Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 минути , Ivko каза:

Може би го гледаш без дискаунт понеже при мен го има 

С дискаунт е...на мобилното приложение излизат дати ,но не и цени.В сайта пък изобщо ги няма и датите...

Публикувано:
преди 4 минути , Ivko каза:

Може би го гледаш без дискаунт понеже при мен го има 

Какво общо има зимното разписание с дискаунт клуба...? На него му липсва зимното, не лятното... 😉

Мисля, че сайтът им доста се бъгва, когато гледаш целия месец

• Харесвам 1
Публикувано:

Да верно излизат цени до края на октомври ами нищо чудно след като премахнаха една събота другия месец и увиснах с полета на връщане..

Публикувано: (редактирано)
Преди 1 час, chandni каза:

Мисля, че сайтът им доста се бъгва, когато гледаш целия месец

Очевидно бачкат по сайта и това лятно разписание за 2019 още не е готово, защото го пускат на части. При половината линии от Кутаиси има разписание, при другите няма. По-рано днес ми излезе Истанбул-Сабиха Гьокчен, сега не ми излиза. Може би ще добавят за 2019 Турция пак. (Преди няколко години имаше полети  Истанбул С.Гьокчен-Будапеща  и Анталия-Турку (Финландия). Тъпото е, че гръмко го рекламират с банери "Book your summer flight earlier than anyone else"  и призовават да се абонираш за Wizz Discount Club, за да имаш и това предимство, пък то... виждаме какво е предимството. Геврек... Симит (Zero)

41927406_235144680495025_9069966602589437952_n.png?_nc_cat=0&oh=7324d5cb1837cf8eb4320723034ee3ba&oe=5C27056E

Редактирано от montepinar
  • Харесвам 5
  • Смея се 1
Публикувано:

Ние яко го закъсваме- Рим за ноември е отменен и без никакви предизвестия резервацията ни е променена за Милано. А после имаме презокеански... 

• Шок 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
4 minutes ago, vesi said:

Ние яко го закъсваме- Рим за ноември е отменен и без никакви предизвестия резервацията ни е променена за Милано. А после имаме презокеански... 

Виж полетите на БГ ер и Ал Италия и ги намали през някоя търсачка, понякога изпадат добри цени

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 минути , vesi каза:

Аз също имам сменена дата за полета Рим-София за октомври, която случайно видях като влезнах през уеб и нещо ме накара да си видя резервацията, а имейл дойде след 3 дни чак..

Публикувано:

По повод новата политика за багаж, нали не би трябвало да имаме проблем с мини раници или дамска чанта вместо чекиран багаж? 

Ще скочим за ден до Атина (отиване сутринта с Райън и връщане вечерта с Уиз), съответно сме почти без багаж.

При резервацията ми изписа, че имаме право на един брой багаж "not allowed on board". Вярвам, че дамска чанта вместо куфар е ок да е на борда, нали? 🙄

Публикувано:
преди 27 минути , stanimir каза:

Той Рим е спрян изцяло от 28 октомври чак до 31 март.  

Някой да има идея това дали не е бъг или наистина няма да има полети в този период?

Публикувано:
преди 8 минути , vesi каза:

За съжаление- не е бъг. Върнаха парите, платени за полетите, но не и парите за членството (което е закупено само заради тях)

искай си ги парите, пиши мейл или оплакване ако не стане

• Харесвам 2
  • Смея се 1

Аз не знам дали ще върнат парите за членството. Все пак при закупуване на билети имаш възможност да избираш билети с или без членство и по този начин не се обвързва едното с другото все пак това членство не важи само и единсвено с тези билети, а се използва и за напред и това, че "членството е взето заради билети" не мисля, че ще мине

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Публикувано:
В момента, bad kid каза:

да, де но при положение че не е използвано за други билети...

именно. би трябвало да се върне в този случай

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , bad kid каза:

да, де но при положение че не е използвано за други билети...

при положение, че имаш право да го ползваш 12 месеца....

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, vesi каза:

Не, не ги връщат. Нямало основания

Ако не си купувала други билети, т.е. не си ползвала членството освен за горецитираните има някакъв шанс.

Пиши им - нека има черно на бяло.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , tch каза:

при положение, че имаш право да го ползваш 12 месеца....

vesi казва, че не ще да лети с тях повече, може би с основание, щом и прее%ават настоящето пътуване по тоя начин

• Харесвам 2
преди 5 часа, bad kid каза:

vesi казва, че не ще да лети с тях повече, може би с основание, щом и прее%ават настоящето пътуване по тоя начин

о, това са познатите W!Zz номерца. На мен ми е пропадало пътуване три пъти заради тях.  Когато изненадващо закриха преждевременно линията София-Будапещa (2012), после София-Любек (смениха ми я за Скопие-Хамбург) и накрая София-Кутаиси. А да не припомням още колко линии закриха изненадващо и без предупреждение.. до Киев, Малмьо, Копенхаген, Маастрихт, Бристъл, Донкастър/Шефийлд, Бърмингам... преди години имаше пак до Варна, до Сарагоса. И всеки път се заричам "повече с тия - КРАЙ". И ... като видя изгодни билети все купувам 😄

Редактирано от montepinar
  • Смея се 3
Публикувано:

Следващия път,  когато някой почне да хули Ryan  нека си спомни,  че в сходна ситуация O'Лиъри раздаде милиони под формата на 40€ ваучери,  освен че върна парите за полетите. 

Много добър човек!!!  😄

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 4
Публикувано:

То далеч не е въпроса само в парите. Обърква ти плановете, прецаква ти връзки, прекачвания... пък ако си платил и хотел без право на канселиране... става чудно 😄 В крайна сметка винаги поговорката "По-евтиното излиза по-скъпо" е вярна 

Публикувано:

Добре, имам следния въпрос: Имам букнати билети от София до Рим в края на Ноември, но днес разбирам, че линията се закрива напълно и билетите са пренасочени към Милано, което ама никак не ме устройва. Билетите съм купувала през lastminute. На кого да пиша поне да ми върнат парите за билетите?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Kiki Johnes
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.