Прескочи до съдържание

Втора виртуална сБирка на по бирка. 28.03, 16:00. Тема: Канада от океан до океан

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Запис на сбирката: https://www.youtube.com/watch?v=00Wdr1Baf-c

Препоръчани мнения

Публикувано:

Включвам се и аз, ако успея онлайн, ако не после в youtube

Идеята е супер, но предлагам да има доброволна такса 5 лева на човек. Не знам как ще се събира ама така е редно . Който и да е презентатор, тя или той си е направил труда. Пък който иска да даде пари, който не здраве в тези времена. Пък ако иска презентаторът да си ги вземе парите, пък ако иска да ги дари за благотворителност или друго. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 19 минути , sndos каза:

Включвам се и аз, ако успея онлайн, ако не после в youtube

Идеята е супер, но предлагам да има доброволна такса 5 лева на човек. Не знам как ще се събира ама така е редно . Който и да е презентатор, тя или той си е направил труда. Пък който иска да даде пари, който не здраве в тези времена. Пък ако иска презентаторът да си ги вземе парите, пък ако иска да ги дари за благотворителност или друго. 

Друга е философията тук. То иначе трябва и за пътеписите да събираме пари, за отговори на въпроси и на практика да слагаме финансова стойност на всяко едно мнение. Ако ти доставя кеф да разказваш на другите, ако ти е приятно да помагаш - действай, страним от финансовата част 🙂

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 минути , Георги каза:

Друга е философията тук. То иначе трябва и за пътеписите да събираме пари, за отговори на въпроси и на практика да слагаме финансова стойност на всяко едно мнение. Ако ти доставя кеф да разказваш на другите, ако ти е приятно да помагаш - действай, страним от финансовата част 🙂

ок, ясно и ти си прав

и аз бих се включил безвъзмездно с любимата си тема - ски курортите, но сега лято идва и едва ли на някой му се слуша за това

живи и здрави, наесен може

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, sndos каза:

ок, ясно и ти си прав

и аз бих се включил безвъзмездно с любимата си тема - ски курортите, но сега лято идва и едва ли на някой му се слуша за това

живи и здрави, наесен може

Няма ограничения в сезона и в темите. Не съм сигурен дали тези с провалените ски почивки ще им е по-скоро интересно да гледат за ски курорти или ще е сол в раната, ама може да рискуваме 🙂

Публикувано:

Извинявам се за неандерталските въпроси 🙂 Инсталирах Зуум на почти неработещ комп, не можах да копирам и отворя връзката, така че написах само цифрите. Сега ми пише, че хост е Александра Ко, дали съм на правилното място? 🤪

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 минути , Bellaero каза:

Извинявам се за неандерталските въпроси 🙂 Инсталирах Зуум на почти неработещ комп, не можах да копирам и отворя връзката, така че написах само цифрите. Сега ми пише, че хост е Александра Ко, дали съм на правилното място? 🤪

На правилното място си.

Хостесата се е объркала.

• Благодаря 1
Публикувано:

Тя май от вчера си виси там и днес ни беше компания, докато правехме тестовете с @Crazy Horse. Както и графът се беше объркал и дошъл два часа предварително и се чудеше защо има трима човека 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:

Виж тиииии, пък аз не съм разбрала.:((((

Какво трябва да направя?

Сега там ли съм или не съм?

Вчера пробвах линка,който беше дал и сигурно от тогава си седи така,понеже ми е на телефона,пък днес не съм го поглеждала:((((

Публикувано:
преди 1 минута , AlexandraKo каза:

Виж тиииии, пък аз не съм разбрала.:((((

Какво трябва да направя?

Сега там ли съм или не съм?

Вчера пробвах линка,който беше дал и сигурно от тогава си седи така,понеже ми е на телефона,пък днес не съм го поглеждала:((((

Цъкни го пак от устройството, от което искаш да гледаш. Ако ти каже че има друг такъв човек в залата се сложи AlexandraKo2 или нещо подобно. Но явно все още си си включена от телефона 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, Георги каза:

Цъкни го пак от устройството, от което искаш да гледаш. Ако ти каже че има друг такъв човек в залата се сложи AlexandraKo2 или нещо подобно. Но явно все още си си включена от телефона 🙂

Да,сега видях, че си седи така.

Излязох и ще вляза през твоя линк.

Уф,нали съм компютърно- андроидно неграмотна:((((((

Публикувано:
преди 2 минути , cumalissa каза:

не мога да вляза ,помагайте

Аз ползвам приложението и там е много лесно - вкарваш само цифрите от линка гора.

Публикувано:
преди 5 минути , cumalissa каза:

не мога да вляза ,помагайте

Имаш ли инсталиран Zoom?
Трябва първо да си  дръпнеш програмката, като си я инсталираш, влизаш през линка на Жоро.

преди 53 минути , Bellaero каза:

преди 48 минути , Ellena каза:

Да, всички сме на гости на АлександраКо. 🙂

Оооо, добре сте ми дошли!
Само, дето, не  съм разбрала, за да ви посрещна:))))

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , Mary каза:

Аз ползвам приложението и там е много лесно - вкарваш само цифрите от линка гора.

С апликацията съм виждам всичко и да яма звук

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, Василена каза:

Когато влизаш те пита дали ще гледаш с аудио - или нещо такова беше - там трябва да кликнеш.

Публикувано:
преди 2 минути , Василена каза:

Василена, миналия път и при мен беше така. Излязох и влязох отново , няколко пъти , през линка на Жоро  и се оправи. Пробвай и ти.

На самата програма има едноколелце за настройки, там ина едни бутони, за звук и за картина.

Публикувано:

Пита ме пуска ми едно звънне което чувам перфектно и до там. 

преди 1 минута , AlexandraKo каза:

Василена, миналия път и при мен беше така. Излязох и влязох отново , няколко пъти , през линка на Жоро  и се оправи. Пробвай и ти.

Вече излизах 4 ри пъти на ден Георги всичко ми работеше от раз. 

Публикувано:
преди 1 минута , Василена каза:

Пита ме пуска ми едно звънне което чувам перфектно и до там. 

Вече излиза 4 ри пъти набори всичко ми работеше от раз. 

Влез в настройките на програмата Зум, там има за звук и картина бутони.Едно назъбено колелце.

Виж , дали са ти и двата оф.

Публикувано:

Брееееей, голям сладкодумник, тоя @Crazy Horse, браво!:drinks:

Сипала съм  си едно Ricard - че и голям кеф!
Не напразно, от вчера съм виснала у Зума:)))))):drinks::drinks:

Ха, наздраве!

45896DFB-23A7-4563-BD42-174BF5E4043E.thumb.jpeg.4c84dd53b246a5d4b47a6ef54a17a40a.jpeg

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

Не знам за вас (абе всъщност знам, ама клишето е такова), но на мен тези виртуални сбирки ми действат доста ободряващо в тези времена на изолация.

Много хубава беше канадската презентация, Crazy Horse. Благодаря 🙂

• Харесвам 9
Публикувано:

Аз отново ще чакам презентацията на запис.😉

Не ми се получава нещо на мене?!? Ще звъня на доставчиците на интернет да проверят скоростта на нета.

Без да съм гледал,браво на @Crazy Horse за желанието,да ни представи Канада!

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.