Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

Покрай разузнаването прегледах темата през първите три години. По-малко и от сега са били. Аз не съм била участник, но какво не е имало настроение ли? Коледните подаръчета-изненади тук хич не  ги интересува дали желаещите да се веселят са 25 или 105 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Освен това на пръв поглед ми се струва, че тази година има по-голямо включване от мъже-магеланци, което вещае изненади на градус😂. Така де, да спрем с тоя Бейлис...викам...😉😆

• Смея се 7
Връзка към коментар
преди 1 час, ДиянаВ каза:

Освен това на пръв поглед ми се струва, че тази година има по-голямо включване от мъже-магеланци, което вещае изненади на градус😂. Така де, да спрем с тоя Бейлис...викам...😉😆

Искам да ти кажа, че един от двата ми миналогодишни( ти нямаш никакво участие - всички прилики с реални личности са съвпадение), мъжът ми го изпи.

• Смея се 4
Връзка към коментар
1 minute ago, Eti* said:

Искам да ти кажа, че един от двата ми миналогодишни( ти нямаш никакво участие - всички прилики с реални личности са съвпадение), мъжът ми го изпи.

И моят така прави. Всичко опустошава. Даже и на детски желирани мечета, шоко бонбони камъчета и други такива налита 

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар

59f3a6353efca411dff61dabb7c23f54.gif

Добро утро!

Приключи записването на желаещи да участват тази година в размяната на подаръци.

Честно да ви кажа аз се изненадах, че се записаха 87 човека. Очаквах по-малко, но явно сме доста хората, които имат нужда от нещо позитивно в тези трудни времена.

Благодаря на всички участници! Надявам се отново да се забавляваме тук, да се радваме на подаръците и да очакваме с трепет своите.

Има току-що регистрирани желаещи да участват в размяната на подаръци, което е хубаво, разбира се, стига да четат тук редовно, да ми отговарят бързо и най-важното да изпратят подарък.

Днес ще напиша писмо на всеки от вас, който е заявил желание да участва в размяната. Вие ще трябва да ми отговорите, за да потвърдите участието си и да ми дадете данни за получаване на подаръка.

Едва след като получа отговор от всички, ще разбъркам имената и ще стане ясно кой на кого ще подарява.

20070115ab29b78e63952f6b3c1dc5f2.gif

• Харесвам 12
  • Благодаря 4
  • Браво 1
Връзка към коментар

Всички вече трябва да сте получили писмо от мен.

Докато пусках писмата си мислех колко съм задобряла тази година, че се справих само за 50 минути.

Но ... това беше само докато преброих изпратените писма и видях, че две ми липсват. :laugh:

Та в издирването на пропуснатите двама мина още половин час. :cool:

Сега е ваш ред да ми отговорите.

97f5a2bd3fffbe030671b137823987ec.gif

• Харесвам 7
  • Браво 5
Връзка към коментар

Бройката няма никакво значение.

Нали си доставяме взаимно радост!

Дори и тези магеланци,които не участват в играта,следят темата.И не знаят какво пропускат.

Благодаря на @Mary за всичко.

• Харесвам 9
Връзка към коментар
9 minutes ago, Elena said:

Тази година и аз ще съм от тези, които не участват, но ще следят темата с най-голямо удоволствие. Радвате не само получателите си, да знаете 🙃

@Mary да ти сложи значка за почетен участник. Ще те ползваме за таен разузнавач 😄

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 31 минути , Elena каза:

Тази година и аз ще съм от тези, които не участват, но ще следят темата с най-голямо удоволствие. Радвате не само получателите си, да знаете 🙃

Уплаши се от нова серия тигани ли?! :laugh:

преди 20 минути , ДиянаВ каза:

Ще те ползваме за таен разузнавач

Става, стига да е в компетенциите ми. :cool:

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Тази година логистично ще ми е почти невъзможно да участвам, иначе желание бол. Та предпочетох да не изтормозя себе си и Мари докато предам и получа подарък. Но! Значки, тигани и тенджери приемам по всяко време 😛

• Харесвам 1
  • Браво 4
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 6 минути , Elena каза:

Тази година логистично ще ми е почти невъзможно да участвам, иначе желание бол. Та предпочетох да не изтормозя себе си и Мари докато предам и получа подарък. Но! Значки, тигани и тенджери приемам по всяко време 😛

Аз пък тъкмо се бях закахърила сега ако ми се падне Елена, какво ще й подарявам, като вече си има тиган 😀

• Смея се 6
Връзка към коментар
преди 23 минути , lyusi каза:

Аз пък тъкмо се бях закахърила сега ако ми се падне Елена, какво ще й подарявам, като вече си има тиган 😀

Ти пък. С тези хоум офиси и карантини тигани и тенджери са добър подарък за всеки . Колкото повече , ... толкова повече "красота" на финала като излезем на пролет от къщите .

