AlexandraKo Публикувано: 1 май, 2021 Автор Публикувано: 1 май, 2021 преди 15 минути , Bore каза: и аз да се похваля 😀 след първото втасване вече готов за фурната пари пари не се пипа 😀 Малееее, пък каква сложна плетеница, браво! Ама, какви хубави козунаци месите всички тука, направо ме е срам:((( Може би, догодина, да сме живи и здрави, пак ще се престраша:) Ако и @funnyсе навие, заедно да месим:))) 3 1 1
funny Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 преди 2 минути , AlexandraKo каза: Малееее, пък каква сложна плетеница, браво! Ама, какви хубави козунаци месите всички тука, направо ме е срам:((( Може би, догодина, да сме живи и здрави, пак ще се престраша:) Ако и @funnyсе навие, заедно да месим:))) Алекс, само кажи и правим един виртуален ( а защо не и реален) София-Пловдив тандем за месене на козунаци. Почти съм сигурна какъв ще е резултата, но поне ще полеем опита доволно с просеко/вино/коктейли . Пък и аз винаги имам козове в в ръкава , та ... като не сколасаме с козунаците - има къде да ни направят и такива 6
Bore Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 преди 4 минути , AlexandraKo каза: Малееее, пък каква сложна плетеница, браво! Ама, какви хубави козунаци месите всички тука, направо ме е срам:((( Може би, догодина, да сме живи и здрави, пак ще се престраша:) Ако и @funnyсе навие, заедно да месим:))) @AlexandraKo от теб се запалих миналата година с клипчето, което пусна и се научих. За трети път го правя и става страхотен. Бая баби цъкат с език, като се похваля 😀 8
AlexandraKo Публикувано: 1 май, 2021 Автор Публикувано: 1 май, 2021 Поредицата от Великденски обяди започна! Като пека агнешкото, отдолу на тавата нареждам пресни стръкове лук, чесън, ама по много +пресен джоджен и дивисил. После, агнешкото е върху гнездо от лукчетата, които са супер вкусни+дроб сарма, която е също, само с пресни зелении. Хайде, наздраве! Светъл празник! преди 4 минути , Bore каза: @AlexandraKo от теб се запалих миналата година с клипчето, което пусна и се научих. За трети път го правя и става страхотен. Бая баби цъкат с език, като се похваля 😀 Браво, радвам се! Еми, на бабите не им се получава:))))И аз , по тоя повод цъкам:( преди 8 минути , funny каза: Алекс, само кажи и правим един виртуален ( а защо не и реален) София-Пловдив тандем за месене на козунаци. Почти съм сигурна какъв ще е резултата, но поне ще полеем опита доволно с просеко/вино/коктейли . Пък и аз винаги имам козове в в ръкава , та ... като не сколасаме с козунаците - има къде да ни направят и такива Ти ела, ниЙ да почнем с коктейлите,пък аз ще спазаря @luba_rizova, тя ги може, да ни направи, пък почерпката и подаръците от нас:))))) 11 3
funny Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 преди 16 минути , AlexandraKo каза: Ти ела, ниЙ да почнем с коктейлите,пък аз ще спазаря @luba_rizova, тя ги може, да ни направи, пък почерпката и подаръците от нас:))))) Значи решено ! Другата година ние с @AlexandraKo ще "месим" козунаци. @luba_rizova - ти нали разбра ? ПП. Алекс, аз така и "копчета" мога да "направя" , а и бая сладкиши . Само да подсигурим @elenitta и. @Eva eva . 1 1 4
Mary Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 Нещо тайни заговори тук надушвам?! Другата година дружно се събираме и месим козунаци значи. @luba_rizova е назначена за шеф на отбора козуначкаджийки. Вчера правих и един с шоколад: 7 14
AlexandraKo Публикувано: 1 май, 2021 Автор Публикувано: 1 май, 2021 преди 10 минути , funny каза: Значи решено ! Другата година ние с @AlexandraKo ще "месим" козунаци. @luba_rizova - ти нали разбра ? ПП. Алекс, аз така и "копчета" мога да "направя" , а и бая сладкиши . Само да подсигурим @elenitta и. @Eva eva . Ама, казах ти аз, че ще те следвам, от твоята креативност, само ползи:))))) преди 7 минути , Mary каза: Нещо тайни заговори тук надушвам?! Другата година дружно се събираме и месим козунаци значи. @luba_rizova е назначена за шеф на отбора козуначкаджийки. Вчера правих и един с шоколад: @Mary, направо се договаряйте с @luba_rizovaза плънката, да не се повтаря и отборът е готов! 3 5
tany Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 преди 7 часа, Дани Магелани каза: Удоволствието е мое! Благодаря на Алекс за страхотното посрещане на пловдивска територия!🌻 Много хубаво си изкарахме в сладки приказки доста часове! И нямаше да си признаваме за коктейлите, но май няма скрито покрито на чаршията! ☺️ А Пловдив е прекрасен! Този град носи много настроение и уют! Благодаря на tany за поканата! Чудесен домакин и добра приятелка!💐 Светли празници на всички магеланци и вашите близки! И аз благодаря на Мари и случая, че ми се падна да ти изпращам коледен подарък и да се запознаем. Ще повторим това посещение на Пловдив, Александра Ко също да се готви! 6
AlexandraKo Публикувано: 1 май, 2021 Автор Публикувано: 1 май, 2021 Абе, аз съм си винаги готова:)))Ама, като ми кажете по-отрано, че имаше няколко магеланци, дето, много исках да се видим, ама, от днес за утре-не мога. Седмичка по-рано, тъкмо ще се организираме, с още някого:))) И @julе омеси нещо от предния ден, че сега изпуснАхме , хубавия козунак. @Sun4oе се е оправил с глобите, Ицко не е в Тайланд, @luba_rizovaще е оправила учебната година и кОпонът готов! 9
Eva eva Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 Подсигурена съм, щом е за кОпон 😄 Готова съм с моята Неаполитанска пастиера. Няма да давам рецептата, че има някои грешки. Препоръчвам да я опитате, ухае вълшебно 🙂 Плънката е много вкусна, опитах малко, а в комбинация с масленото тесто ще е супер 🙂 11 8
Фил Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 А някоя препоръка за добри попадения при купешките козунаци? (в София имам предвид ) 2
funny Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 преди 19 минути , Eva eva каза: Препоръчвам да я опитате, ухае вълшебно Ще опитаме, ще опитаме. Нали ще "месим и бъркаме " ние с @AlexandraKo в твое присъствие на кОпона 4
AlexandraKo Публикувано: 1 май, 2021 Автор Публикувано: 1 май, 2021 И аз забърках една кето-тортичка, чакам да ми се охладят блатченцата и ще плескам:))) преди 3 минути , funny каза: Ще опитаме, ще опитаме. Нали ще "месим и бъркаме " ние с @AlexandraKo в твое присъствие на кОпона Тъй,тъй, даже, осигуряваме по-голямки тавички:)))) 3 1
jungfraujoch Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 (редактирано) преди 1 час, tany каза: И аз благодаря на Мари и случая, че ми се падна да ти изпращам коледен подарък и да се запознаем. Ще повторим това посещение на Пловдив, Александра Ко също да се готви! Значи ще се обадя,когато дойда в Пловдив. @AlexandraKo, @Дани Магелани , @tany, @jul @luba_rizova и който още иска да дойде. Коктейлите и сладките приказки са ми любими по всяко време. Редактирано 1 май, 2021 от jungfraujoch 9
Mary Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 преди 7 минути , Фил каза: А някоя препоръка за добри попадения при купешките козунаци? (в София имам предвид ) Jovan обикновено са хубави. Слънце и луна също. А най-добре щеше да е, да беше попитал вчера. Баницата си отлежава знаеш, но козунакът можеше да е готов днес. 3 1
AlexandraKo Публикувано: 1 май, 2021 Автор Публикувано: 1 май, 2021 преди 1 минута , jungfraujoch каза: Значи ще се обадя,когато дойда в Пловдив. @AlexandraKo, @Дани Магелани , @tany и който още иска да дойде. Коктейлите и сладките приказки са ми любими по всяко време. Заповядай и добре си дошла! Можеш да забереш и @Фил, че и той има мерак:)))) 1
Травеолани Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 Здравейте! Да ви покажа и моите яйца. За трета година боядисвам само с естествени бои. Както писах миналата седмица, за червеното използвах корен от брош. Сложих две лъжици и стояха само 20 минути в течността и се получи този приказен цвят. За другите цветове използвах лилаво зеле, боровинки, цвекло, чай, куркума и люспи от лук. Днес ще правя и козунаците. Весел празник на всички! 16 9
ДиянаВ Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 преди 21 минути , Травеолани каза: Здравейте! Да ви покажа и моите яйца. За трета година боядисвам само с естествени бои. Както писах миналата седмица, за червеното използвах корен от брош. Сложих две лъжици и стояха само 20 минути в течността и се получи този приказен цвят. За другите цветове използвах лилаво зеле, боровинки, цвекло, чай, куркума и люспи от лук. Днес ще правя и козунаците. Весел празник на всички! На мен ми харесаха сините яйца. Като благородни камъни са се получили. Тях с какво ги забърка? 5
Травеолани Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 преди 10 минути , ДиянаВ каза: На мен ми харесаха сините яйца. Като благородни камъни са се получили. Тях с какво ги забърка? Благодаря :). Значи на предпоследния ред са с лилаво зеле. Това в дясно е по-светло, него го държах в сместта само 4 часа. Другите две стояха цяла нощ в хладилника. На последния ред са с боровинки, но винаги им се получават разни мехурчета, не са solid цвят. 5 2
Дани Магелани Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 Христос Воскресе! Символично ви подарявам по едно яйце, скъпи магеланки, магеланци и магеланчета! 21 1
AlexandraKo Публикувано: 2 май, 2021 Автор Публикувано: 2 май, 2021 Честито Възкресение! Подредила съм празничната закуска, с новите чашки, по случай Празника, после ще си облечем новите дрехи и ще отидем, на Празничната литургия в “Св.Марина” 15 4
Mary Публикувано: 2 май, 2021 Публикувано: 2 май, 2021 Христос Воскресе! С пожелания за здраве, благоденствие и удовлетворение! Нека празникът да бъде символ на вярата за по-добрите времена, които предстоят. 19 1
Дани Магелани Публикувано: 2 май, 2021 Публикувано: 2 май, 2021 преди 16 часа, Eva eva каза: Подсигурена съм, щом е за кОпон 😄 Готова съм с моята Неаполитанска пастиера. Няма да давам рецептата, че има някои грешки. Препоръчвам да я опитате, ухае вълшебно 🙂 Плънката е много вкусна, опитах малко, а в комбинация с масленото тесто ще е супер 🙂 Това "опитате" да го приемем за покана за опитване у вас, нали?😄 Следващият ти празник да бъде на 🏝️🏖️! Все ще намериш начин да сътвориш нещо и там! Пък ние и там ще те посетим за дегустация. 2 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега