Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, може ли въпроса ми не е много умен за което се извинявам предварително, но ще пътувам с wizz air за първи път и като цял със самолет за втори път.

относно багажа на сайта им има следната информация:

https://wizz.air-bg.com/pozvolen-bagaj

и по конкретно ме интересува ръчния багаж с размер 55х40х23

не ми става ясно с тези размери ще мога ли да си го кача с мен над седалката или ще ми го вземат и ще го сложат в багажното?

И като цяло за какво трябва да внимавам на летището и т.н.?
Поздрави!

Публикувано:
преди 2 минути , aleksandrina каза:

Това не е официалният сайт на wizz.

Този е: https://wizzair.com/bg-bg

И по- конкретно за багажа: https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/putnicheska-informatsiya/bagazh#/

Благодаря за бързия отговор, а може ли линк към някоя тема за Барселона?

Поздрави!

Публикувано:

Някой с наблюдение за цените по отсечката Лисабон - София, гледам за септември 2019г цени с дискаунт 78лв. Да очаквам ли нещо надолу/с два полета на седмица/ или направо да ги купувам? 

Публикувано:
преди 13 минути , Kamen каза:

Някой с наблюдение за цените по отсечката Лисабон - София, гледам за септември 2019г цени с дискаунт 78лв. Да очаквам ли нещо надолу/с два полета на седмица/ или направо да ги купувам? 

Много слабо вероятно да паднат цените сериозно (повече от 20лв. от обявената цена), така че след това да те е яд.

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
преди 18 минути , Kamen каза:

Купувайте ги директно. Това е много ниска цена за 4-часов полет, по отсечка, по която няма и голяма конкуренция... Миналата година по това време като пуснаха билетите до Лисабон цените не падаха под 209 лв в едната посока (и то с връщане рано сутрин, което е неудобно), най-евтиният вариант беше 418 лв за двупосочен при W!Zz air. Аз затова си взех на Луфтханза билет на половин цена от тези на Уизеър и България еър. Изгодно е 78 лв на посока, а и в удобни часове... Не се замисляйте.. А и Лисабон си заслужава много 😉

Редактирано от montepinar
  • Харесвам 6
преди 47 минути , Kamen каза:

Ако става въпрос само за еднопосочния полет Лисабон - София на 3-ти септември е почти сигурно, че цената дори ще падне. Билетите от Западна Европа за България в периода 20 август - 5 септември са на много ниски цени всяка година за сметка на изключително високи цени в обратната посока. 

преди 2 минути , koliob каза:

Редактирано от koliob
  • Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, koliob каза:

Ако става въпрос само за еднопосочния полет Лисабон - София на 3-ти септември е почти сигурно, че цената дори ще падне. Билетите от Западна Европа за България в периода 20 август - 5 септември са на много ниски цени всяка година за сметка на изключително високи цени в обратната посока. 

то в обратната посока никой не го задължава да пътува със същата авиокомпания. Аз бих  се върнал от летище Порто до София с Раянеър или Уизеър... с прекачване някъде в Европа. Кой както си реши

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 23 минути , montepinar каза:

то в обратната посока никой не го задължава да пътува със същата авиокомпания. Аз бих  се върнал от летище Порто до София с Раянеър или Уизеър... с прекачване някъде в Европа. Кой както си реши

Проблемът не е в авиокомпанията. Просто в този период свършват летните отпуски и ваканциите на студентите и търсенето и цените към западните градове са високи. Общо взето почти всички билети в обратната посока са скъпи, където и да търсиш прекачване. Не, че е безнадеждно, но няма особен смисъл да си купиш еднопосочен билет, на който най-вероятно цената ще падне още и после да дебнеш цяла година безрезултатно.

• Харесвам 4

Здравейте отново.

Ще си купя този куфар с цел да го кача с мен в самолета (не ми става ясно с тези размери ще мога ли да си го кача с мен над седалката или ще ми го вземат и ще го сложат в багажното?)

става въпрос за този куфар:

https://travelbags.bg/produkt/чанта-5cities-black-ръчен-багаж-55х35х20см-троли-2-коле/

или този куфар:

https://travelbags.bg/produkt/чанта-за-ръчен-багаж-сгъваем-55х40х20см-чан/

и още нещо ако някой е ползвал този куфар какво Ви е мнението за него?

и още нещо 🙂 в този връчен багаж смятам да си събера всичкия багаж (до 10КГ.)

дрехи, зарядни, батерии 2 броя за фотоапарат, кабели, фотоапарат с 2 обектива и слушалки дали ще има някакъв проблем или ще мина през проверката всичко?

Редактирано от alek200
Публикувано:

Ще може да го качите само, ако си купите WIZZ Priority. Пише го в условията за багаж, към които бях дала линк по- горе:

On 10/1/2018 at 4:02 PM, aleksandrina said:

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, aleksandrina каза:

Ще може да го качите само, ако си купите WIZZ Priority. Пише го в условията за багаж, към които бях дала линк по- горе:

Добре, а как тогава ще си пренеса техниката в самолета? Няма как да я оставя да я товарят в самолета като по клипчетата с хвърляне и трошене?

Какво да правя?

Купувате си приорити. Или само малка чантичка с документи, телефон...

Вариант е да пътувате с раница- тях по- рядко (да не пиша почти никога) не ги прибират. Или оставяте този куфар на чек-ин гишето (само с дрехи) и в малка раничка прибирате останалото. Но наистина трябва да е малка, за да не Ви накарат да доплащате. И да може да се събира все пак под седалката.

Редактирано от aleksandrina
  • Харесвам 2
Публикувано:

а откъде гледате тези цени за септември месец 2019 г.? аз влизам в страницата на уиз еър и даже за Рим за февруари месец не ми излиза...

Публикувано:
преди 1 минута , veseliache каза:

а откъде гледате тези цени за септември месец 2019 г.? аз влизам в страницата на уиз еър и даже за Рим за февруари месец не ми излиза...

Трябва да има активен WDC,  за да виждаш лятното разписание.

Публикувано:
преди 2 минути , chandni каза:

Трябва да има активен WDC,  за да виждаш лятното разписание.

а знаеш ли кога ще излезе разписанието? 

То разписанието се вижда и така. Трябва да имаш WDC, за да купиш билет. от 31.03 има полети до Рим конкретно.

wizzR.jpg

Редактирано от aleksandrina
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 57 минути , aleksandrina каза:

Купувате си приорити. Или само малка чантичка с документи, телефон...

Вариант е да пътувате с раница- тях по- рядко (да не пиша почти никога) не ги прибират. Или оставяте този куфар на чек-ин гишето (само с дрехи) и в малка раничка прибирате останалото. Но наистина трябва да е малка, за да не Ви накарат да доплащате. И да може да се събира все пак под седалката.

Тази раница дали ще мине?

https://travelbags.bg/produkt/ryanair-ръчен-багаж/

преди 29 минути , alek200 каза:

Тази раница дали ще мине?

https://travelbags.bg/produkt/ryanair-ръчен-багаж/

Преди 1 час, aleksandrina каза:

Купувате си приорити.

Така със сигурност.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Taliana
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.