Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Георги Матеев
Публикувано:
преди 1 час, Goal & Boss каза:

Мога да ти препоръчам много добро лечение против спам - като купуваш билетите, остави немаркирано квадратчето пред текста, че искаш да те известяват за промени в полетите и готово! Няма да те спамят повече. Ще спиш много по-спокойно! :grin:

Доскоро някои хора живееха за точно този спам...

@Фичо, добре дошъл в клуба! 🤣

Хайде, крайно време е да стигна до Паланга. Ама вече наистина 🙂

• Харесвам 4
  • Смея се 2
Публикувано:

Аз снощи моите билети си ги взех без flex. На билети за 100 лв. нещо ми се досвидяха 44 лв. за flex. Все тая, и да не мога да пътувам по някаква причина за 100 лв. няма да се ядосвам. По-скоро емоционалната травма ще е по-сериозна 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 18 часа, Алекс каза:

На мен отново ми отмениха полета от Малта. За щастие имам план Б. Дано не се прецака.

As a result of the cancellation, we are uploading WIZZ credits to your WIZZ account for the total fare of the cancelled booking automatically, with an extra +20% as a bonus calculated for the ticket fare only, excluding the fee for other services. The extra +20% is applicable only for bank card, bank transfer, iDeal payment or eBanking payment types. In case your booking was paid fully or partially with WIZZ credits or voucher, then the amount paid with WIZZ credits or voucher will be refunded in 100% WIZZ credits only. For detailed and latest information please refer to WIZZ Credits Terms of Use.

Това нещо ново ли е или винаги е било така?

Само да обърна внимание, че може би още не го прилагат или не са си догледали механизма по който смятат. Току-що се оттървах от доста стара резервация без флекс, която щеше да изгори, поради промяна на разписанието с 10-на минути. Резервацията беше платена с кредит + 1 евро доплащане, не ми стигна кредита на времето. Върнаха всичко с 20% отгоре.

Публикувано:
преди 3 минути , logist13 каза:

Само да обърна внимание, че може би още не го прилагат или не са си догледали механизма по който смятат. Току-що се оттървах от доста стара резервация без флекс, която щеше да изгори, поради промяна на разписанието с 10-на минути. Резервацията беше платена с кредит + 1 евро доплащане, не ми стигна кредита на времето. Върнаха всичко с 20% отгоре.

Не внимаваш в коментарите :wink3: за резервации преди 29.06 си важат 20-те %, но след това вече връщат 20 само ако си платил кеш. Имам полет купен на 30.06 с кредит и вчера е с промяна и рефънд-а ми е точно 100% 

• Харесвам 5
Публикувано:
В момента, Ivko каза:

Не внимаваш в коментарите :wink3: за резервации преди 30.06 си важат 20-те %, но след това вече връщат 20 само ако си платил кеш

Голям заплес съм верно, баш щаба съм пропуснал 🙂

• Шок 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 13 часа, Ivko каза:

Ох вече става забавно с тези промени. Имам билет софия-барселона без флекс двупосочен за дати 13-16 август, но изведъж се промениха плановете да замина на 9-16, като си взех само отиване на 9-ти без флекс и така на 13-ти изгаря билета. Сега получавам имейл, че полета с 15мин е променен и така и двете ми резервации сега са с избор 😀😀 и сега този 13-16 го сменям както искам на 9-16, а този еднопосочния на 9-ти канселирам с рефънд...

Да не са същите 😀😀

п.с. И сега от 6 активни резервации 4 са ми с промяна и още не знам коя как да действам...

Ново 20 и полета ми до Ларнака е с променени часове 🙄 и остана само една непроменена

За кои дата за полета до Ларнака ти смениха часовете, че имам едни билети за 6 Юли купени без флекс обаче няма да мога да пътувам и тайно се надявам да ми сменят поне часа, но май няма да ме огрее

Публикувано:
преди 6 минути , muffytoz каза:

За кои дата за полета до Ларнака ти смениха часовете, че имам едни билети за 6 Юли купени без флекс обаче няма да мога да пътувам и тайно се надявам да ми сменят поне часа, но май няма да ме огрее

Ами по-скоро ларнака-варна ми е полета през октомври, но имам и софия-ларнака за който забравих да адна флекс като бе на 1 евро 🤣 та се надявам и аз и него да променят.

• Харесвам 1
Публикувано:
1 minute ago, muffytoz said:

Аз имам за 3-6 юли, но се отказах заради изискването за тест. За съжаление само неделните полети ги махнаха до края на юли, а останалите си стоят. В сряда полетът си излетя и в двете посоки почти навреме, така че промени изглеждат малко вероятни. 

Публикувано:

Ох, и сега како стана? Още една приятелка иска да дойде в Бари и аз ще трябва да ѝ купя билета като тотално незапознат немагеланец на пазарни цени  🙄 Нито дискаунт мога да ползвам, нито кредити....

Публикувано:
преди 6 минути , Eva eva каза:

Ох, и сега како стана? Още една приятелка иска да дойде в Бари и аз ще трябва да ѝ купя билета като тотално незапознат немагеланец на пазарни цени  🙄 Нито дискаунт мога да ползвам, нито кредити....

Ето това вече е съдба да ми кажеш датите...ще й взема и на нея 🙃

• Смея се 9
Публикувано:

Варна - Ларнака и обратно са ги поразместили с по 15-на минути, идеално. Имаме билети за края на септември, дотогава ще стане по-ясно ще може ли да се пътува или не. Куриозно, но към момента ПСР-тестовете са по-скъпи от билетите.

Публикувано: (редактирано)

преди 19 минути , Ivko каза:

Според мен ще има още промени.

Мда и на мен така ми се струва :laugh:

Редактирано от Мари Николова
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 7 минути , Eva eva каза:

Ако са с флекс-канселиране и купуваш наново за цялата група! 

Публикувано:
3 minutes ago, crazyhorse said:

Ако са с флекс-канселиране и купуваш наново за цялата група! 

Ясно, няма да стане. Благодаря за включването. 

9 minutes ago, Ivko said:

Ето това вече е съдба да ми кажет датите...ще й взема и на нея 🙃

Ивко, в Бари отиваме, Италия, където е пълно с романтични, чаровни, секси италианци. Без мъже сме, никакви изключения, дори и за теб 😉 Само ММ да не ме види какви ги пиша, че ще видя аз едни италианци през крив макарон 😄

• Смея се 13
Публикувано:
преди 35 минути , Eva eva каза:

Ивко, в Бари отиваме, Италия, където е пълно с романтични, чаровни, секси италианци. Без мъже сме, никакви изключения, дори и за теб 😉

Талисмана услуга ви предлага да купи билетите с дискуант, вие се дърпате ,това на жени никога не може да се угоди!  :biggrin:

• Харесвам 2
  • Смея се 16
Публикувано:
Преди 1 час, Фичо каза:

Талисмана услуга ви предлага да купи билетите с дискуант, вие се дърпате ,това на жени никога не може да се угоди!  :biggrin:

Ами ще видят те какво е без талисман на борда 😊

• Смея се 9
  • Замислям се 1
Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

Ами ще видят те какво е без талисман на борда 😊

🤔А може би точно затова не те искат😉-последните ти 20-30 полета ги отмениха 😎,а те искат да летят ✈️... 🤣

• Харесвам 1
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 10 часа, Alexander каза:

Най-много ме дразни, че не пишат какви са били старите дати и часове, а само новите. След това аз трябва да ровя в потвържденията, за да разбера какво са сменили, дали 5 мин или 25 часа..

Вместо да се ровиш в потвържденията, си отваряш  резервацията от сайта (или приложението) и там са показани и старите и новите часове/дати. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 6 минути , Фичо каза:

Вместо да се ровиш в потвържденията, си отваряш  резервацията от сайта (или приложението) и там са показани и старите и новите часове/дати. 

Къде ги виждаш старите часове?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 часа, Marisha каза:

Тези часове ги пише за резервации, сменени след 29.06. За преди това няма такава информация.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Според мен дали купуването на флекс е изгодно, не трябва да се съизмерява само с цената на конкретния билет. Например за билет от 30-40 и т.н. пак има полза от флекса и тя не е само в разликата между цената на билета и флекса. Можеш да сменяш резервацията за друга дата, маршрут, месеци и години, ту напред, ту назад, без ограничения, ако не променят и тия правила 🙂. Така, ако ти се провали първо и второ пътуване без флекс, вече за трето, четвърто и т.н. ще се замислиш и може би откажеш да правиш все нови резервации, били те и по 100 лв. Флексът един вид ти дава възможност да направиши непланирано пътуване в последния момент. На мен флексът ми действа и психологически срещу емоционалните травми от провалено пътуване. Така пътуването не се проваля, а само се отлага за по-подходящо време🙂

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.