Прескочи до съдържание

Flixbus - промоции и кодове за намаление

chandni
Съобщението е добавено от chandni

Правила на темата:

• Ако имате код за предоставяне, пускайте го директно в темата. Без молби хората да пишат на лични. 
  • Ако търсите код няма нужда да публикувате в темата, просто проверете последните няколко публикувани и дано имате късмет. Молби за кодове се премахват.
  • Ако използвате някой код от темата или го проверите, че е използван реагирайте с иконката "замислям се". Няма лошо да я има реакцията повече от веднъж, така ще се предпазим от това някой просто с реакция да маркира кодове, които смята да си запази като блъфира останалите. 
  • Ако по някаква причина не желаете да споделите код с всички регистрирани и нерегистрирани, просто не го публикувайте.

Препоръчани мнения

• 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Винаги имам, докато дават 😀

22% за пътуване до 13.07 и 15% за всякакви

кажи какъв ти трябва

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, neuromancer каза:

Винаги имам, докато дават 😀

22% за пътуване до 13.07 и 15% за всякакви

кажи какъв ти трябва

Трябва ми този за всякакви😀, тоест за след 13.07

И едно голямо Благодаря!

• Благодаря 1
Публикувано:

Аз пак имам нужда от код 🙂 , защото купих 2 от ebay.de , но те били само в рамките на Германия /който не чете , е така/.

Ако някой има нужда ,ще му ги изпратя.

Neuromancer , разчитам на теб

Публикувано:

Здравейте!

Дали има някакви актуални кодове в момента, че нещо не мога да си намеря, а имам да резервирам. Ще съм благодарна, ако ми споделите 🙂 

Публикувано:

И аз се нареждам с молба за код. И с въпрос. Ще купувам билети от Варна до Истанбул, които се изпълняват с автобус  на Kamil Koc с конфигурация на седалките 2-1. Въпросът ми е единичните седалки осигуряват ли повече комфорт или да си вземаме двойна. Все още има избор.

Публикувано:
преди 7 часа, mamaivy каза:

И аз се нареждам с молба за код. И с въпрос. Ще купувам билети от Варна до Истанбул, които се изпълняват с автобус  на Kamil Koc с конфигурация на седалките 2-1. Въпросът ми е единичните седалки осигуряват ли повече комфорт или да си вземаме двойна. Все още има избор.

Единичните седалки са удобни, ако човек пътува соло или иска да се поусамоти за известно време. За единичните седалки се доплаща дребна сума (2-3лв) към билета. 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:
преди 4 часа, Дани Магелани каза:

Търся актуален код за пътуване през септември.

На мен преди малко ми пратиха код за 5%, ако върши работа, мога да го изпратя на лични. 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 часа, Дани Магелани каза:

Търся актуален код за пътуване през септември.

Аз имам код за 20%,,но само за Германия, за влак и автобус.

Мога да го изпратя на лични.

• Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, Dora Popova каза:

Аз имам код за 20%,,но само за Германия, за влак и автобус.

Мога да го изпратя на лични.

Не. За Бергамо- Лугано ми трябва.

Вече получих.

Благодаря!

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте 🙂 Дали на някого му се намира един код за някаква отстъпка, че ще буквам едни билети и всеки процент си е бонус. Благодаря ви предварително!

Публикувано:
On 8/2/2025 at 10:56 PM, neuromancer said:

аз вече пратих, ама забравих да пиша тук

Ако имате възможност, може ли да изпратите подобен код и на мен? 

• 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Осигурете си  директно пътуване с Flix  през  Германия и Европа само за 14,99 евро ! https://www.aldi-deals.de/deal/flix-2025

• Директно пътуване без прекачвания с FlixBus или FlixTrain
  • Пътуване до Париж, Амстердам, Берлин, Прага, Милано и много други. 
    Не важи за пътувания до държавите: Финландия, Естония, Латвия, Литва, Унгария и Украйна.
  • Пътуването трябва да започне или да завърши в Германия
  • След покупката, вашият код за ваучер може да бъде използван от 13 септември 2025 г. до 25 март 2026 г. за пътувания от 6 октомври 2025 г. до 25 март 2026 г. с изключение на периода: 18 декември 2025 г. до 6 януари 2026 г.
  • Може да се използва само от лица на 14 и повече години.
  • максимум 3 кода за билети на човек т.е. максимум 3 пътувания от 1 човек на тази цена
  • резервацията се прави на сайта https://www.flixbus.de/
  • при направена резервация с този код тя не може да се отменя или променя

Clipboard01.jpg

• Харесвам 5
Публикувано:
На 21.08.2025 г. в 17:44, neuromancer каза:

все още има

какво ти трябва, за пътуване през август (20%) или въобще (15%)

Дали имаш кодове все още, че ще купувам билети за ноември?

Публикувано:
На 27.09.2025 г. в 23:43, neuromancer каза:

има

И аз да попитам с надежда дали случайно имате код за отстъпка, защото ще правя няколко резервации. Ще съм благодарна, ако споделите 🙂

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.