Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Имам един въпрос във връзка с уиз кредита.

През юли и август 2018 г. ползвах тази опция и впоследствие получих кредит, но в два пъти по-нисък размер. Написах им няколко писма с подробно обяснение кога и къде съм правила резервации, какво ми се полага според тези резервации, какво съм получила и т.н. с молба да направят проверка и да отстранят грешката. Никаква реакция.

В началото си мислих, че пращам имейлите на грешен адрес, но видях този, посочен в началото на страницата в тази тема, и адресът е същият.

По едно време си казах, че няма да се занимавам и ги зарязах, но днес реших пак да опитам и пратих ново писмо.

Ако отново не ми отговорят, според вас дали да се обаждам на неимпулсния телефон или да предприема нещо различно?

Публикувано: (редактирано)

Бях споменавал преди време, че Уиз може да пускат полети до Тенерифе /водеха се някакви преговори до колкото знам/ и вчера приятел от тур оператор ми сподели, че зареждат вече програмата за 2019 до Тенерифе, но няма да е както до сега с Бг Ер, а най-вероятно с Уиз. Предполагам, че ако се окаже вярно ще имаме полети до там редовни не вярвам да са само чартъри. Не знам Уиз да изпълняват чартъри. Ще изчакаме и разберем.

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 14
  • Браво 5
Публикувано:
преди 3 минути , si111 каза:

Ръчният багаж ми е 43х33х23, дали ще мине?🤔

При измерване в летка, ако е мека чанта - почти сигурно да.

Ако е твърд куфар - почти сигурно не. Клетките имат в повече до 2 сантиметра.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Фичо каза:

Хм, досега май не бях срещал такова положение :scratch_one-s_head:

image.png.89360ba827cbdd196cc0ab0e2463e810.png

На 20.08.2018 г. в 22:31, makler каза:

Да ни е честито нововъведението на Wizz air - ограничаване на местата в Basic тарифа. 

Тоест в един момент когато решат, че самолета е достатъчно пълен останалите желаещи да пътуват плащат тарифа Wizz go вкл. избор на места, багаж, приорити и тн. 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 9 минути , Фичо каза:

Хм, досега май не бях срещал такова положение :scratch_one-s_head:

image.png.89360ba827cbdd196cc0ab0e2463e810.png

Аз го видях при няколко търсения преди 1-2 месеца, даже мислех, че е обичайна практика за тях. Обикновено се появява при много високи цени, както е в случая, и вероятно малко останали места. В моя случай след седмица-10 дни на липса на билети, базовата тарифа пак се появи, даже на по-ниска цена, отколкото беше преди да зачезне. Би било интересно и този случай да се проследи. 

• Харесвам 5
Публикувано:
22 minutes ago, Фичо said:

А какво им пречи да си сложат високата цена още на базовата тарифа?:scratch_one-s_head:

Така изглежда, че дават нещо в плюс за по високата цена и човек по малко го боли да плати 😉

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 часа, Topfly каза:

Така изглежда, че дават нещо в плюс за по високата цена и човек по малко го боли да плати 😉

Абе,,, при 400 кинта за еднопосочно билетче до Дортмунд, и стриптийз да правят стюардеските в плюс, пак ще боли. :huh:

• Харесвам 3
  • Смея се 6
Публикувано:
4 minutes ago, Фичо said:

Абе,,, при 400 кинта за еднопосочно билетче до Дортмунд, и стриптийз да правят стюардеските в плюс, пак ще боли. :huh:

Преди 15 години това беше нормална цена. Много се разглезихте с тези нискотарифни авиокомпании 😉

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Публикувано: (редактирано)
преди 4 часа, Topfly каза:

Преди 15 години това беше

А днес да кажеш, че  няма билети на Базова цена си е "нормален" маркетинг. Само, че си мисля, че не останаха "шарани" , които да се хванат на такава въдица. Този и подобен на този маркетинг е поредното потвърждение на правилото, че твърде ранната резервация е много неизгодна!

Редактирано от epetkov
Публикувано:
преди 3 часа, Topfly каза:

Преди 15 години това беше нормална цена. Много се разглезихте с тези нискотарифни авиокомпании 😉

Да ти имам разглезването. 400 лв за София-Бари на 22 Декември. В същото време Alitalia и Turkish продават София-Бари на същата дата (макар и с прекачване) за 110-120 евро с включена храна и тн.

