрата карта VISA Credit на българска/чуждестранна банка? Ще съм благодарен на всякакви препоръки за избор на карта! Връзка към коментар
timobg Публикувано: 12 май, 2023 Сподели Публикувано: 12 май, 2023 преди 9 часа, crazyhorse каза: След "промоцията" на Opodo/Edreams онзи ден,когато не успях да купя билети заради липсващата в "колекцията" ми карта Visa Credit,искам да се допитам до всички вас- коя е най-добрата карта VISA Credit на българска/чуждестранна банка? Ще съм благодарен на всякакви препоръки за избор на карта! Аз мога да препоръчам кредитната на ПИБ - без годишна такса за първата година, без годишна такса и в следващи години при натрупан оборот минимум 7200 за предходната година. Плюс има и кешбек - 0.5% за стандартните и по-висок процент за златни/платинени. Недостатък - има такса за превалутиране, ако се плаща в друга валута, но това аз го избягвам като ползвам Curve за плащания в чуждестранни сайтове. Редовно имат и някакви промоционални кампании - аз сега чакам да ми дойде късмета и да спечеля едно Audi Q5 🙂 5 Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 14 май, 2023 Сподели Публикувано: 14 май, 2023 На 12.05.2023 г. в 0:33, Jorro каза: Може би най-дървеното от всички банки, но мен не ми пречи т.к не извършвам никакви операции от там, а всички разходи ми минават през дайнърса... Т. Е цкб ми е само за топ ъп... Топъпа към револют ок ли е? Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 14 май, 2023 Сподели Публикувано: 14 май, 2023 Преди 1 час, 招き猫 каза: Топъпа към револют ок ли е? Да, няма никакви такси, за дайнърс също е така Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега