Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

@feel_the_rush с този домашен самолетен билет много ме развесели. Вчера или онзи ден по бтв новините даваха един мъж, май норвежец беше, който е обзавел кухнята си в самолетен салон. С твоя пост направо си представих новата мода коледни подаръци за любимите половинки ... първа класа самолетен салон с обслужване 😄

• Смея се 6
Връзка към коментар
преди 1 час, ДиянаВ каза:

@feel_the_rushкойто е обзавел кухнята си в самолетен салон. С твоя пост направо си представих новата мода коледни подаръци за любимите половинки ... първа класа самолетен салон с обслужване 😄

Тогава, аз да обзаведа кухнята като масажен салон... И, Коледен подарък(постоянен)-масаж! 🤭

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар

@noshtna_ptica, @sndos, @spear, @garvana, @rocknrose   @Дидка, надявам се, че сте добре! 188a455e10feef26b000a34bd6349002.gif

За съжаление размяната на подаръци ще продължи без вас.

Всички останали могат да се заемат с тази дейност:

9977da642c53cb927dc3c63ea23bd54d.gif

А аз днес ще се постарая да изпратя информация на всеки от вас: на кого ще подарява!

Имайте търпение, защото не става толкова бързо.

• Харесвам 16
  • Благодаря 4
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 1 час, Mary каза:

надявам се, че сте добре! 188a455e10feef26b000a34bd6349002.gif

И аз се надявам,че всичко е наред при тези магеланци!

Успешна седмица и весело настроение!

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Mary каза:

@noshtna_ptica, @sndos, @spear, @garvana, @rocknrose   @Дидка, надявам се, че сте добре! 188a455e10feef26b000a34bd6349002.gif

За съжаление размяната на подаръци ще продължи без вас.

Всички останали могат да се заемат с тази дейност:

9977da642c53cb927dc3c63ea23bd54d.gif

А аз днес ще се постарая да изпратя информация на всеки от вас: на кого ще подарява!

Имайте търпение, защото не става толкова бързо.

@Mary  Добре съм, Слава Богу, но не бях влизал в сайта. Току що изпратих моите данни. Съжалявам за забавянето. Ако можете да ме включите ще е супер, дори съм купил един от подаръците...

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , sndos каза:

@Mary  Добре съм, Слава Богу, но не бях влизал в сайта. Току що изпратих моите данни. Съжалявам за забавянето. Ако можете да ме включите ще е супер, дори съм купил един от подаръците...

Добре, вмъквам те, защото още не съм изпратила всички писма, но моля за по-голямо внимание към призивите ми. :smile:

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Mary каза:

Добре, вмъквам те, защото още не съм изпратила всички писма, но моля за по-голямо внимание към призивите ми. :smile:

@Mary благодаря, обещавам да проверявам по-често. Със здраве!

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар

5712df1745a615be66295330bcd268e2.gif                             fa88f938fa55b6c178bbfba6cf9e9aba.giffa88f938fa55b6c178bbfba6cf9e9aba.giffa88f938fa55b6c178bbfba6cf9e9aba.giffa88f938fa55b6c178bbfba6cf9e9aba.giffa88f938fa55b6c178bbfba6cf9e9aba.gif                    5712df1745a615be66295330bcd268e2.gif

След 5 часа и половина писане, в което слушах около мени теми по история, химия, математика и английски, а съм доволна, че поне биологията пропуснах, докладвам, че приключих с писането на писмата.  :laugh:

Всеки от вас трябва да е получил писмо с името на магеланец и адрес за доставка.

Срок за получаване на подаръците: 17.12.2020г.

Тези, които имат в писмото си текст, маркиран с Внимание, моля да се се съобразят с него. Тази година са малко.

Виждате, че датата, която съм обявила е седмица преди Бъдни вечер. Това не е случайно.

Натоварването на куриерите в тези дни е огромно, забавянията също, а положението с наличието на голям брой отсъстващи покрай Ковид, прави ситуацията още по-непредвидима.

Затова, ако се чудите кога да изпратите подаръка, то нека е по-рано, а не в последния момент!

Съвсем отговорно ви призовавам да изпратите подаръка в най-скоро време. Никой не знае как ще се завъртят нещата с боледуванията в цялата страна. 

Когато изпратите подаръка, ми пишете съобщение, че е изпратен - така аз следя за получаването му и ако се забави, почвам издирване.

Ако има такива, които ще си разменят подаръците лично, моля да ме информират.

За всякакви въпроси относно размяната, можете да питате тук или в съобщението. Оставам на ваше разположение.

Когато получите подаръка си - снимате го и го показвате в темата - това е задължително!

2621b775a4d7256bad652933bb800458.gif     2621b775a4d7256bad652933bb800458.gif     2621b775a4d7256bad652933bb800458.gif    

• Харесвам 19
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Mary каза:

5712df1745a615be66295330bcd268e2.gif         

Здравей Мери, много се извинявам за забавянето с адреса. от два дни се опитвам да ви пратя лично съобщение , но ми дава - "Имате право да изпратите 0 съобщения". Моля, кажете как да ви изпратя адреса си? Може би на имейл? Моля, не ме изключвайте от томболата!

Поздрави

• Замислям се 2
Връзка към коментар
преди 17 минути , garvana каза:

Здравей Мери, много се извинявам за забавянето с адреса. от два дни се опитвам да ви пратя лично съобщение , но ми дава - "Имате право да изпратите 0 съобщения". Моля, кажете как да ви изпратя адреса си? Може би на имейл? Моля, не ме изключвайте от томболата!

Поздрави

Аз на 20, 21 и 22-ри ноември съм писала тук и съм споменала и Вашия ник. Можело е да отговорите в някой от тези дни, за да се потърси причината, ако има някаква извън вас.

Вече съм разпределила всички хора, всеки има съответно човек за размяна и няма как да направя нищо повече. Съжалявам.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 25 минути , AlexandraKo каза:

Предлагам,тези,които закъсняха,да пратят техните подаръци на Снежанка.

Ми така де,тя заслужава:))))

Благодаря, няма нужда!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ехааа, Снежанке @Mary , толкова се радвам на моят избран магеланец ! Веднъж магическото ми кълбо ми каза - А какво би било, ако ти се падне ... Ами падна ми се ! 

Ставам за гадателка !💃 Ще хвърча с двойна :wink: радост към подаръка . Тра ла ла ла ла :girl_witch: 

Благодарности за избора на твоето кълбо, или Силата, или ... а бе, каквото и да е там:girl_dance:

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 2 часа, patilana каза:

Ехааа, Снежанке @Mary , толкова се радвам на моят избран магеланец ! Веднъж магическото ми кълбо ми каза - А какво би било, ако ти се падне ... Ами падна ми се ! 

Ставам за гадателка !💃 Ще хвърча с двойна :wink: радост към подаръка . Тра ла ла ла ла :girl_witch: 

Благодарности за избора на твоето кълбо, или Силата, или ... а бе, каквото и да е там:girl_dance:

Аз понеже не помня кой ти се е паднал, веднага отидох да проверя. :laugh:

От днес, до края на размяната, все си имам притеснение да не съм объркала нещо. Особено след втория час е много трудно да остана съсредоточена, но пък ми е съвестно да пусна днес на 1/3, утре на другите и т.н.

Още веднъж благодаря за хубавите думи и пожелания, които ми пишете! Вярвайте ми, наистина бих искала да имам сили да отговоря на всеки! :wub:

Аз днес вече купих основната част от подаръка, който ще изпращам, та вече дишам по-спокойно. :smile:

• Харесвам 6
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 16 минути , jul каза:

Честит ни локдаун. Май-май подаръците ще са handmade тази година

Обръщам внимание, че тигани и други готварски пособия  има и в магазините за хранителни продукти :laugh:

• Смея се 14
Връзка към коментар
преди 5 минути , bobole4e каза:

Обръщам внимание, че тигани и други готварски пособия  има и в магазините за хранителни продукти :laugh:

Също така в хипермаркетите и пълно и с пиене, шоколади и всякакви коледни изкушения. :laugh:

Сега сериозно - имаме няколко дни да купим това, което сме решили. За съжаление такава ще е тазгодишната Коледа - странна, но се молим да е здрава!

• Харесвам 11
  • Браво 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, bobole4e каза:

В допълнение има доста онлайн магазини, в които можем да намерим доста неща. Засега не се е чуло да не работят куриерските фирми. Както @Mary го е написала много хубаво - имаме достатъчно време да се организираме 😊 Нека бъдем здрави и да подготвим прекрасни магелански подаръци, които да носят радост и усмивки. 🤩

• Харесвам 5
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 7 часа, Mary каза:

теми по история, химия, математика

Опа 🙂 

Имало е теми по всичко значи. 🤩

Благодарим ти за отделеното време. 😊

преди 1 час, jul каза:

Честит ни локдаун. Май-май подаръците ще са handmade тази година 🤔

Мале... много лошо ще стане отново

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
On 11/23/2020 at 9:03 AM, jul said:

Честит ни локдаун. Май-май подаръците ще са handmade тази година 🤔

Аз моя подарък съм го пратила за България още октомври. И изрично съм предупредила майка ми да не опакова нищо в кутия от български бисквити 😂😂😂

• Харесвам 2
  • Смея се 20
Връзка към коментар
преди 36 минути , Marusinka каза:

И изрично съм предупредила майка ми да не опакова нищо в кутия от български бисквити 😂😂

Нека бъде креативна, не я спирай! :wub:

За бисквитите вече всички знаят, затова да включи нещо по-завъртяно. :laugh:

• Харесвам 1
  • Смея се 10
Връзка към коментар
34 minutes ago, Mary said:

Нека бъде креативна, не я спирай! :wub:

За бисквитите вече всички знаят, затова да включи нещо по-завъртяно. :laugh:

Ще й кажа: “Снежанка заръча таз година да се развихриш както само ти можеш!” Все пак тя е замаскирала така неща в презокеански полети, че последния път на летището във Финикс са я претърсили за ръчна граната. Като си получи човекът подаръка, ще я разкажа тая история.

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 10
Връзка към коментар
преди 12 минути , Marusinka каза:

Все пак тя е замаскирала така неща в презокеански полети, че последния път на летището във Финикс са я претърсили за ръчна граната.

Обичам я темата за Коледната размяна на подаръци. Винаги има какво да ни усмихне.

Недей да чакаш подкана, а си разказвай. И без това който получава подаръка, чак като го отвори ще знае, че е от теб - та изненада ще има.

Сигурно е, че Ети ще завижда. :laugh:  А и тази година сигурно ще оглежда по-внимателно подаръка. :cool:

• Харесвам 6
  • Браво 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.