Уиз съвсем лееееееееееееееекичко се надценяват и дразнят. 

SOF-BRI.png

• Харесвам 3
Публикувано:

Е, айде сега, точно Бари в сезон се лети за 60-70 лв двупосочен без много търсене, нека съберат парички, та да има евтини полети, когато трябва. 😎

• Харесвам 2
Публикувано:
38 minutes ago, Георги Матеев said:

Да ти имам разглезването. 400 лв за София-Бари на 22 Декември. В същото време Alitalia и Turkish продават София-Бари на същата дата (макар и с прекачване) за 110-120 евро с включена храна и тн.

Уиз съвсем лееееееееееееееекичко се надценяват и дразнят. 

SOF-BRI.png

Ако искаш да купиш билети за 10 души цената скача на близо 500 лева в една посока, но който е склонен да лети на 25 декември може да го направи и за 35 лева 😉 Уиз ер са стабилно печеливши и явно си разбират от ценообразуване. Бъди сигурен, че не от билетите от 10 евро правят печалбата ..

Вероятно има разумна причина да продават на такава цена.

Wizz Air reports net profit for FY2017 up 28%

http://atwonline.com/airline-financials/wizz-air-reports-net-profit-fy2017-28

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 51 минути , bad kid каза:

Е, айде сега, точно Бари в сезон се лети за 60-70 лв двупосочен без много търсене, нека съберат парички, та да има евтини полети, когато трябва. 😎

преди 3 минути , Topfly каза:

Ако искаш да купиш билети за 10 души цената скача на близо 500 лева в една посока, но който е склонен да лети на 25 декември може да го направи и за 35 лева 😉 Уиз ер са стабилно печеливши и явно си разбират от ценообразуване. Бъди сигурен, че не от билетите от 10 евро правят печалбата ..

Вероятно има разумна причина да продават на такава цена.

Wizz Air reports net profit for FY2017 up 28%

http://atwonline.com/airline-financials/wizz-air-reports-net-profit-fy2017-28

Да, това е повече от ясно. Просто казвам, че на моменти определено се надценяват, особено отрязвайки Basic тарифата.

А ако се наложи да избирам между Уиз и Търкиш - няма да умувам особено дълго 🙂

• Харесвам 4
Публикувано:
1 minute ago, Георги Матеев said:

Да, това е повече от ясно. Просто казвам, че на моменти определено се надценяват, особено отрязвайки Basic тарифата.

А ако се наложи да избирам между Уиз и Търкиш - няма да умувам особено дълго 🙂

Ти определено не си този пътник, който ще генерира печалба на Уиз ер 😉 Печалбата се генерира от хората пътуващи 1-2 пъти годишно, които са стрикно ограничени от гледна точка на отпуски и т.н. Тези хора искат да пътуват на точно определена дата и с директен полет и не са много на ясно с цените на самолетните билети. Колкото им кажат, толкова плащат 😉 Още по зле са тези които пътуват с агенция. Скоро едни познати си платиха за пакетно пътуване, което включваше пътуване с Уиз ер. След като платиха цената на пакета, агенцията им иска по още 500 евро за двама души за чекиран багаж, места един до друг, приорити и т.н. Те си платиха като попове и след това дойдоха да ми мрънкат на мен, колко им било скъпо...

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Публикувано:
2 minutes ago, Фичо said:

... вместо да пребият агента? :rolleyes:

Те са културни хора и такива варианти не са опция 😉 Двама икономисти на добра заплата, но явно с личните финанси не се справят добре... Вярно, че ги скапват от бачкане и нямат време да се разтърсят малко в интернет...

Публикувано:

Wizzair announces two new routes from/to Budapest!

wizz.png

Wizz Air will be introducing service on the following new routes:
✈ Budapest – London Gatwick: from March 31st 2019
(Daily)

✈ Budapest – Oslo Gardermoen: from April 5th 2019
(Mondays, Wednesdays, Fridays, Sundays)

Wizz Air will be increasing frequency on the following routes:
✈ Budapest – Frankfurt: from March 2019
(From 7 to 10 flights a week)

✈ Budapest – Tel Aviv: from March 2019
(From 10 to 12 flights a week)

✈ Budapest – London Gatwick: from March 2019
(From 4 to 5 flights a week)

За инфо цък.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• WanderlustME
    • mamaivy
    • new one
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.