Прескочи до съдържание

Flixbus - промоции и кодове за намаление

chandni
Съобщението е добавено от chandni

Правила на темата:

• Ако имате код за предоставяне, пускайте го директно в темата. Без молби хората да пишат на лични. 
  • Ако търсите код няма нужда да публикувате в темата, просто проверете последните няколко публикувани и дано имате късмет. Молби за кодове се премахват.
  • Ако използвате някой код от темата или го проверите, че е използван реагирайте с иконката "замислям се". Няма лошо да я има реакцията повече от веднъж, така ще се предпазим от това някой просто с реакция да маркира кодове, които смята да си запази като блъфира останалите. 
  • Ако по някаква причина не желаете да споделите код с всички регистрирани и нерегистрирани, просто не го публикувайте.

Препоръчани мнения

На 7.02.2023 г. в 10:22, Olia каза:

Здравейте, купих код който намаля Flixbus с 15%, но не мога да го ползвам, защото ограничението е за пътуване до 31.03.2023 ( не бях обърнала внимание). На който му трябва да пише, подарявам го.

аз мога да го ползвам - благодаря!

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...
  • 3 седмици по-късно ...

PS7F7E8FR9P
PS7F7EBYVFM
PS7F7TDTMJ4
PS7F7A8XE3X
PS7F7JRZJ6P
PS7F7DMCFNX
PS7F7PHA9FU
PS7F7PMM3HK
PS7F788ELED
PS7F7G386V9
PS7F773ADF8
PS7F78M4A2T
PS7F7TFKMUN

Промокодове до -10% отстъпка (може и да са използвани някои от тях, пробвайте) 

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Ползвам Paypal като правя резервации с Фликса, наскоро ми взеха по погрешка 2 пъти сумата за билета и след това ме отсвириха, че нямало да ги върнат. Paypal решиха в моя полза после.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 2 часа, iceman00 каза:

Има ли от къде да се намерят още кодове?

@iceman00 "преписах ги" от един блог, но там не виждам да има публикувани нови за съжаление. 

20% отстъпка ти дава тази опция https://voucher.growth.flixbus.com/ но ти трябва имейл и телефон, с който не е правена резервация досега в системата на Фликсбус 

3тата опция са кодовете през ebay - не съм ги ползвала

https://www.topcashback.com/flixbus-usa/ - 5.25% кешбек 

виждам и някои други сайтове, но не съм ги ползвала и не мога да ти кажа дали можеш да изтеглиш кешбека - https://www.cashbackholic.com/compare.php?s=flixbus&button=+++++

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 24.04.2023 г. в 11:36, darinamarinova каза:

PS7F7E8FR9P
PS7F7EBYVFM
PS7F7TDTMJ4
PS7F7A8XE3X
PS7F7JRZJ6P
PS7F7DMCFNX
PS7F7PHA9FU
PS7F7PMM3HK
PS7F788ELED
PS7F7G386V9
PS7F773ADF8
PS7F78M4A2T
PS7F7TFKMUN

Промокодове до -10% отстъпка (може и да са използвани някои от тях, пробвайте) 

Невалидни са всичките към момента.

Връзка към коментар
преди 5 часа, iceman00 каза:

Има ли от къде да се намерят още кодове?

Не съм сигурен дали още работи, но преди месец даваше отстъпка от 20 % за нови клиенти!

Изпробвано лично с нова регистрация! 😉

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Кодове за 10% отстъпка, които не са използвани:

VDC27MJUGEM

VDC277E7HKT

Ако ги използва някой моля да пише , да не се морят другите.

Валидни са до 30.06.2023

Слънчев ден от мен ! ☀️

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 1 час, Dessislava каза:

Кодове за 10% отстъпка, които не са използвани:

VDC27MJUGEM

VDC277E7HKT

Ако ги използва някой моля да пише , да не се морят другите.

Валидни са до 30.06.2023

Благодаря! 😊 Успешно използвани и двата кода. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
На 26.04.2023 г. в 15:09, crazyhorse каза:

Не съм сигурен дали още работи, но преди месец даваше отстъпка от 20 % за нови клиенти!

Изпробвано лично с нова регистрация! 😉

Как става нова регистрация,защото аз не виждам вход в сайта с мейл. В нета има различни сайтове,които предлагат това,но как става.Ето някои.

ТУК

Разбрах го.Стана с един от сайтовете и получих ваучера по СМС.

Screenshot 2023-05-11 at 23-45-38 Tanie podróże autobusem po Europie FlixBus.png

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

Получих имейл от Flixbus за промоция. Не знам дали линията до Солун е нова, но до края на седмицата билетите са по 10 лв.

Резервирай преди 11-ти юни и се възползвай от нашата невероятна оферта от само 4,99 € за всички курсове между 15-ти юни и 13-ти юли. Новите възможни връзки:

📍 София - Солун
📍 Благоевград - Солун
📍 Сандански - Солун

• Харесвам 3
  • Благодаря 2
Връзка към коментар
преди 36 минути , Suunto каза:

Получих имейл от Flixbus за промоция. Не знам дали линията до Солун е нова, но до края на седмицата билетите са по 10 лв.

Резервирай преди 11-ти юни и се възползвай от нашата невероятна оферта от само 4,99 € за всички курсове между 15-ти юни и 13-ти юли. Новите възможни връзки:

📍 София - Солун
📍 Благоевград - Солун
📍 Сандански - Солун

Нова е. Взех си билети.

https://money.bg/business/flixbus-otkriva-nov-marshrut-ot-sofiya-do-solun.html

• Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Никога не съм ползвал Фликсбуса. Гледам отсечката Варна/Шумен...- летище Букурещ.

1. Някой ползвал ли я е, т.е. надежна ли е или има отмени в последния момент?

2. Цените променят ли се или са си твърди? От няколко дена ги поглеждам и нямат никаква промяна, едни и същи са за много месеци напред.

Работи линка за кода/първа резервация-20%/,  проверено преди два дни.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 16 минути , Kamen каза:

Никога не съм ползвал Фликсбуса. Гледам отсечката Варна/Шумен...- летище Букурещ.

2. Цените променят ли се или са си твърди? От няколко дена ги поглеждам и нямат никаква промяна, едни и същи са за много месеци напред.

В България не съм ползвал, но в Европа - многократно! Винаги са били навреме, никога не са имали закъснение(на моите пътувания). 

Принципно работят с дълъг маршрут, примерно Берлин-Варна, но продават и отсечки по маршрута (Будапеща - Букурещ, Букурещ - Шумен, Шумен-Варна). За цените не мога да отговоря, но принципно има и много евтини, и по-скъпи, както е при самолетните нискотарифни компании-на съседни дати единия е 5 лева, а другия-40 лева! 

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Kamen каза:

Цените променят ли се или са си твърди?

Моето наблюдение върху цените е, че започват от фиксирана стойност и растат със запълване на автобуса.
Няколко трика:

• ако сте сигурни, че ще пътувате - цената на билета в някои валути е по-ниска отколкото в лева, последните пъти като купувах в канадски долара излизаше най-евтино, това по-скоро ако имате револют
  • ако не сте сигурни, че ще пътувате - купуване на билет през чешка или полска версия има безплатна анулация до 15 мин преди потегляне на автобуса
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 3 часа, Kamen каза:

@Kamen по принцип са навреме освен когато не са. Април месец пътувах Вроцлав-Краков вечерен и закъсня близо час и половина и пристигна  към 3часа през нощта в Краков. Близък приятел пътува миналия месец с тях от Русе до Букурещ и понеже всички са били по-рано на гарата автобусът е тръгнал 40 мин преди обявеното време. Може да се разчита на тях, сравнително чисти са и сравнително удобни. Мои приятели преди време пътуваха от Берлин до Прага, но те си бяха в Берлин и много си ги ползват и са доволни, защото са оптимални цена-качество. Влаковете почти винаги са по-удобни, но това за тези пари толкова. Цената постоянно се качва с наближаване на датата. 

Линкът си работи перфектно, за всяко следващо пътуване може да се ползва кешбек от тук https://www.topcashback.com/flixbus-usa/ или ако изскочи отнякъде промокод

@iceman00 през българската я няма тази опция, така ли? питам, защото не съм ги ползвала толкова често. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 13 минути , darinamarinova каза:

през българската я няма тази опция, така ли?

Отворих току-що Cancellation Policy-то за да копирам таксите при анулиране ако билетът е купуван в лева (числата отгоре са дни):
image.png.3dd25a6cb0d3f4003160777e0975c51e.png

и се оказа, че от 10-ти юли ще има промяна и схемата с безплатната анулация през чешка/полска версия спира да работи.

image.png.050857012f98323e4273639b15011800.png

100% refund остава само за пътувания в Турция и Бразилия.

• Харесвам 3
  • Шок 1
Връзка към коментар
На 23.06.2023 г. в 18:50, dimitrov6 каза:

Иван Попов му завиждам,че е от Сандански.     Има автобуси на Арда Тур за 12 лв до Солун,а от София е към 40.

Flixbus също са 40 от София и пак толкова от Сандански.

Screenshot 2023-06-23 at 18-47-19 Автобусни билети Сандански - Солун - ЖП Гара.png

Screenshot 2023-06-23 at 18-48-03 Пътуване с автобус от Сандански до Солун на чт 20 юли.png

Видях го и аз, ама не мога да влезна във форума, толкова много работа ми се струпа, че това не е вярно.....

Едвам намирам време да спя по 7 часа. 

Та сега викаш, че ми завиждаш ааа 😀

Има добри цени, но и Flixbus пътуват до Солун, но са малко по-скъпи

image.png.9a6baa40a19624841aeac8c198cbdc1a.png

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 18 минути , dimitrov6 каза:

Може билети купени след 10 юли да я имат.

Пише в скрийншота, който съм пуснал, че важи за пътувания след 10 юли независимо кога са купени билетите, но сега влязох и има нова промяна:
Valid for trips with a scheduled departure date after July 3rd, 2023 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
Катя мравката

Извинявам се, ако е отговорено преди, но може ли да се купи  билет от шофьора, защото много се оплакват от отменени рейсове. Видях, че  пише че може, но на практика как е?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.