Прескочи до съдържание

Какво готвите?

ДиянаВ

Препоръчани мнения

Публикувано:

@Eva eva, да се сбъднат мечтите на “дребното”🙂, вече абитуриент.

И аз готвих торта - шоколадов чийзкейк за моето дребно с първо тийн в 13-те си години😄

Изгорих се на сто места, конфетата даде спънка, но карай… важен е моментът на пожеланието🙂

5FD3FB13-E3CC-4660-B5FB-2F93D886FACB.jpeg

• Харесвам 5
  • Браво 11
Публикувано:

@Eva eva, @ДиянаВ, честити ви пораснали деца 🍀🍀🍀

Снимки няма, но и моите деца някак са пораснали и са се разяли и всичката храна зачезва по неведоми пътища. Днес правих закуска /анерикански палачинки/, обяд /телешки бургери/ и вечеря /огретен от тиквички и гръцка мусака/. Между другото ореховки. Сега се прибирам от концерт и всичко е изядено, няма и троха. Демотивирана съм, нито ми се мисли, нито ми се готви. Уволнение! Незнамсквощегихраня🤣🤣🤣

• Смея се 10
Публикувано:
преди 2 часа, Eva eva каза:

Е, тези, които се престрашиха да я опитат 😄 Имаше и такива, които се въздържаха 🙂

Значи.... Ако нещо е останало и има нужда да се помага... Само леко ни ориентирай къде :rolleyes:

• Смея се 4
Публикувано:

Eva eva и ДиянаВ честит празник и много успехи на порасналите ви деца! Да ви донесат много радост в домовете!

Мисля да пробвам тортата със спанак през уикенда. Изглежда много вкусно.

• Харесвам 2
  • Благодаря 2
Публикувано:

@ДиянаВ, да ти е жива и здрава тийнката! Много щастие и успехи!

@Eva eva, честита ти абитуриентка! Късмет и попътен вятър в животана "големите"!

(мойта госпойца и тя завършва гимназия тази година, но при нас няма никакви празненства по случая)

При нас имаше тази седмица:

- шоколадова Victoria Sponge, за гостите по случай рождения ден на Благоверния 

- салата, с каквото беше изостанало в хладилника преди утрешния пазар

- две корейски ястия- bibim guksu (салата от нудъли с рют сос и различни гарнитури... при мен, май гарнитурите бяха повече от нудълите 😂) и jajangmyeon (нудъли със свинско, зеленчуци и черен сос от ферментирали соеви зърна)

(и сега видях, че съм ползвала едни и същи купи и клечки за двете снимки 🤣)

20220521_153920-01.jpeg

20220527_122815-01.jpeg

20220522_193925-01.jpeg

20220527_194222-01.jpeg

• Харесвам 12
  • Благодаря 2
  • Браво 4
Публикувано:

20220601_195537.jpg.737e3e03e4e2ccb32077b498498ff737.jpg

Бързо, лесно, вкусно, здравословно.....и изгодно.

@jul, тези дни си мисля какво да ти препоръчам да правиш на децата 🙂 Това ще го ядат ли?

• Харесвам 11
  • Смея се 1
Публикувано:
Преди 1 час, Pantelej Putnik каза:

20220601_195537.jpg.737e3e03e4e2ccb32077b498498ff737.jpgТова ще го ядат ли?

Моята ма'муна със сигурност, не... освен чери-доматите 🤣

И, понеже в неделя останах за поредна година млада и хубава 😉 , да ви почерпя по този повод с "ангелски" кейк (Angel Food cake) с чай матча и ягоди.

IMG_0583.jpg

• Харесвам 13
  • Благодаря 1
  • Браво 10
Публикувано:
преди 11 минути , Роца каза:

И, понеже в неделя останах за поредна година млада и хубавa

Честита да си! Да пътешестваш все повече и да ни радваш с още много умопомрачителни гозби! 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

@Роца, честито 🥂 Здрава да си, пълно сърце и пълни ръце пожелавам 🎉🎉🎉

@Pantelej Putnik, мило ми стана, че си съпричастен на моите неволи 🍷 Едното ще яде тиквичките, другото черитата. Средноаритметично е добра офертата 🤣

Първо ми заприлича на скумрия на скара и се притесних 😛 /аз много обичам, ама чаветата не ядат хич/, но после осъзнах, че са ТИКВИЧКИ 😆

• Харесвам 1
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 25 минути , jul каза:

Първо ми заприлича на скумрия на скара и се притесних 😛 /аз много обичам, ама чаветата не ядат хич/

Майче трябва да ги пратиш при мен за 1 седмица и после всичко ще ядат, заедно с на Роца детето. "Тази вечер има това" "Ама аз не ям такова" "ОК, утре ще ядеш значи". Край!  Щях да кажа, че днешните деца никога не са били гладни и затова правят такива номера, но после се сетих, че открай време си има злояди. 🙂 

Вчера моят хубавец като си вдигна блузата да го измери сестрата и щях да припадна - всички ребра му се броят. Ах, магаре с магарето му! Сякаш не му давам да яде. Абе, здрави да са и да имат енергия, пък все ще проядат някога. И все пак това с ребрата ме стресна. 😐

@Роца, честита да си! 🥂 Все така положително настроение да струи от теб! 🙂 И много нови дестинации ти пожелавам (традиционно е за форума, нали)! 🙂 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 2 часа, Роца каза:

Моята ма'муна със сигурност, не... освен чери-доматите 🤣

И, понеже в неделя останах за поредна година млада и хубава 😉 , да ви почерпя по този повод с "ангелски" кейк (Angel Food cake) с чай матча и ягоди.

IMG_0583.jpg

Да си честита! Да си здрава и обичана!

Много нови и вкусни дестинации, нови кулинарни идеи и експерименти!

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Благодаря на всички за пожеланията! 😍

Покрай всичките репортажи за Платинения юбилей на Нейно Величество, тази вечер бяхме на салата с печено пиле, вдъхновена от пилето "Коронация" (Coronation Chicken) 🙂

20220602_200757.jpg

• Харесвам 9
Публикувано:
На 27.05.2022 г. в 2:56, Stryper каза:

Мисля да пробвам тортата със спанак през уикенда. Изглежда много вкусно.

От два дни се каня да попитам - стана ли?

@Роца, Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана! Желая ти сърце много пътувания до прекрасни места и да приготвяш все такива страхотни манджи 🙂 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

@Eva eva, кой има днес рожден ден? Ниееееее! Честито на Нейно Величество Царицата на Тортите! 🙂 До следващия рожден ден да имаш много моменти, които да ти спират дъха, да обикаляш и да опознаваш, да си пленена от дестинациите и да се усмихваш на живота  🙂  .... и да разкажеш за Виетнам 🙂

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 55 минути , Pantelej Putnik каза:

@Eva eva, кой има днес рожден ден? Ниееееее! Честито на Нейно Величество Царицата на Тортите! 🙂 До следващия рожден ден да имаш много моменти, които да ти спират дъха, да обикаляш и да опознаваш, да си пленена от дестинациите и да се усмихваш на живота  🙂  .... и да разкажеш за Виетнам 🙂

Честито ви Рождени Дни!

От здраве, пътувания и хубави спомени да не се отървете!

• Харесвам 1
  • Благодаря 2
Публикувано:
Преди 1 час, Pantelej Putnik каза:

Честит празник!!!

• Харесвам 1
  • Благодаря 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.