FlyTraveler Публикувано: 2 май, 2021 Публикувано: 2 май, 2021 Честито Възкресение на всички православни християни! Здраве, мир и любов! 17 2
Bozhidar1978 Публикувано: 2 май, 2021 Публикувано: 2 май, 2021 ЧЕСТИТО ВОСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО! На този ден всеки християнин вярва, че на земята Доброто е надделяло над Злото, Правдата над Неправдата, Светлината над Тъмнината... Нека светлината на Христовото воскресение озари живота ни! Нека има Мир и Любов в сърцата ни! Нека не забравяме, че Господ ни е създал човеци и винаги трябва да носим ЧОВЕЩИНАТА в себе си... Най-големият дар на Великден е надеждата и докато я има, ще има живот... 13
AlexandraKo Публикувано: 2 май, 2021 Автор Публикувано: 2 май, 2021 Облякохме си празничните дрехи и отидохме в църквата: Христос Воскресе! С надеждата, да се измъкнем от тази пандемия, към предишния ни живот, за здраве и благоденствие! 19
DenitsaS Публикувано: 2 май, 2021 Публикувано: 2 май, 2021 Светъл Великден! Бъдете здрави, приятели 🍀 За втора поредна година сме само двама на празника, затова и подготовката е по-скромна, но все пак да дам отчет 🙂 Яйцата ми станаха в бледи пастелни тонове, но съм доволна - розови с червено цвекло и жълти с обелки от лук и къри. Козунакът също се получи, но можеше да сложа фолиото за печене малко по-рано и да е по-светъл. Също така му обърках плетката и е сплетен по два различни начина от двете страни 😆 Обаче пък е на конци, което е по-важно от външния вид - заслугата е на моя приятел, който го меси, аз нямаше да успея. За украса и за десерт - шоколадови зайчета направи си сам от ИКЕА 😂 Сега правим обяда, снимки ще има в другата тема. 18 6
AlexandraKo Публикувано: 2 май, 2021 Автор Публикувано: 2 май, 2021 преди 7 минути , DenitsaS каза: Светъл Великден! Бъдете здрави, приятели 🍀 За втора поредна година сме само двама на празника... Двама са напълно достатъчни! Светъл Великден и на вас! 5
Иван Попов Публикувано: 2 май, 2021 Публикувано: 2 май, 2021 Честито Възкресение Христово и от мен! 🙂 С пожелание за здраве, щастие, късмет, благоденствие и много пътувания през тази година! Дано празникът бъде символ на вярата за по-добри времена, които ни предстоят. Светли празници на всички Магеланци! 😊 16 3 2
bibi Публикувано: 3 май, 2021 Публикувано: 3 май, 2021 Светли празници, мили хора ! Здрави и пътуващи да сме ! 11
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега