Sara Публикувано: 30 април, 2021 Публикувано: 30 април, 2021 Вчера от 5 часа сутринта за да сколасам,че денят преди празник е най - продължителен.Сега пътувамеееее далеч/ 500 км./.Бягаме от работа ,от проблеми и тревоги. Весели празници на всички .Любов и здраве на всички. 21 1
Травеолани Публикувано: 30 април, 2021 Публикувано: 30 април, 2021 преди 12 часа, AlexandraKo каза: Да, наистина са уникални:))Отдавна си ги бях харесала, сега намерих и кой да ми ги направи. Тъкмо щях да питам дали ти си ги правила тези яйца :). Много са хубави всички яйца, толкова цветни! Аз сигурно в петък вечер ще ги правя, нямам търпение вече! А козунакът в събота. 3
Дани Магелани Публикувано: 30 април, 2021 Публикувано: 30 април, 2021 преди 10 часа, Йосиф Милчов каза: Весел и здрав Великден на всички. Аз продължавам да се развивам. 😁 Току що взех козунаците си от пекарната на Йосиф. Благодаря на Йосиф, че ми съдейства за поръчката! Ухаят чудесно, но дегустацията ще бъде в Пловдив. А София посреща Великден с прекрасни лалета. Витоша - със снежна шапка. 17 1
AlexandraKo Публикувано: 30 април, 2021 Автор Публикувано: 30 април, 2021 Преди 1 час, bibi каза: Ето малко Великденско настроение и от мен и щерките Не малко, много хубаво настроение :)))€ Вчера ми подариха яйце и зайче:))) Толкова специални яйца събрах, тази година, че се чудя утре,как да боядисвам, че да съм малко в тон:)))) 16
Дани Магелани Публикувано: 30 април, 2021 Публикувано: 30 април, 2021 Моята внучка получи вчера поредната великденска шоколадова изненада от боба Дани, която много бързо беше унищожена. 14
tany Публикувано: 30 април, 2021 Публикувано: 30 април, 2021 Ето и моите яйца. Трябваше да станат лилави... За още невероятни съвети ме следвайте непрекъснато! 🙂 12 1 6
ДиянаВ Публикувано: 30 април, 2021 Публикувано: 30 април, 2021 Преди 1 час, tany каза: Ето и моите яйца. Трябваше да станат лилави... За още невероятни съвети ме следвайте непрекъснато! 🙂 Но пък приличат на бронзови борци🙂 Хайде, много яйца да пребориш🙂 3
AlexandraKo Публикувано: 30 април, 2021 Автор Публикувано: 30 април, 2021 преди 2 часа, tany каза: Ето и моите яйца. Трябваше да станат лилави... За още невероятни съвети ме следвайте непрекъснато! 🙂 Скрий си ги, докато не ги е видял @Брани, че ще ги обяви за негови, от другата галактика! 1 6
AlexandraKo Публикувано: 30 април, 2021 Автор Публикувано: 30 април, 2021 А пък тука, една кокошка... Та по тоя повод, утре ще снасям:)))) 2 7
AlexandraKo Публикувано: 30 април, 2021 Автор Публикувано: 30 април, 2021 преди 14 минути , Брани каза: Еее, ма пък, виж к’ви шарени пиленца си имаш! Направо мож се похвали, на горната кокошка, стига е кудкудякала:)))) 2
jungfraujoch Публикувано: 30 април, 2021 Публикувано: 30 април, 2021 Великденско настроение в Банкя 15
AlexandraKo Публикувано: 1 май, 2021 Автор Публикувано: 1 май, 2021 И Великденско настроение в Пловдив:))) Настроението вече си го имаме, подкрепено с Аперол, Ягодово дайкири и други подобни и подходящи благинки:)))) Чудна, мини-магеланска среща, с две изкючително приятни магеланки:))) Можехме, като трите баби, да си изкараме в кръчмата до утре, в сладки приказки:)))Така е, с интелигентните хора, се общува лесно. 20 3
Kalina Ivanova Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 Подготовки разни и разнообразни Спазваме правилото - всеки ден по нещо за празника 16 2
Дани Магелани Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 преди 49 минути , AlexandraKo каза: И Великденско настроение в Пловдив:))) Настроението вече си го имаме, подкрепено с Аперол, Ягодово дайкири и други подобни и подходящи благинки:)))) Чудна, мини-магеланска среща, с две изкючително приятни магеланки:))) Можехме, като трите баби, да си изкараме в кръчмата до утре, в сладки приказки:)))Така е, с интелигентните хора, се общува лесно. Удоволствието е мое! Благодаря на Алекс за страхотното посрещане на пловдивска територия!🌻 Много хубаво си изкарахме в сладки приказки доста часове! И нямаше да си признаваме за коктейлите, но май няма скрито покрито на чаршията! ☺️ А Пловдив е прекрасен! Този град носи много настроение и уют! Благодаря на tany за поканата! Чудесен домакин и добра приятелка!💐 Светли празници на всички магеланци и вашите близки! 18
Дани Магелани Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 Мислех утре да се похваля, но сърце трае ли?! Това прекрасно рисувано яйце ми е подарък от Александра Ко, а зайчето тя изпраща на внучката ми Рали. Благодаря, Алекс, че си толкова мила и сърдечна! Радвам се, че имам такава приятелка!🌷 14 6
Дани Магелани Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 И да ви представя приносът на един пловдивски дизайнер към великденските подаръчета за моите близки и приятели. 19
AlexandraKo Публикувано: 1 май, 2021 Автор Публикувано: 1 май, 2021 преди 34 минути , Дани Магелани каза: И да ви представя приносът на един пловдивски дизайнер към великденските подаръчета за моите близки и приятели. Така си е, ние тука, сме уникалнииии!😀 6
AlexandraKo Публикувано: 1 май, 2021 Автор Публикувано: 1 май, 2021 Болка и радост, винаги са заедно... Вчера, както се носех плавно, плавно по Главната и като се спънах, се пльоснах, в цял ръст, баш, пред Пощата. Което, веднага привлече тълпата, която слушаше по-натам, какво се случва на Разпети петък. Уж нямаше големи поражения, само едно ожулено коляно, но нощес много ме боля, Та рипнах , къде 2 и се заех, куцук-куцук, с боядисването на яйцата. Та ги сколасах. Сутринта, намирам червеното, коронясано, с новата ми брошка:))) Което, естествено, ме докара, до рев:((( Имах такава и си я загубих, преди време и ужасно страдах, беше ми любима:(((( Пък още по -любимият ми мъж, ми направил нова:))) Честно казано, коляното, май, взе да ми минава:)) Ето ги и останалите, които тази година, оцветих, с акрилни боички: Сварих 10 яйца, на бавен огън, къде половин час, без кърпа, сол, оцет и пр. Не се пукна, нито. едно. 16 11
jul Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 Понеже умря циганката да ме похвали, да се похваля аз 😂 Козунаците, както писах по-рано, омесих снощи. Днес към 8,30 оплетох, втасаха пак и в 10.30 2 козунака вече липсваха 😄 Докато пекох козунака, наплескахме с щерката някое яйце. Варих в проста тенжера, без кърпи, кори и др. Нито едно не се счупи, вероятно защото са здрави черупки от селски кокошки. Страхотна червена боя се оказа гръцката от Джъмбо! 16 7
AlexandraKo Публикувано: 1 май, 2021 Автор Публикувано: 1 май, 2021 преди 26 минути , jul каза: Понеже умря циганката да ме похвали, да се похваля аз 😂 Козунаците, както писах по-рано, омесих снощи. Днес към 8,30 оплетох, втасаха пак и в 10.30 2 козунака вече липсваха 😄 Докато пекох козунака, наплескахме с щерката някое яйце. Варих в проста тенжера, без кърпи, кори и др. Нито едно не се счупи, вероятно защото са здрави черупки от селски кокошки. Страхотна червена боя се оказа гръцката от Джъмбо! Браво на теб @jul!Ние опитахме козунаци, от три прехвалени пекарни , включително, уж, най-най-най, до Пожарната, с локум . На нищо не мязаха, ни конци, ни пълнеж:( Твоите на снимка изглеждат по-хубави . @Дани Магеланими донесе козунак, от кварталната си фурна, която, сигурно, не толкова прехвалена - чуден! Хехе, едното яйчице, сте го докарали, с това пуле, като мозайките с пауните , в ГБ:)))) 4
jul Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 Днес ги пекох, иначе, както се бяхте сбрали вчера, директно пристигах с един за дегустация 😆 2
Kalina Ivanova Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 Хайде цоп и ние сколасахме с яйцата 17
AlexandraKo Публикувано: 1 май, 2021 Автор Публикувано: 1 май, 2021 преди 1 час, jul каза: Днес ги пекох, иначе, както се бяхте сбрали вчера, директно пристигах с един за дегустация 😆 Ееее, ние щяхме да ти се зарадваме и без козунак, трябваше да притичаш:)))
Bore Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 и аз да се похваля 😀 след първото втасване вече готов за фурната пари пари не се пипа 😀 11 14
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега