dimitrov6 Публикувано: 11 февруари, 2022 Автор Сподели Публикувано: 11 февруари, 2022 Залеза снощи 8 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 11 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2022 преди 9 часа, dimitrov6 каза: Залеза снощи Снимката от къде е 😊 ако не е тайна разбира се 😉 1 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 6 октомври, 2022 Автор Сподели Публикувано: 6 октомври, 2022 В нощен режим Каса Батийо в Барселона. 9 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 6 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2022 Падам си по мистиката, определено. Това беше изумителна зрителна измама, каквато никога не бях преживявала. За дълъг период от време между дърветата се открояваше ослепителна светлина. Наподобяваше много силни автомобилни фарове. Вече разсъждавах какво се случва - на това място няма как да мине нещо повече от планински велосипед, а в тогавашния ден и такива не минаваха. Спекулирах с мисълта за поставена от хижарите на близката хижа "Камен дел" светлина, за каква ли човеколюбива цел? Шегувах се със себе си, да не би да са извънземни.. А то било невероятна Игра на Светлината.. За спътничката ми, студентка и счетоводител на 21 г., нямаше нищо странно, но и тя не знаеше какво става. 8 2 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 21 ноември, 2022 Автор Сподели Публикувано: 21 ноември, 2022 На редовната ми сутрешна 7 километра разходка покрай жп линията за Пловдив. 7 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 20 декември, 2022 Автор Сподели Публикувано: 20 декември, 2022 Комините изплуват над мъглата 5 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 4 октомври, 2023 Автор Сподели Публикувано: 4 октомври, 2023 Новия ми телефон Самсунг прави хубави снимки 9 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 27 ноември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 27 ноември, 2023 Луната,току що 9 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2023 Когато бяхме в Мадейра, направихме популярната разходка при Понта де Сао Лоренсо и после като си преглеждах снимките - какво да видя - а, някакъв странен, гигантски "водопад". Не знам как се беше получило - може би защото, както усатнових от предходната снимка: съм бил включил режим "панорама" на смартфона, обаче не съм го движил плавно хоризонтално, а някак съм го завъртял и софтуерът на фото-приложението е напарвил тази особена "сглобка" (както сега е модерно да се казва в родната политика ) ... 13 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 7 декември, 2023 Сподели Публикувано: 7 декември, 2023 Един мой сборен албум с около 80 избрани снимки от различни части на света, които съм правил през последните 26 години. Не са от всичките места, които съм посетил, едва ли съм успял да събера и най-добрите, но при всички случаи съм правил селекция. Всички кадри съм снимал с Никон огледално-рефлексни фотоапарати, някои от старите още с филмови такива (сканирани диапозитиви), повечето с цифрови тела и всички с различни Никон обективи, които съм притежавал през различни периоди от живота си. Верен съм на марката от 1996 година. Няма как да кача 70+ снимки тук, затова цък 6 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 5 януари Автор Сподели Публикувано: 5 януари Изгрев в мъглата 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега