Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

И на другия полет София - Рим  с дискаунт клуб пак ми даде 20 лв. системна такса... Нещо ми се сърдят Уиз, че ги бях зарязала за известно време.

Публикувано:
преди 42 минути , maybe каза:

Ето:

Доколкото виждам от скрийншота, има избор на места...? (поне има такава отметка) Да не би цената от 10€ да е за това?

П.С. Бъдете по-внимателни при публикуването на скрийншоти с лични данни. Коригирах вашия - премахнато е името на пътуващия.

Публикувано:
15 minutes ago, chandni said:

Доколкото виждам от скрийншота, има избор на места...? (поне има такава отметка)

Отметка има и без да са избрани места. Ей сега опитах и аз за същия полет- няма ги тези 10€- стигам до плащане, смених от карта на банков превод и обратно, но в нито един миг не начисли такса от 10€. Сменях и BGN - EUR, но пак ги няма...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 37 минути , chandni каза:

П.С. Бъдете по-внимателни при публикуването на скрийншоти с лични данни. Коригирах вашия - премахнато е името на пътуващия.

Началник, :wink: ако искаш маскирай на maibe  и името й от синята лента (акаунта) .

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 8 минути , ven62 каза:

Началник, :wink: ако искаш маскирай на maibe  и името й от синята лента (акаунта) .

Началник определено не съм. Иначе - good call за името. 👌

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, Имам Wizz Discount Club, но за съжаление не виждам някакви отстъпки при резервации на полет. Опитвам се да резервирам полет за м.Юли 2019, до Валенсия и виждам цени, които ги виждам и без да влизам с акаунта си. Както и цените на багаж - например 20кг. ми е на стойност 50 лв. Има ли някой идея защо е така?

Публикувано:

Имаме- да. :) Тези цени са за притежатели на WDC. Ако нямате- ще трябва да си закупите (Уиз дискаунт = WDC), за да вземете билетите на показаните цени.

Публикувано:
преди 2 минути , aleksandrina каза:

Имаме- да. 🙂 Тези цени са за притежатели на WDC. Ако нямате- ще трябва да си закупите (Уиз дискаунт = WDC), за да вземете билетите на показаните цени.

Аз имам Wizz Discount Club 🙂

Публикувано: (редактирано)
преди 2 минути , godi каза:

Дай ми конкретен полет да погледна. Цените с дискаунт може да се гледат и без да сте логнати, а само ако сте задали отметка за цените с дискаунт на търсчаката.

Редактирано от Ivko
Публикувано:
1 minute ago, godi said:

И значи може да си купите полетите на цените, които виждате. Тези без WDC не могат да купят.

Публикувано:

София -> Валенсия 9.7.2019 ; Валенсия -> София 18.7.2019

Въпросът е, че багажа например е със стандартна цена от 50 лв. вместо намален с 5 Euro както трябва да бъде спрямо WDC програмата.

@Ivko, това са само цени с дискаунт без значение има ли отметка, няма ли. От лятното разписание могат да "пазаруват" само хора с членство.

@godi, най- вероятно това е цена с отстъпка.

Редактирано от aleksandrina

Да така е @aleksandrina е права не помислих за това, че лятното разписание се вижда само от членове 😊

преди 6 минути , godi каза:

София -> Валенсия 9.7.2019 ; Валенсия -> София 18.7.2019

Въпросът е, че багажа например е със стандартна цена от 50 лв. вместо намален с 5 Euro както трябва да бъде спрямо WDC програмата.

Ами както за цените на билетите така и за багажа предполагам излиза цената с дискаунт само

Редактирано от Ivko
Публикувано:

Не ви ли се вижда ненормално скъпо за багаж 50 лв. с отстъпка??? При положение, че ако искам да направя регистрация за полет този месец без да съм член цената за багажа ми е 42лв. без каквито и да било отстъпки.

Публикувано:

Днес сутринта говорих с хелпдеска и първия човек, на който попаднах ми каза, че трябва да виждам 40 лв. с отстъпката за 20кг. багаж. Като ме посъветва да пробвам с други браузери или през мобилното приложение. За съжаление немаше промяна след като тествах идеите му и се обадих повторно, при което попаднах на друг човек, която твърдо и категорично мио заяви, че това което виждам в сайта са цените с отстъпките включително и за багажа 🙂 . 

Благодаря Ви за коментарите. Явно за някои нещата са други.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, godi каза:

Не ви ли се вижда ненормално скъпо за багаж 50 лв. с отстъпка???

Такива са цените, когато се гледа в дълбочина повече от  шест месеца. Ако искаш да купиш на "нормално евтина" цена, трябва да гледаш  през  март-април .

• Харесвам 2
Публикувано:

Wizz са променили разписанието на полет Копенхаген - София на 17.01.2019 и ми предлагат 4 опции :

1. Потвърждавам новия час и си избирам място безплатно 😀

2. Избирам  нова дата или маршрут в рамките на  -14 или + 30 дни от датата на полета 

3. Анулирам и ми връщат 120 % Wizz кредит

4 . Анулирам и ми връщат парите 

Та въпроса ми е докога мога да ги мотая с отговора тъй като този полет общо взето ми е резерва и се надявам да не го ползвам  ? Засега мисля да се прибирам от Йордания , но там нещо не вярвам много на Rayan дали няма да закрият линията до януари . Също така билетите са взимани от посредници от южноамериканските джеткостове и там как стои въпроса с рефънда ?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 20 минути , Capitan Morgan каза:

Wizz са променили разписанието на полет Копенхаген - София на 17.01.2019 и ми предлагат 4 опции :

1. Потвърждавам новия час и си избирам място безплатно 😀

2. Избирам  нова дата или маршрут в рамките на  -14 или + 30 дни от датата на полета 

3. Анулирам и ми връщат 120 % Wizz кредит

4 . Анулирам и ми връщат парите 

Та въпроса ми е докога мога да ги мотая с отговора тъй като този полет общо взето ми е резерва и се надявам да не го ползвам  ? Засега мисля да се прибирам от Йордания , но там нещо не вярвам много на Rayan дали няма да закрият линията до януари . Също така билетите са взимани от посредници от южноамериканските джеткостове и там как стои въпроса с рефънда ?

Можеш да ги мотаеш до последно, мисля? А за колко часа е ппромяната. Моят полет е на 10 януари и не съм получил никакъв мейл.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, задължително ли трябва да разпечатам бордните карти, не може ли с приложението да мина? Веднъж преди години си изпатих, че не ги бях разпечатала, но тогава нямах приложението. Питам тъй като мислех, че мога да мина само с приложението, а сега в него ми пише това:

20181020_103244.jpg

Публикувано:
преди 1 минута , master_of_germs каза:

Можеш да ги мотаеш до последно, мисля? А за колко часа е ппромяната. Моят полет е на 10 януари и не съм получил никакъв мейл.

5 минути са променили 😀 От 16.15 на 16.10 часа излитане. Кацане от Аман по разписание 13.30 . Малко на кантар е за 2.40 часа дали ще може да се вземе куфар от лентата и да се чекира при Wizz . Ако Rayan не отменят линията , тази промяна на полета на Wizz идва екстра за рефънд.

• Замислям се 1
Публикувано:

За билетите чрез посредник би трябвало Wizz да върне сумата на посредника, а те на теб. Във форума имаше  случай на refund в wizz account-a, но е по-скоро изключение. Аз лично не се разбрах с edreams и не получих refund за канселиран полет. Искаха да им напиша кога Wizz са върнали парите. Писах на Wizz, но си останах без отговор.

Публикувано:
преди 9 минути , Stryper каза:

За билетите чрез посредник би трябвало Wizz да върне сумата на посредника, а те на теб. Във форума имаше  случай на refund в wizz account-a, но е по-скоро изключение. Аз лично не се разбрах с edreams и не получих refund за канселиран полет. Искаха да им напиша кога Wizz са върнали парите. Писах на Wizz, но си останах без отговор. 

Билетите са взимани от посредник , но Wizz са си ми пратили потвърждение с код , платена цена ( по - висока от реално платената на посредника ) и  т.н. 

преди 27 минути , Моника каза:

Здравейте, задължително ли трябва да разпечатам бордните карти, не може ли с приложението да мина? Веднъж преди години си изпатих, че не ги бях разпечатала, но тогава нямах приложението. Питам тъй като мислех, че мога да мина само с приложението, а сега в него ми пише това:

20181020_103244.jpg

С мобилна бордна карта от приложението можеш да минеш на повечето летища.Но има и такива,които нямат тази услуга и искат принтирани бордни карти.Зависи от къде пътуваш.

Редактирано от Мари Николова

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• menki
    • Дора Френгова
    • GlobeRider
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.