Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Това е работното време на българските оператори,  на английски работното време на софийския номер  е 24/7. 

Между другото зад малтийския и безплатния софийски номер стоят едни и същи български служители, така че е без значение на кой номер звъните.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Отивам да звъня , да видим дали ще се съгласят да ми променят и резервацията на отиване

П.П. Всичко ОК промениха и двете резервации.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:

Скоро да се очертава някой полет да го отменят,че набутах едни 300лв за билети без флекс и се чудя как да ги избия 🙂

Публикувано:

Днес в профила си забелязах наличие на 0.95 лв. През май изхарчих всичко и доплатих 3 и нещо. Картата ми не е използвана  от февруари и тогава прехвърлих ввичко от ДСК. Как се появиха и откъде?

Публикувано:
преди 9 минути , EliDion каза:

Днес в профила си забелязах наличие на 0.95 лв. През май изхарчих всичко и доплатих 3 и нещо. Картата ми не е използвана  от февруари и тогава прехвърлих ввичко от ДСК. Как се появиха и откъде?

При плащане се взима само кръгла сума,стотинките/центовете не ги включва в плащането и остават в профила.

Публикувано:
13 minutes ago, EliDion said:

Ами просто натисни на Details в профила си:

image.png.06bc5bf8bbe3e5cdb37a7737dc0704c7.png

Там се вижда много добре кога и колко е постъпило и заминало ...

Публикувано:
2 minutes ago, EliDion said:

Да вижда се, именно за това се изненадах, защото до сега беше 0.00. това в от няколко дни.

И какво точно се вижда? Като се натисне на детайли се вижда кога и колко точно са постъпити ...

• Харесвам 1
Публикувано:

и при вас ли има промяна в търсачката на полетите? Преди когато пишех дестинацията и месеца, ми излизаха цени, а сега дава само празни квадратчета в дните, които има полети, т. е. без цени?

Публикувано:
On 6/18/2020 at 7:32 PM, Вероника said:

След като Wizz отмениха свои полети избрахме опцията да ни върнат парите по карта. Сумите бяха възстановени преди две седмици, с изключение на една, която беше от различна карта. Моля за съвет, как да постъпя..

Колко време след поисканото възстановяване получихте парите по сметката?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 50 минути , Dessislava каза:

За около 55-60дни, но напоследък ги бавят вече 75-80 дни.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, Dessislava каза:

Попълних 4 форми на 17 април

Три от сумите от две дестинации ми бяха преведени на 5 юни. Което е 59 дни. Липсващата сума я насочих към различна сметка и се питам дали това е проблем или самата дестинация е от значение

• Благодаря 1
Публикувано:

Нали при закупен flex , ако искам да направя промени или да се откажа от полетите, няма значение дали съм/не съм се чекирал вече? 

Публикувано:
преди 30 минути , Фичо каза:

Нали при закупен flex , ако искам да направя промени или да се откажа от полетите, няма значение дали съм/не съм се чекирал вече? 

Няма значение дали си се чекирал. Важното е да го активираш поне 3 часа преди полета.

• Благодаря 1
Публикувано:

В приложението са започнали да ги зареждат  от август и ценичките са....от 49,99евро.

А,добре, пуснаха и от 19,99евро 🙂

Публикувано:
преди 43 минути , Мари Николова каза:

Здравей, Миконос! Случайно се загледах в списъка с дестинациите. Все още няма дати.

2009928806_.png.3c045ed2eea3be8d8b3f12b2e7505cc9.png

От Миконос за София има заредени цени.  От София за Миконос не... Вторник и събота сутрешни полети.

Има заредени и за лятно разписание 2021 г. Ама не са за гледане цените за тогава 😬

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.