• Харесвам 1
  • Смея се 8
Връзка към коментар
преди 4 часа, funny каза:

Ти пък. С тези хоум офиси и карантини тигани и тенджери са добър подарък за всеки . Колкото повече , ... толкова повече "красота" на финала като излезем на пролет от къщите .

Викаш, напролет, да си мерим  тиганите и тенджерите ли?:)))))))

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , AlexandraKo каза:

Викаш, напролет, да си мерим  тиганите и тенджерите ли?:)))))))

Ами като фармацевтичните компании не могат да се справят с пандемията , ще я борим с красота . Нали уж красотата щяла да спаси света. Ей на сега като я сдобием в изобилие ...

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Хайде народе,отговаряй не се мотай, че времето лети по - бързо от шейната на Дядо Коледа :crazy_pilot:Като нямаме други работи, поне да оръшкаме магазините. Кой за тиган, кой за тенджера, кой за красота. 🎄

🎶Подаръци ще имаааа за всички от сърце ... 🎶:ded_snegurochka:

Хорцето ще го тропкаме догодина 💃

Прекрасна Снежанке, сполука и тази година ! 

• Харесвам 8
Връзка към коментар

52d323f2e71fdea5f67ad287c17a6aa3.gif

Припомням, че очаквам с нетърпение да ми отговорите на съобщенията, за да продължим с разбъркването на имената за подаръци.

Освен това искам да благодаря от цялото си сърце на всички, които ми написахте толкова много и толкова мили пожелания в отговорите си!

Съжалявам, че нямам възможност да отговоря на всеки един от вас лично, но изпращам вилтуални прегръдки и целувки за всички!   :wub: 

90504632a1e7a4e2ef1015ae384d3e75.gif

• Харесвам 14
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Връзка към коментар

21224ab1ea19787d270a59f4c74364c4.gif

Хайде да посръчкам тези, които все още не са отговорили на писмото ми:

@noshtna_ptica

@Kalina Ivanova

@sndos

@Иван Попов

@ttelena

@spear

@garvana

@rocknrose

@atrencheva

@Дидка

Моля, побързайте с отговорите!

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар

076e3f27fe75b9b59e6e534b81ca78a2.gif

Информирам посочените магеланци, че ще ги изчакам до утре вечер да отговорят на съобщението ми.

След това ще ги махна от списъка и ще пристъпя към разбъркване на участниците.

Съжалявам, че не мога да изчакам повече.

@noshtna_ptica

@t_petkov

@sndos

@Иван Попов

@spear

@garvana

@rocknrose

@Дидка

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 17.11.2020 г. в 22:33, ДиянаВ каза:

Опа Нещо за мъжете.... а и за Бейлис чета 🤩  Направо ми се пие Бейлис вече..... :dance3: 

На 19.11.2020 г. в 11:46, Mary каза:

Припомням, че очаквам с нетърпение да ми отговорите на съобщенията, за да продължим с разбъркването на имената за подаръци.

Освен това искам да благодаря от цялото си сърце на всички, които ми написахте толкова много и толкова мили пожелания в отговорите си!

Съжалявам, че нямам възможност да отговоря на всеки един от вас лично, но изпращам вилтуални прегръдки и целувки за всички!  

Извинявам се за забавянето! Още в сряда сутринта прочетох в пощата ми, че имам писмо от теб, но това време нещо не ми стига напоследък. 

Благодаря ти за това, което правиш за нас @Mary 😊 (Снежанке) 

Тази Коледа ще бъде наистина една незабравима за всички нас. Надявам се, че ще има много емоции и забавления във форума. 🙂

• Харесвам 6
  • Браво 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.