Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз имам полет Барселона-София купуван през февруари, който най-вероятно няма да ползвам и не му променят часовете. Дано нещо да се случи и да мога да го сменя.

Публикувано:
преди 12 часа, mamaivy каза:

Полетите за Санкт Петербург вече са в 6:40.Отдъхнах си. Сега очаквам и да ме информират за промяната.

Бяха в 6.15. За такава малка разлика дали ще ни връщат пари?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , Stryper каза:

Аз имам полет Барселона-София купуван през февруари, който най-вероятно няма да ползвам и не му променят часовете. Дано нещо да се случи и да мога да го сменя.

Ами конкретно полетите от/до Барселона не знам защо, но до момента от както я летя тязи дестинация /а аз съм редовен/ никога не е имала промяна даже минута. Желязна отсечка 😀😀 с изключение на сега където орязаха малко от дните. Аз там имам двупосочен за август и вчера взех нов еднопосочен, че ми се промениха плановете, а дали ще се ползват не е ясно и всичко е без флекс 😂

преди 2 минути , noshtna_ptica каза:

Промяна и с 5 мин връщат 🙃

• Харесвам 4
Публикувано:

Каквото-такова. Дано всичко да е наред и да може да се лети.  И аз мисля да използвам само отиването и да се върна по-рано от планираното.

Публикувано:
преди 15 минути , noshtna_ptica каза:

Променяли са ми полети и за десет минути разлика. Надявам се и сега да е така,че вече едни полети до Копенхаген си минаха,без ние реално да можем да пътуваме и да ни допуснат в страната.

Реално обаче нямам никаква индикация за промяната. Полетите стоят потвърдени с новия час.

• Харесвам 2
Публикувано:

И при мен е така. Ние сме за септември, доскоро имах надежди за пътуване, но вече -не...

• Харесвам 2
Публикувано:

Ха-ха, промениха и последният останал полет:laugh:Варна - Прага от 13:10 на 6:20 и пак няма нито мейл, нито някаква индикация в профила, че има промяна. Прави ми впечатление, че доста дестинации ги сложиха в много ранен час, което хич не ми харесва.

Иначе гръмко обявяват нови маршрути през ден:

106492949_3038290726248326_3326605559834969201_o.jpg?_nc_cat=1&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=MMfkhlqs7GsAX8HdSLL&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=fd4ef3ee0a96a3fd608d8ebd54fb205c&oe=5F21A575

• Харесвам 2
Публикувано:

Я, кажете, моля, как са полетите до Мадрид? Има ли отложени, канселирани или си летят нормално?

Трябват ми билети за август, седя и се чудя, да купувам ли или да чакам до последно.

Публикувано:
преди 1 час, noshtna_ptica каза:

И при мен е така. Ние сме за септември, доскоро имах надежди за пътуване, но вече -не...

Още като видях,че новите дестинации от Санкт Петербург ги стартираха от средата на септември и разбрах,че това е най-оптимистичния срок.

Вече си взех билети за догодина с флекс.

• Харесвам 2
Публикувано:

Направо се изпотих като видях цените на хотелите на Миконос. Говоря за хубави хотели, но все пак не най-луксозните. Повечето цени, които виждам са по над 200 евро на вечер. Една седмица там с всичко включено (полет, хотел, храна) ще излезе доста повече от седмица в Тайланд/Малдивите 😄

• Харесвам 2
  • Смея се 5
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 6 часа, mamaivy каза:

А имате ли индикация,че има промени и можете да сменяте или не?

При мен и в приложението и в сайта полетите са активни,като са посочени новите часове. Това,че са променени си го знам само аз,но нищо нямам възможност да променям.

Но може и да има нужда от време,за да станат активни възможностите за промяна.

Аз имам и и-майл. Но в профила на резервацията на детайли като цъкнете и излизат възможностите за промяна или за възстановяване.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, ACM каза:

Направо се изпотих като видях цените на хотелите на Миконос. Говоря за хубави хотели, но все пак не най-луксозните. Повечето цени, които виждам са по над 200 евро на вечер. Една седмица там с всичко включено (полет, хотел, храна) ще излезе доста повече от седмица в Тайланд/Малдивите 😄

Оу не си само ти.... билетите ми се виждат жълти стотинки. 

Аз направо удар получих като видях 😬 за 4 дни около 1200/1300 лв. в скромен хотел, а не какъвто и да е... 😃 Ако не на палатка :dance3:

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

A аз се зарадвах ,че си намерих студио за двама за 80евро .

Че и с гледка към морето .

На мен точно феритата ми се виждат много скъпи .Миконос- Наксос 40 евро /посока -35 мин .

• Харесвам 3
  • Шок 1
Галин Маргаритов
Публикувано:

Здравейте ,случвало ли се е по няколко пъти да сменят часа на полета ? Аз имам билети Варна - Прага и обратно за септември ,сега смениха часовете и смятам да ги сменя за друга дестинация .защото не са ми удобни .Възможно ли е пак да ги променят или това е окончателно ?

Публикувано:
преди 4 минути , bad kid каза:

Около средата на септември всъщност цените не са много зле на Миконос ....

Особено 22-26.09.

Аз искам 01-05.09.2020.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , Galii каза:

Здравейте ,случвало ли се е по няколко пъти да сменят часа на полета ? Аз имам билети Варна - Прага и обратно за септември ,сега смениха часовете и смятам да ги сменя за друга дестинация .защото не са ми удобни .Възможно ли е пак да ги променят или това е окончателно ?

Възможно е, но не е гарантирано

Публикувано:
преди 4 часа, Мари Николова каза:

Ха-ха, промениха и последният останал полет:laugh:Варна - Прага от 13:10 на 6:20 и пак няма нито мейл, нито някаква индикация в профила, че има промяна. Прави ми впечатление, че доста дестинации ги сложиха в много ранен час, което хич не ми харесва.

Иначе гръмко обявяват нови маршрути през ден:

106492949_3038290726248326_3326605559834969201_o.jpg?_nc_cat=1&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=MMfkhlqs7GsAX8HdSLL&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=fd4ef3ee0a96a3fd608d8ebd54fb205c&oe=5F21A575

Интересно. И аз сега погледнах мойте резервации и имам 7 полета с променени часове от 5 до 25 минути и нито мейл нито възможност за промяна в сайта 🙄

Edit: Звъннах на малтийският тел. и общо взето може да се правят всекви промени плюс връщане на парите/кредит. Момчето от Уиз ме убеждаваше че много скоро били направени промените в часовете и затова не съм получил още мейл.

• Харесвам 2
Публикувано:

Както писа @Ivko по-горе, вече промени са възможни и през приложението, няма нужда от линк през имейл да се влиза. Аз дочаках моята, най-накрая... 

• Харесвам 4
Публикувано:

На мен отново ми отмениха полета от Малта. За щастие имам план Б. Дано не се прецака.

As a result of the cancellation, we are uploading WIZZ credits to your WIZZ account for the total fare of the cancelled booking automatically, with an extra +20% as a bonus calculated for the ticket fare only, excluding the fee for other services. The extra +20% is applicable only for bank card, bank transfer, iDeal payment or eBanking payment types. In case your booking was paid fully or partially with WIZZ credits or voucher, then the amount paid with WIZZ credits or voucher will be refunded in 100% WIZZ credits only. For detailed and latest information please refer to WIZZ Credits Terms of Use.

Това нещо ново ли е или винаги е било така?

• Шок 2
Георги Матеев
Публикувано:
преди 23 минути , Алекс каза:

На мен отново ми отмениха полета от Малта. За щастие имам план Б. Дано не се прецака.

As a result of the cancellation, we are uploading WIZZ credits to your WIZZ account for the total fare of the cancelled booking automatically, with an extra +20% as a bonus calculated for the ticket fare only, excluding the fee for other services. The extra +20% is applicable only for bank card, bank transfer, iDeal payment or eBanking payment types. In case your booking was paid fully or partially with WIZZ credits or voucher, then the amount paid with WIZZ credits or voucher will be refunded in 100% WIZZ credits only. For detailed and latest information please refer to WIZZ Credits Terms of Use.

Ново е. За резервации правени след 29.06 и плащани частично или изцяло с кредит вече връщат в акаунта само 100% (без бонус 20%) при отмяна. Кредитът е все така с валидност 2 години.

@AlexandraKo според мен изчакай още няколко седмици за Мадрид.

Между другото спрете да се набутвате със звънене на малтийския номер и дори моля модератор да го премахне от препоръчаните мнения горе. Абсолютно същите хора вдигат на българския безплатен номер като се избере #2 (английски).

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
Публикувано:
5 minutes ago, Алекс said:

Ново е, да. Преди 3 седмици за променен полет, платен с уиз кредит, имаше +20%.

Дошло им е на акъла, че кеша не стига.

Публикувано:
преди 19 минути , Георги Матеев каза:

Ново е. За резервации правени след 29.06 и плащани частично или изцяло с кредит вече връщат в акаунта само 100% (без бонус 20%) при отмяна. Кредитът е все така с валидност 2 години.

@AlexandraKo според мен изчакай още няколко седмици за Мадрид.

Между другото спрете да се набутвате със звънене на малтийския номер и дори моля модератор да го премахне от препоръчаните мнения горе. Абсолютно същите хора вдигат на българския безплатен номер като се избере #2 (английски).

Хванаха ни!🤔Май късничко,но ни усетиха!🤣

• Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.