Прескочи до съдържание

Flixbus - промоции и кодове за намаление

chandni
Съобщението е добавено от chandni

Правила на темата:

• Ако имате код за предоставяне, пускайте го директно в темата. Без молби хората да пишат на лични. 
  • Ако търсите код няма нужда да публикувате в темата, просто проверете последните няколко публикувани и дано имате късмет. Молби за кодове се премахват.
  • Ако използвате някой код от темата или го проверите, че е използван реагирайте с иконката "замислям се". Няма лошо да я има реакцията повече от веднъж, така ще се предпазим от това някой просто с реакция да маркира кодове, които смята да си запази като блъфира останалите. 
  • Ако по някаква причина не желаете да споделите код с всички регистрирани и нерегистрирани, просто не го публикувайте.

Препоръчани мнения

• 3 седмици по-късно ...
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте!
Ще се радвам, ако някой може да сподели код/кодове за Flixbus, защото ми предстоят няколко резервации с тях. Надявах се през това време да ми изпратят, понякога се случва, но времето за пътуване наближава. Благодаря предварително, ако някой се отзове. 

Публикувано:

Ако случайно няма да ползваш кода за фликсбус, аз също бих се възползвала, защото смятаме да пътуваме с тях във Франция.

• Харесвам 2
Публикувано:

имам право на един код за 25% отстъпка за пътуване до 30.11 и един (може и повече) за 15% до 31.12

ако някой ги иска да пише

Публикувано:
преди 21 часа, neuromancer каза:

имам право на един код за 25% отстъпка за пътуване до 30.11 и един (може и повече) за 15% до 31.12

ако някой ги иска да пише

Писах за този до 30.11. Не знам дали преди мен има други. За малка сума ми е транспортът, та ще го преживея 😄

Публикувано:
преди 3 часа, menki каза:

Здравейте! Аз също имам няколко кода за 15%. Ако някой има нужа може да ми пише. 

Ще съм благодарен ако ми пратите!

• Харесвам 1
  • 3 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

JAE42L4XVGA е валиден само в app-a. Ако някой иска да го използва. Сваля 10% от сумата.

Аз се отказах, тъй като намерих код за Flibco за Летище Бергамо-Милано за 20% и го използвах него.

Ако някой иска да се възползва кода е: DECEMBER-20 и важи за първите 1000 резервации по този маршрут. 

• Харесвам 1
  • 2 месеца по-късно ...
Публикувано:

Моля, ако някой има код за намаление, който важи за началото на Април, да ми пише на ЛС. Благодаря предварително!

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте, някой да му се намира код/кодове за намаление за Фликса? Необходим ми е за резервация за пътуване в Хърватия на 29.04.2026.

Ще съм благодарна, ако на някой му се намира излишен да ми го пусне на лично.

Публикувано:
преди 33 минути , Taliana каза:

И на мен ще ми трябва код за Фликс , ако някой има излишен за началото на мой месец.

Благодаря!

В Португалия доста ползвахме Фликс за по-дългите разстояния от летището в Порто, Брага и Гимараеш, и останах с приятни впечатления за супер точно изпълнение на маршрутите. За трима човека плащах от 6 до 9-10 €, така че запазвай си нужните билети със или без отстъпки. За сравнение с Rede Expressos цената за един човек излизаше почти като за трима.

• Харесвам 1
  • Благодаря 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.