dimitrov6 Публикувано: 12 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2020 22 5 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 12 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2020 И аз имам няколко интересни снимки.Ето и няколко от тях: Моя милост в Задар Езеро в Полша. И още една.....заигравка със сенките в мина за охра в Прованс-Франция. 36 13 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 12 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2020 Тази снимка е много различна и с това е интересна. Няма мое,няма твое-всичко е.........зелено!!!😀 28 2 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 12 февруари, 2020 Автор Сподели Публикувано: 12 февруари, 2020 13 3 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2020 24 11 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 15 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2020 Когато си различен: 27 5 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 15 март, 2020 Сподели Публикувано: 15 март, 2020 Виждали ли сте гъба от атомна бомба? Ако отговора ви е отрицателен.......,аз ще ви покажа!!! 🤣 П.П. Искам да поясня,че снимката няма нищо общо с инцидента в оръжейния завод "Арсенал" преди няколко дни. 31 1 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 15 март, 2020 Сподели Публикувано: 15 март, 2020 преди 9 минути , krasen_denev каза: Виждали ли сте гъба от атомна бомба? Ако отговора ви е отрицателен.......,аз ще ви покажа!!! 🤣 П.П. Искам да поясня,че снимката няма нищо общо с инцидента в оръжейния завод "Арсенал" преди няколко дни. Пепел ти на езика! Дори не прави асоциации! Светът е луднал и не знаем кой как реагира. Какви филми гледа и какви игри играе. 5 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 15 март, 2020 Сподели Публикувано: 15 март, 2020 преди 2 минути , Дани Магелани каза: Пепел ти на езика! Дори не прави асоциации! Светът е луднал и не знаем кой как реагира. Какви филми гледа и какви игри играе. Никакви асоциации не правя Дани! 😃 Имам снимка-показвам. Все пак темата е "Интересни наши снимки", а аз си мисля,че тази снимка е интересна. Сега, след като по цял ден сме си по домовете ,имаме време и снимки да гледаме и да четем и какво ли още не....само да има кой да публикува. 11 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 15 март, 2020 Сподели Публикувано: 15 март, 2020 преди 4 часа, krasen_denev каза: Виждали ли сте гъба от атомна бомба? Ако отговора ви е отрицателен.......,аз ще ви покажа!!! 🤣 П.П. Искам да поясня,че снимката няма нищо общо с инцидента в оръжейния завод "Арсенал" преди няколко дни. Въпреки зловещата символика...чудесен кадър! Ето и от мен една мистична мъгла: 21 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 март, 2020 Сподели Публикувано: 15 март, 2020 Почивка, на голф игрището в Ниагара он дъ лейк: 16 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 15 март, 2020 Сподели Публикувано: 15 март, 2020 Като си сложиш четирибуквието на ледения трон в ледената пещера край глетчера Дахщайн, направо ти се сменя физиономията. Особено когато идваш от 28 градуса. Рудник "Цар Асен" Тази снимка на Байкушевата мура всеки път ми създава мистично-приказно усещане И едни стари, но много любими цветя над облаците 33 5 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 15 март, 2020 Сподели Публикувано: 15 март, 2020 Още мистични мъгли, този път над р.Арда 26 1 6 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 15 март, 2020 Сподели Публикувано: 15 март, 2020 (редактирано) Еха каква интересна тема е имало във форума! @dimitrov6 Благодаря за темата! 😊 Ето малко снимки и от мен. Сандански Ако не се лъжа това беше около Трявна, и по-скоро около Дидиев хан. Голям любител съм на ж.п. транспортът. Милано Малко от Америка (Тези снимки не са правени от мен, това са снимки направени от брат ми, а неговата цел е съвсем скоро да посетя страната) Малко от Тоскана Париж Приключвам отново със снимка от нашия град, същата снимка като първата, но без сняг. 🙂 Само да добавя, че първата и последната снимки са правени с телефон, а другите с професионален апарат. Редактирано 15 март, 2020 от Иван Попов добавяне на информация 37 1 11 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 15 март, 2020 Сподели Публикувано: 15 март, 2020 Страхотни кадри 2 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 15 март, 2020 Сподели Публикувано: 15 март, 2020 Дяволското гърло Кападокия Охрид Керамоти От о. Тасос за Керамоти с "ferry" @Kalina Ivanova Благодаря ти! 😊 17 2 Връзка към коментар
Моника Публикувано: 15 март, 2020 Сподели Публикувано: 15 март, 2020 Аз ще си ги разделя в няколко категории 😀 Всякакви Монако Стълбище във Ватиканските музеи Дъждовни капки Небе Следи от самолети Обратна дъга Светкавици Бурята идва (съжалявам за лошото качество, тази е много стара и от телефон) Сърце Над Луната :)) Животни/Птици/Влечуги Гущер и кабрио Панда Здрастиии Виждам те... Ще си похапна, диетата от утре... 22 13 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 15 март, 2020 Сподели Публикувано: 15 март, 2020 преди 1 час, Иван Попов каза: ! @dimitrov6 Ако не се лъжа това беше около Трявна, и по-скоро около Дидиев хан. Малко се лъжеш в името 😀 - Демиев хан (квартал на Трявна). 1 1 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 15 март, 2020 Сподели Публикувано: 15 март, 2020 Ето така се бори коронодепресия. Чудесни, чудесни, чудесни снимки!!! 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 15 март, 2020 Сподели Публикувано: 15 март, 2020 Преди 1 час, Моника каза: Панда Къде го снима това сладурче? 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 15 март, 2020 Сподели Публикувано: 15 март, 2020 преди 21 минути , Дани Магелани каза: Малко се лъжеш в името 😀 - Демиев хан (квартал на Трявна). Може и така да беше да, нямам спомен. 😀 Забравил съм вече, доста време мина откакто бях там. 🙃 Но явно и грешно съм го бил запомнил 😃 Вече ще го имам предвид за в бъдеще, благодаря ти! 🙂 преди 22 минути , Kalina Ivanova каза: Ето така се бори коронодепресия. Ами да, като мислим само позитивно, то идват само позитивни (хубави) неща. 😊 Така, че човек се превръща в това, което мисли, според законите. 😉 Ето какво е казал Сенека: „Едно от условията за оздравяване е желанието да се оздравее.“ 😊 8 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 15 март, 2020 Сподели Публикувано: 15 март, 2020 С мирис на море. Обичам лодки.Всякакви. Има ли морска тема? 15 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 март, 2020 Сподели Публикувано: 16 март, 2020 Торонто, Кулата , гледана отдолу. И после, Торонто, гледано, от върха на Кулата: 12 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 март, 2020 Сподели Публикувано: 16 март, 2020 Две дъги на Тенерифе: 13 1 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 16 март, 2020 Сподели Публикувано: 16 март, 2020 Море и облаци 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега