Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 8 минути , Bellaero каза:

Знам, но го нямаше през браузър ( мозила). Звънях на посочения в темата номер и ми казаха през хром или приложение. През приложението успях.

О-о, Sh-h-hhh, в митниците ли си почнала работа … (с този пеликан)

• Смея се 4
  • Замислям се 1
Публикувано:

Аз ли нещо не разбирам или WiZZ пак не са в час, но след официално изявление за отлагане на откриването на новата база в Абу Даби, продължават да продават билети... 

https://www.thenational.ae/lifestyle/travel/wizz-air-abu-dhabi-delays-launch-due-to-pandemic-offers-120-per-cent-credit-refund-1.1075829

• Смея се 3
Публикувано:

За чакащите(като мен) Флекс от едно евро! 

Случайно открих, че за западната ни съседка, както и за Босна и Херцеговина, границите на Флекса играят в широки граници :

От 300 до 950 MKD и 

От 10 до 25 BAM! 

Долната граница и в двата случая се равнява на ~10 BGN(5 €). 

Може да има такива разлики и за други страни, но това, което аз намерих са полетите:

SKP-CGN

SKP-HAM

SKP-FDH,всички по 300 MKD(за сравнение Флекс за BCN е цели 950 MKD) ,както и

SJJ-BUD 

TZL-FDH, двете по 10 BAM и

TZL-CGN  за 12 BAM... 

На всички-успех! 

П.П.:Ако някой намери други такива попадения, нека сподели!Аз съм проверил ВСИЧКИ дестинации от бивша Югославия, както и от Албания... 

• Харесвам 12
  • Браво 2
Публикувано:

Разсъждавайки в тази посока нека поразширим леко схемата, която отгоре на всичко е напълно легална.

По маршрута Бергамо-Крайова (BGY-CRA) цените на услугите (при активен Дискаунт клуб) са следните:

Чекиран багаж 20 кг: €10

Приорити: €10

Флекс: €5

За сравнение, цените при примерен маршрут София-Абу Даби са в пъти по-солени:

Чекиран багаж 20 кг: 81 лв

Приорити: 49 лв

Флекс: 22 лв

Който ползва и допълнителни услуги е значително по-добре първо да купи билет BGY-CRA с флекс и добавени услуги и после да го промени на вече желаната крайна дестинация. Услугите се запазват без да има доплащане. Така хем билетът ще е гъвкав заради флекса, който практически излиза безплатен, хем ще се спестят доста пари - разликата може да стигне над 100 лв на отсечка на човек.

Уиз отдавна хитреят с различни цени на различните пазари, ама и ние не падаме от Марс 🙂

• Харесвам 25
  • Шок 2
  • Браво 12
Публикувано:

Последно как беше положението при резервация, направена от юли насам и платена с уиз кредит? 100% или 120% възстановяват при отмяна/промяна от тяхна страна?

Публикувано:
12 minutes ago, ДиянаВ said:

Последно как беше положението при резервация, направена от юли насам и платена с уиз кредит? 100% или 120% възстановяват при отмяна/промяна от тяхна страна?

Май намерих отговора - 100%. Това ли е?

4.9. В случай, че Wizz Air отмени полет, който е бил платен от WIZZ Сметка, Пътникът ще получи кредит по WIZZ Сметката в размер на цената на съответния полет.

https://wizzair.com/static/docs/default-source/downloadable-documents/wizz_account_terms_and_conditions_bg_162fa123.pdf

• Харесвам 3
Публикувано:

Ако билетът е закупер с кредит, ви връщат 100%. Ако е закупен кеш - 120%. Ако е част кредит и част кеш - кредита пак е 100%, а частта, заплатена в кеш - 120%.

• Харесвам 5
Публикувано:
На 9.07.2020 г. в 15:44, Childish каза:

На някого възстановили ли са сумите за отменен полет? Изобщо имате ли някакъв имейл относно възстановяването на суми (отказване от кредит)? Аз не получих никакъв имейл след като попълних формуляра, а вече мина месец и половина оттогава.

Уиз са ми възстановили сумите за билетите за отменен полет. Парите са преведени директно по банковата ми сметка 3,5 месеца след попълване на формуляра. Нямам никакъв имейл по въпроса.

• Харесвам 3
Галин Маргаритов
Публикувано:
На 11.09.2020 г. в 3:28, crazyhorse каза:

Случайно открих, че за западната ни съседка, както и за Босна и Херцеговина, границите на Флекса играят в широки граници :

От 300 до 950 MKD и 

От 10 до 25 BAM! 

Може да има такива разлики и за други страни, но това, което аз намерих са полетите:

SKP-CGN

SKP-HAM

SJJ-BUD 

TZL-CGN  за 12 BAM... 

На всички-успех! 

П.П.:Ако някой намери други такива попадения, нека сподели!Аз съм проверил ВСИЧКИ дестинации от бивша Югославия, както и от Албания... 

А може ли да се купуват билети с наличен кредит ,който е в левове ?Надявам се автоматично да обръща валутата ?

На 11.09.2020 г. в 3:28, crazyhorse каза:

От 300 до 950 MKD и От 10 до 25 BAM! 

SKP-CGN

SKP-HAM

SJJ-BUD 

TZL-CGN  за 12 BAM... 

На всички-успех! 

Публикувано:
преди 24 минути , Galii каза:

А може ли да се купуват билети с наличен кредит ,който е в левове ?Надявам се автоматично да обръща валутата ?

Да, можеш. Ама курса е смотан.

Вече няколко пъти ми се случва при смяна на полет с Флекс да ме кара да доплащам разни малки сумички. Веднъж 2,70лв, веднъж 0,83 CHF  на билет. Подозирам, че като смениш веднъж билет за 18,99лв с такъв при 20% намаление за 18,22лв,например, при следваща смяна за билет от 18,99лв   удобно помни, че си се съгласил на по-ниската цена и ти начислява разликата тройно. Или нещо подобно. Случва ли ви се и на вас?

• Харесвам 4
Публикувано:

Аз веднъж ги чаках до 01.00 часа след полунощ наше време да им свърши намалението, че да си сменя билетите. И това доживях. Да се ядосвам на промоциите им и да бодувам за по-скъпи билети🙃

• Смея се 3
Публикувано:
преди 3 часа, crazyhorse каза:

С отменените полети до/от Абу Даби си удължих кредитите с 2 години... 

Други печеливши? 

За кои дати бяха полетите?

Публикувано:

Здравейте колеги! Току що влизам в профила си в wizzair и що да видя? Сменили са ми полет на отиване за Бари /октомври/, който обаче съвпада с датата на връщане. Успях да сменя полета на отиване, който обаче така се получава след датата на връщане /разминаване във времето/. А пък не мога да сменя безплатно датата на полета на връщане. Какво мога да направя?

Публикувано:
преди 10 минути , muchachote каза:

Здравейте колеги! Току що влизам в профила си в wizzair и що да видя? Сменили са ми полет на отиване за Бари /октомври/, който обаче съвпада с датата на връщане. Няма как да стане! И търся някакъв бутон за промяна на полета, но не намирам!!!!!!!! И точно това ми е странно! Защо се получава така? И какво друго да потърся?

Ако резервациите са отделни се обади по тел. Ще ти ги променят и двете иначе няма как да промениш връщането, ако не е променено то.

Публикувано:
преди 6 минути , EliDion каза:

Ако резервациите са отделни се обади по тел. Ще ти ги променят и двете иначе няма как да промениш връщането, ако не е променено то.

На кой телефон и на какъв език?

Публикувано:
преди 3 часа, muchachote каза:

На кой телефон и на какъв език?

На първия горе в работно време на Бг извън на Англ.

преди 3 часа, muchachote каза:

Публикувано:

Променям един полет с флекс и взимам по-евтини билети,за които не ми иска да доплатя, но иска да доплатя за места нищо, че си взимам пак на същия ред.Местата не влизат ли към първоначалните услуги, които са платени да не се променя цената?

Публикувано:
преди 8 часа, vorbis каза:

Това сигурно ли е? Източник?

В смисъл? Получих съобщение, че полета за октомври ми е отменен. Погледнах в сайта и видях, че няма полети чак до 27 октомври, което си е края на октомври 😉

Дали има шанс да ги възстановят, нямам идея.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.