Прескочи до съдържание

Air Baltic [airBaltic] - новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз моя направо го слагам тук, за да не ми пишат 🙂😜 Подозирам, че е сходен код, поне преди така правеха 🙂

Screenshot_20250608_202910_airBaltic.jpg.8ed646c58c2a0cdfae7c8bdee918ea1f.jpg

• Харесвам 1
Публикувано:

Air baltic предлагат безплатен starlink интернет по време на полетите. Това го пиша на 10000 метра височина. Преди малко говорих по вайбър с дъщеря ми и връзката беше ок. 

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 4 часа, EmoKrastev каза:

Air baltic предлагат безплатен starlink интернет по време на полетите. Това го пиша на 10000 метра височина. Преди малко говорих по вайбър с дъщеря ми и връзката беше ок. 

Супер беше нета през целия полет! Видео разговори без проблем. Youtube си вървеше без проблем. Честно казано в Рига интернета от Tele2 беше по-бавен и забиваше. 

Дано по-дълго остане безплатен. 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 4 часа, EmoKrastev каза:

Преди малко говорих по вайбър с дъщеря ми и връзката беше ок. 

Мисля, че това е причината да няма (бърз) нет по време на полет. Само си представи 100 човека да говорят едновременно. И някой от другата страна да каже "говори по-силно". 👹

Публикувано:
преди 13 минути , Zaro каза:

Мисля, че това е причината да няма (бърз) нет по време на полет. Само си представи 100 човека да говорят едновременно. И някой от другата страна да каже "говори по-силно". 👹

Нета по време на полета беше доста бърз, а доста хора говореха по месинджъри. Дано да го запазят така

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.