Прескочи до съдържание

Втора виртуална сБирка на по бирка. 28.03, 16:00. Тема: Канада от океан до океан

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Запис на сбирката: https://www.youtube.com/watch?v=00Wdr1Baf-c

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 минути , krasen_denev каза:

Аз отново ще чакам презентацията на запис.😉

Не ми се получава нещо на мене?!? Ще звъня на доставчиците на интернет да проверят скоростта на нета.

Без да съм гледал,браво на @Crazy Horse за желанието,да ни представи Канада!

Аз го гледам през телефона, че на таблета не знам как да си инсталирам програмата. Що не опиташ  и ти.

Нахапаната ейпълка иска някакво си ID, та не се справих. От телефона - криво- ляво, както се видЕ:)))

Ама, иначе , всичко си видях и чух:))))))

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 минути , Happy_Traveler каза:

Мерси много, ама защо няма афтърпарти? @Георги нали миналия път предложи да се разделяме на групи по 15 и да си лафим? 

Може да направим една постоянна стая, който иска да се включва 24/7, но това с деленето на групи е май малко дискомфортно и по ученически 🙂

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 14 минути , Георги каза:

Може да направим една постоянна стая, който иска да се включва 24/7, но това с деленето на групи е май малко дискомфортно и по ученически 🙂

Давай, чакам я! 🙂

Публикувано:

Аз да си питам - няма ли как да се прави запис на т.н. "сбирка", за тези, които няма как на спокойствие да гледат и участват точно в този времеви диапазон? Плиизз 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Много добра презентация! Тази зима имах няколко обиколки по кръчми из Тайланд с един приятел, канадски индианец, та частта с индианците ми беше много интересна. Някак си свързвах индианците само със САЩ и канадските  ми бяха тъмна Индия. 🙂 Още повече, след като се оказа, че Динко Атанасов е облагородил индианската кръв. 🙂 

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 23 минути , saved_ каза:

Аз да си питам - няма ли как да се прави запис на т.н. "сбирка", за тези, които няма как на спокойствие да гледат и участват точно в този времеви диапазон? Плиизз 🙂

Има де, Жоро ще даде линк, както миналия път, споко:)))))

• Харесвам 1
Публикувано:

Човек би помислил, че няма какво непредвидено да се случи в карантинен период в събота, но ние не успяхме да хванем презентация, която чакахме с особено нетърпение 😞 Та ако е била записана, с удоволствие бихме я изгледали 😇  

• Харесвам 1
Публикувано:

Благодаря за презентацията! Супер интересно и отново в мен се зароди желание да посета тази страна.

Аз бях разбрал, че е от 14:00 часа и от 13:00 обядвам, чистя, оправям тука и бързам, за да не закъснея. В същото време имам проблем с нета (Net1 има глобален проблем за София и няма нет). Сядам, и гледам само трима на линия.  🤨 Викам супер странно, как така и къде са всички? Жоро ми обясни, че съм подранил. И добре. Викаме си сега ще гледам нещо друго. Нетът пак спря. И какво да прави човек - сам и без нет. Полегнах да дремна 😄 (нещо супер нетипично за мен) и в 16:00 скочих от леглото 😄 Успях да хвана началото. 

Ето тука едно интересно клипче (за тези , които знаят френски и им интересно), за разликата между френския в Канада и във Франция - дава обяснение защо я има, пък дали точно е така - не мога да кажа, @Crazy Horse би могъл да потвърди.

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:

преди 22 минути , Lindt каза:

Човек би помислил, че няма какво непредвидено да се случи в карантинен период в събота, но ние не успяхме да хванем презентация, която чакахме с особено нетърпение 😞 Та ако е била записана, с удоволствие бихме я изгледали 😇  

Аз така изпуснах предната, ама все пак има запис 

Публикувано:
Преди 1 час, AlexandraKo каза:

Ми нали у форума си хортуваме 24/7.

Ама в zoom-а може да се лафиш на глас + да си включиш webcam.  :wink:

Благодарности на @Crazy Horse за интересната презентация!  Ееее-х, Канада! :smile3:
Личи си, че имаш опит като лектор и ти тече гладко приказката. :yes:

• Харесвам 3
Публикувано:

И аз пропуснах, за съжаление. Трябваше да укротявам две кокошки (папагали), че си спретнаха голяма драма. Ще чакам запис 🙂

• Шок 1
Публикувано:

И аз благодаря. Супер беше и тази презентация. С нетърпение ще чакам следващото издание.

@Crazy Horse чудесно се представи. Бирата е от мен като си на българска земя!

• Харесвам 4
Публикувано:

Много ви благодаря на всички, скъпи магелански приятели, както и на Георги, че ми даде възможност да направя тази презентация!
Заредихте ме с позитивна енергия с въпросите и отзивите си! А, това си е истинско чудо в тези карантинни времена.

Ето ви обещаните линкове от презентацията ми

Бирената реклама Аз съм канадец

Сравнение на цените между Отава и София, но може да го направите за които си градове искате.
https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Canada&country2=Bulgaria&city1=Ottawa&city2=Sofia&tracking=getDispatchComparison

Câlice de neige de tabarnak - Бесен квебекчанин псува на канадски френски

Пристигането на Жак Картие по река Сен Лоран и названието Канада

Лора Сийкорд

Опасният Залив

И като бонус, канадският комик Рик Мърсър говори с американци

Отавски фестивали
https://www.ottawafestivals.ca

Дестинация Канада - официален правителствен сайт
http://www.canada.travel

• Харесвам 14
  • Благодаря 4
Публикувано:

Ето и записът. За съжаление интернет връзката на @Crazy Horse не беше супер стабилна и в началото имаше малки прекъсвания на звука и влошаване на картината. Освен това и записът свършва малко преждевременно и не обхваща всички въпроси след финала. Учим се в движение, следващия път ще е по-добре 🙂

• Харесвам 17
  • Благодаря 7

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.