Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
1 minute ago, aleksandrina said:

Не всички полети са намалени- само тези, които са отбелязани с %.

Да, ясно, но не виждам кои са. Къде се гледа?

Публикувано:
1 minute ago, aleksandrina said:

Ами като изберете дестинация и дата и на самата цена в горното дясно ъгълче има %.

wz.jpg

Т.е. няма описани дестинации, които са намалени, а си проверяваш искания полет и ако имаш късмет е намален?

• Харесвам 1
Публикувано:

София-Малага-София - никъде не проверяваха тегло, размери и пускаха и с раници.

Самолета бе пълен на макс без 1-2 места.

След запълването 2ма си седнаха нахално на широките места, стюардите им казаха ,че били 15Евро и до там, не ги изгониха.

Много точно и коректни бяха - само дето нямаха сувенирите.

• Харесвам 1
Публикувано:

Отдaвна не съм летял с wizz air. Извън България дали е възможно да се лети с бордна карта свалена  на смартфона? Тук не съм имал проблем с това.

Мирослав Василев
Публикувано:
преди 19 минути , muchachote каза:

Отдaвна не съм летял с wizz air. Извън България дали е възможно да се лети с бордна карта свалена  на смартфона? Тук не съм имал проблем с това.

Да, можеш чрез приложението на Wizzair.

• Харесвам 1
Мирослав Василев
Публикувано:
Преди 1 час, muchachote каза:

Имам я в изтеглени файлове.

И по-този начин ще можеш, щом се вижда ясно кода, няма да имаш проблем.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 17 минути , elateq каза:

И по-този начин ще можеш, щом се вижда ясно кода, няма да имаш проблем.

Благодаря! Дано да е така. Ще проверя утре сутринта на солунското летище!

Публикувано:
преди 9 часа, elateq каза:

Да, можеш чрез приложението на Wizzair.

Може да се добави също така в Walleт приложение за Apple или Андроид, което не изисква инсталирано Wizzair приложение.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , kremm каза:

От кой до кой месец е т.нар. лятно разписание на wizz? Интересува ме конкретно месец Май 2019.

Месец май вече е в сила лятното им разписание. Т.н. им летни дестинации се обслужват от началото на април до края на октомври.

Публикувано:

tch, благодаря! Интересувам се, ако нямам членство и искам билет за месец май 2019г., от коя дата ще мога да си купя билет? В момента все още не мога, предлага ми да си закупя членство и тогава билети.

Публикувано:
преди 5 минути , kremm каза:

tch, благодаря! Интересувам се, ако нямам членство и искам билет за месец май 2019г., от коя дата ще мога да си купя билет? В момента все още не мога, предлага ми да си закупя членство и тогава билети.

Закупуването на членството и билетите става едновременно.

Публикувано:

Да за това знам. Имах предвид, ако не искам да си купя членство, а само билет за м.май 2019, кога ще мога като дата. Сега се предлагат билети само ако си член. или станеш такъв.

Публикувано:

Да за това знам. Имах предвид, ако не искам да си купя членство, а само билет за м.май 2019, кога ще мога като дата. Сега се предлагат билети само ако си член. или станеш такъв.

В деветдесет процента от случаите при ранно закупуване на билети цената им с членство излиза по-евтино или равна на цената без членство.

• Харесвам 2
Публикувано:

Членството все пак важи година. После директно ще купувате на ниските цени. А като го имате, може да си купите билети (преди да изтече) за дати доста след като е изтекло.

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Благодаря, ви! Ще мисля по темата със закупуване на членство :-). 

Пресметни:

Ако закупуваш два двупосочни билета отстъпката за тях е 80 лева, членството струва 60.

Ако закупуваш три двупосочни билета отстъпката за тях е 120 лева, членството струва 120, т.е. не губиш нищо и всеки закупен по-късно полет е на цената за членове.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано: (редактирано)

Най - изгодния вариант е с кобрандирана Wizzair кредитна карта на ДСК, с която получаваш групово членство за 45 лв на година. Само за това си струва издаването на картата. 

Редактирано от Shlosera
  • Харесвам 4
Публикувано:
преди 1 час, kremm каза:

Може да се купят за май без членство през Rumbo.fr.

Пример София-Бергамо през сайта на Wizz с членство на 1 май е 58 лева,а през Rumbo.fr е 30 евро с Mastercard Debit.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 20 минути , Костов каза:

Здравейте,

Мога ли по някакъв начин да поправя сгрешено име? Вместо Denitsa съм написал Denica. Чек ин не е правен.

Пробвай по телефона - не би трябвало да е проблем.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• boogy83
    • Hakkâri Spor
    • angel tomov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.