Прескочи до съдържание

GullivAir - новата българска авиокомпания

Препоръчани мнения

преди 11 часа, cck каза:

@randi твоите снимки са далеч по-хубави

Благодаря! В интерес на истината, трябваше снимките в сайта, фейсбук, календари и рекламни материали да са от моите, но..... Снимките им са потресаващи за мен. Така са си решили, техен избор.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

В мрежата излезе нова информация за Гъливер:

- освен чартъра до Малдивите , има плануван чартър Букурещ - Пунта Кана

- още през септември са подали молба за разрешително за полети до САЩ

- в оригиналният пост на Ранди ,  неточно се говори за скорошно придобиване на два А320 , в мрежата се визират всъщност два А330 на сух лизинг от Търкиш и запазване на тяхната интериорна конфигурация ( може да видим бизнес класа)

- след въвеждането на експлоатация на трите А330 , от следващото лято ще се обслужват редовни линии до Ню Йорк , Торонто и Делхи от Букурещ/София.

753710AE-A576-4642-9560-24A043C02893.jpeg.6454456914c1d13f33a95be695b0c6f9.jpeg

сн. Георги Ватафов

• Харесвам 7
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, stanislavpp каза:

два А330 на сух лизинг от Търкиш и запазване на тяхната интериорна конфигурация ( може да видим бизнес класа)

Машините са върнати от турците на лизонгодателя и нямат нищо общо с компанията. Двата нови А330 са в Испания и вече са с бг регистрации. Ако някой се вълнува мога да намеря MSN номерата и регситрациите на машините. 

преди 3 часа, stanislavpp каза:

в оригиналният пост на Ранди ,  неточно се говори за скорошно придобиване на два А320

В началото се говореше и за машини А320. Сега например се споменават Атр 72 и регионални полети, включващи две летища в Румъния.

Снимката е моя. 🙂 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Минимум единият А330 ще е базиран в Букурещ , а АТР ще летят между Букурещ и Клуж.

Ако някой се интересува от чартъра Букурещ - Пунта Кана , туроператора е румънски - Karpati Turism , дати са :

Turoperatorul va organiza zboruri charter din București spre Punta Cana cu un Airbus A330 al GullivAir (Bulgaria) în 28 ianuarie, 4, 11, 18, 25 februarie și 4 și 11martie.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
На 16.12.2020 г. в 2:02, stanislavpp каза:

Минимум единият А330 ще е базиран в Букурещ , а АТР ще летят между Букурещ и Клуж.

Ако някой се интересува от чартъра Букурещ - Пунта Кана , туроператора е румънски - Karpati Turism , дати са :

Turoperatorul va organiza zboruri charter din București spre Punta Cana cu un Airbus A330 al GullivAir (Bulgaria) în 28 ianuarie, 4, 11, 18, 25 februarie și 4 și 11martie.

На сайта им не откривам нищо относно този чартър, но в родна агенция откривам чартър ,който стартира от януари -София- Пунта Кана. Имате ли информация за него?

Връзка към коментар
На 30.12.2020 г. в 13:46, moli84 каза:

На сайта им не откривам нищо относно този чартър,

Бях публикувал цените и хотелите в една от другите теми за чартъра от Букурещ .

преди 57 минути , Mitko каза:

В крайна сметка направили ли са чартърите до Малдивите ? 

Само един е чартъра , изпълнен е на 29.12 , полет от 8 часа с час на излитане в 01.07 и пристигане в Мале в 12.10ч, ползвали са А332, връщането предстои .

SOFSOFIA, BULGARIA
MLEHULHULE ISLAND, MALDIVES

TUE 29-DEC-202001:07AM EET
TUE 29-DEC-202012:10PM +05

8h 3m total travel time

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 25 минути , stanislavpp каза:

Бях публикувал цените и хотелите в една от другите теми за чартъра от Букурещ .

Само един е чартъра , изпълнен е на 29.12 , полет от 8 часа с час на излитане в 01.07 и пристигане в Мале в 12.10ч . Връщането предстои на 03.01.

Опитвам се да го намеря във Флайтрадар но не ми се получава , номер на полет знае ли се ?

Намерих го TJJ703

Връзка към коментар

Някой намери ли начин как да се купят билети за чартърите им без да се минава с пакет през агенция? Видях, че на сайта са се опитали да направят някаква тикет система, макар и неработеща? Не видях да имат и телефон за връзка за да ги питам директно? 

Връзка към коментар

Въпросната агенция ,която предлага пакетни почивки ,чартър +хотел, ми дадоха цена за самолетния билет 1300 евро за Коледа,на човек.....

Януари продължават с чартърите до Малдиви.

Редактирано от moli84
  • Шок 2
  • Смея се 2
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...

Заложили са полети всяка сряда между 03.03 -14.04 за София - Момбаса със стоп за качване/слизане на пътници в Букурещ 

SOF-MBA00:00 - 11:00

MBA-SOF22:30 - 07:30+1 

Някой има ли инфо дали са запазили бизнес конфигурацията в А330 ?

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Въпрос на време е да пуснат билети за свободна продажба, особено като се увеличат честотите, но цената няма да се хареса на магеланците-ултраси. Цената ще е минимум 50% по-висока , заради удобството на (полу) директният полет. Дори и в момента могат да се види опциите за закупуване на билети до Пунта Кана, Мале, Ла Романа и Букурещ , но не излизат свободни места.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
На 16.12.2020 г. в 1:20, randi каза:

В началото се говореше и за машини А320. Сега например се споменават Атр 72 и регионални полети, включващи две летища в Румъния.

ATR-ите вече пристигнаха. Има ли по-конкретна информация за какво ще ги ползват?

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 2 часа, yordanov каза:

Нещо интересно - видео тур от втория А330: 

Дано IFE-то се използва.... иначе зюмбюла в бизнес класата ме уби..... 😄 

По какъв повод пристигна от Цюрих? 

• Смея се 1
Връзка към коментар

Някъде мернах директни полети до Кабо Верде, веротно ще са с тях. Ще им излезе много печеливша стратегията.

До САЩ мине се не мине 1 год и има едни и същи новини, аз съм скептичен, няма кой толкова да лети, а и цените надали ще си струват.

Връзка към коментар

По принцип надали ще могат да напълнят самолета редовно, но сега с короната ще могат да заобиколят забраната за прекачване в Шенген и спокойно могат да изкарат  летния сезон с хора, които искат да си видят роднините...

• Харесвам 4
Връзка към коментар
Преди 1 час, Alexander каза:

Някъде мернах директни полети до Кабо Верде, веротно ще са с тях. Ще им излезе много печеливша стратегията.

До САЩ мине се не мине 1 год и има едни и същи новини, аз съм скептичен, няма кой толкова да лети, а и цените надали ще си струват.

Чартърът до Кабо Верде няма да е с тях. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.