stanislavpp Публикувано: 10 октомври, 2020 Публикувано: 10 октомври, 2020 Колумбия е нелоша дестинация , официално отворена от две седмици за всички туристи с 96 часов тест : https://www.traveloffpath.com/colombia-officially-reopening-for-international-tourism/ 5
feel_the_rush Публикувано: 10 октомври, 2020 Публикувано: 10 октомври, 2020 Ако трябва от сега да кажа коя държава ще е отворена март месец, бих заложила на Мексико. Това е една от малкото страни, които така и не затвориха в нито един момент. Не вярвам те първа да им хрумне подобно нещо. 2 1
FlyTraveler Публикувано: 10 октомври, 2020 Публикувано: 10 октомври, 2020 Моите мисли са в Африка през последните 7 години. Танзания е отворена, без изискване за каквито и да било тестове. Кения е отворена, изисква се негативен PCR тест, правен 96 часа преди пристигане. Уганда е отворена, изисква се тест, не си спомням колко часа трябваше да е правен преди пристигане. Има и други отворени държави, но не ми вършат работа по време на нашата зима. Нещо ми се въртят в главата една Танзания (сафари и море) или Кения (само сафари - 3 парка) за Нова година (веднага след Коледа)... 6
zon Публикувано: 10 октомври, 2020 Публикувано: 10 октомври, 2020 Коледата (не)възможна 😃 Нямам резервации. Ако ще е възможно да се пътува с pcr тест например до Италия, ще е супер. Това означава, че и положението в Европа ще е що годе 'нормално и най-вече под контрол. 1
jungfraujoch Публикувано: 10 октомври, 2020 Публикувано: 10 октомври, 2020 За мен Коледа е винаги вкъщи.Никоя дестинация не може да ми създаде уютът,топлината и ароматите на дома и да ме радва повече от любовта на хората,които обичам.Това е най-хубавия и специален празник! Даже днес, пазарувайки в столична верига магазини,видях,че вече има коледни сладкиши. С нетърпение чакам @Maryда започне да ни събира за коледната размяна на подаръци 🥰 Посрещането на Нова Година е друга работа.Важното е да си с готина компания,мястото е без значение.Тази година я посрещнах във Волос-Гърция и беше чудесно.Но имайки предвид обстоятелствата,едва ли ще пътувам и следващата година.Нямам намерение да се обременявам с излишни тревоги,карантина и масово събиране на хора.Малката компания и доброто настроение са за предпочитане.Това е личното ми мнение и решение. 13 2
Tmoaka Публикувано: 11 октомври, 2020 Публикувано: 11 октомври, 2020 (редактирано) А чартърите до Египет с агенция ХХХ съмнителни ли ви изглеждат? Редактирано 11 октомври, 2020 от Mary Махнато име на агенция 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега