Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Пристигна мейлът. На практика не се получава никакъв вариант за смяна на полета. Нито 15 дни назад, нито, разбира се, 60 дни напред не се получава поради липса на полети. 

Още по-шокиращо: не дава никакви опции за промяна на дестинацията. Единствено София може да се смени с Букурещ.

• Харесвам 1
Публикувано:

Места за полет Барселона-Мадрид се харчат по 35-50+лв, първите редове и XL са по 60-70лв, тези полудяха напълно.

Това ми предложиха, а след това пробвах и други места.

2123014092_Capture.JPG.39b78691fafd4972297ab6a57b51b9a8.JPG

asi.JPG.c75d685df7ec6273be49798147e106f5.JPG

Вчера разбрах случайно, че са пуснали нова екстра, явно на фона на златните места в последно време, сега е жътвата по време на короната.

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/wizz-uslugi/susedni-mesta

Не се знае къде ще се паднат местата, но ще сте заедно. Важи само за резервации с по двама пътника и само за basic тарифата, струват 12 евро на двойка и полет. Не може да се купят само за връщащ полет.

• Харесвам 3
Публикувано:
1 hour ago, Alexander said:

Места за полет Барселона-Мадрид се харчат по 35-50+лв, първите редове и XL са по 60-70лв, тези полудяха напълно.

Това ми предложиха, а след това пробвах и други места.

2123014092_Capture.JPG.39b78691fafd4972297ab6a57b51b9a8.JPG

asi.JPG.c75d685df7ec6273be49798147e106f5.JPG

Вчера разбрах случайно, че са пуснали нова екстра, явно на фона на златните места в последно време, сега е жътвата по време на короната.

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/wizz-uslugi/susedni-mesta

Не се знае къде ще се паднат местата, но ще сте заедно. Важи само за резервации с по двама пътника и само за basic тарифата, струват 12 евро на двойка и полет. Не може да се купят само за връщащ полет.

Аз днес чекирах. Трима сме на една резервация, един до друг ни сложиха. Още преди ковид-а, ноември миналата година, пак така бяхме един до друг, без да плащаме нищо.

• Харесвам 5
Публикувано:

Изкарала си късмет, аз преди 2 седмици в единият полет бяхме двама един до друг и третият далеч, а на другият всички далеч един от друг.

С 15 годишно момиче летим

• Харесвам 3
Публикувано:
1 minute ago, Alexander said:

Изкарала си късмет, аз преди 2 седмици в единият полет бяхме двама един до друг и третият далеч, а на другият всички далеч един от друг.

Може би, защото сме с малолетно дете. Очаквах, че ще е до единия родител, но ето пак сме заедно. Не може да им се разгадаят схемите🙂

• Харесвам 2
Публикувано:

А ние сме 4, двама възрастни и 2 деца на 8 и 14. Двамата възрастни с малкото дете съседни места, голямото дете- в другия край на самолета. И точно до него има свободно място 😄. Не,че няма да оптимизираме разпределението.

• Харесвам 1
Публикувано:

И моят полет на 29ти септември замина, но пък ми позволява без никакво доплащане да смена билетите за 19-22 септември. Ще помисля малко, главно заради носенето на маски на открито. Точно днес гледах, ако остане това правило за маските, как да избягам най-бързо на първия ферибот към Наксос, Куфонисия или Санторини. Но това си е 70 евро на човек в посока и допълнително губене на време. А да, и още 2 часа на ферибота с маска.

• Харесвам 1
Публикувано:

Сега последно има ли полети до Миконос, които да си летят редовно или реално първият полет по дестинацията е на 5.09 и дали е сигурно че ще се изпълни? 

Публикувано:
8 minutes ago, saved_ said:

Сега последно има ли полети до Миконос, които да си летят редовно или реално първият полет по дестинацията е на 5.09 и дали е сигурно че ще се изпълни? 

Има да, летят си просто последния ще бъде в края на септември, а не октомври

• Харесвам 1
Публикувано:

И сайтът, и приложението на УИЗЗ тотално се скапаха.

Получих съобщение, че ми е отменен полета за Мадрид на 24.09.2020 (той пък е от един сменен от мене Лисабон с флекс)

ИСках да си вляза в профила, за да видя възможностите. И не ме пусна. Вместо това ми пише, че ще ми рпатят мейл за възстановяване на забравена парола (а паролата аз не съм я забравил и я знам). Ни мейл, ни дявол, ни мога да вляза в сайта им, ни през телефон, ни през компютър...

Някой друг има ли подобни проблеми?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , saved_ каза:

Да и при мен е така. Промениха разписанието от Букурещ до Абу Даби...

Да чакаме и от София да го променят, че имам края на октомври едни 4 билета и искам да им сменя дните, че нещо не ми харесват 😃

Публикувано:

може би вече е обсъждано, но от края на септември разредиха още повече Барселона. Минава само на два пъти седмично (4,7). 

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
преди 21 минути , master_of_germs каза:

И сайтът, и приложението на УИЗЗ тотално се скапаха.

Получих съобщение, че ми е отменен полета за Мадрид на 24.09.2020 (той пък е от един сменен от мене Лисабон с флекс)

ИСках да си вляза в профила, за да видя възможностите. И не ме пусна. Вместо това ми пише, че ще ми рпатят мейл за възстановяване на забравена парола (а паролата аз не съм я забравил и я знам). Ни мейл, ни дявол, ни мога да вляза в сайта им, ни през телефон, ни през компютър...

Някой друг има ли подобни проблеми?

Мен пък, от 4-5 дни, непрекъснато ме пита дали не съм робот и ми обяснява къде да отида и как да вляза в сайта им, пък само ми показва разписанието, а изобщо не дава да купя билети 😞

• Шок 1
Публикувано:

През десктопа въобще не ми зарежда страницата, през приложението като искам да си видя полетите ми дава грешка. Да не говорим от колко седмици има проблем с "гъвкавите дати".

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 19 минути , super_sunshine каза:

може би вече е обсъждано, но от края на септември разредиха още повече Барселона. Минава само на два пъти седмично (4,7). 

Същото видях и за Бергамо през септември. Останали са само четвъртък и неделя.

Публикувано:

Уиз са резнали изцяло и линията до Ейлат. Изгоря ми евентуалното декемврийско море. Опциите за промяна са Тел Авив и Ларнака за да не "изгори" и флекса за 1 евро.

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:

Да, и аз осъмнах с тази новина. Имам някаква надежда, че ще сменят графика за пореден път и ще задържа малко с решенията. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 часа, Capitan Morgan каза:

Уиз са резнали изцяло и линията до Ейлат. Изгоря ми евентуалното декемврийско море. Опциите за промяна са Тел Авив и Ларнака за да не "изгори" и флекса за 1 евро.

Май отново е време за инWIZZтиции! 

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.