Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 8 минути , bonboneva каза:

Ако полетът ми е анулиран не мога да ползвам флекс за промяна и ми остава кредит, така ли 

Изпреварили са ме! 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Според Уиз шефчето летенето било по-безопасно отколкото ходенето в супермаркет 🙂

https://www.cnbc.com/amp/2020/09/16/flying-is-safer-than-going-into-a-supermarket-says-wizz-air-ceo.html

Може би трябва да му пратя снимки от днешния безумно мръсен самолет на полета Сучеава-Лондон, току-виж си промени мнението. Кочината не изглеждаше много безопасна.

Публикувано:
На 14.09.2020 г. в 9:49, Ivko каза:

Първо ги бяха заредили септември месец след това първия полет беше на 3.10, а сега 17.10. Така като гледам май и моя полет на 27-ми има опасност да пропадне 🤨

Айде и моя полет падна...София-Абу Даби на 27.10. Махнали са всичи полети до края на март догодина и явно тази линия няма да се състои в зимното разписание.

Публикувано:
преди 8 минути , Фичо каза:

Само да не пипат април, че имам билетки! :rolleyes:

Интересно е, че от Будапеща и Букурещ си седят. Или е време и тях да махнат или от София не са се напаснали нещата да я има тази линия зимния сезон /до последно изписваше, че маршрута е в процес на одобрение/ или няма интерес.

Публикувано:
1 hour ago, Ivko said:

Айде и моя полет падна...София-Абу Даби на 27.10. Махнали са всичи полети до края на март догодина и явно тази линия няма да се състои в зимното разписание.

45 minutes ago, Ivko said:

Интересно е, че от Будапеща и Букурещ си седят. Или е време и тях да махнат или от София не са се напаснали нещата да я има тази линия зимния сезон /до последно изписваше, че маршрута е в процес на одобрение/ или няма интерес.

Променили са дните. Аз имам 31.10-3.11, сега са 30.10 -2.11 в сайта, седят като разпродадени, а по резервацията ми няма съобщение за промяна още. До Март ги правяр петък, понеделник, а след март ще са събота вторник.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 8 минути , Jorro каза:

Променили са дните. Аз имам 31.10-3.11, сега са 30.10 -2.11 в сайта, седят като разпродадени, а по резервацията ми няма съобщение за промяна още. До Март ги правяр петък, понеделник, а след март ще са събота вторник.

По-принцип като сменят дните автоматично ти се местят и твойте дати с най-близките, а в случая на мен в приложението ми излиза, че полета е канселиран. Виж си там резервацията защото първо там се ъпдейтва и след това е в уеб версията и имейл. Първите три полета си седят, но след това вече няма.

Публикувано:
преди 6 минути , Ivko каза:

По-принцип като сменят дните автоматично ти се местят и твойте дати с най-близките, а в случая на мен в приложението ми излиза, че полета е канселиран. Виж си там резервацията защото първо там се ъпдейтва и след това е в уеб версията и имейл. Първите три полета си седят, но след това вече няма.

Докато не дойде мейлът, не е ясно какво се случва. Веднъж на мен ми пишеше в приложението, че полетът е отменен, но мейл дойде чак след един ден и то за промяна в разписанието. Полетът се беше появил отново в приложението, но за друга дата.

Публикувано:
преди 8 часа, Capitan Morgan каза:

Дете на почти 3 години има ли шанс да се прикачи към вече съществуваща резервация ? Или ако му се вземе отделен билет (ще е без дискаунт явно) поне дали могат да го закачат към един от възрастните. Други варианти ако се сещате ?

Може. Аз съм правила. Но го направиха само през телефона (импулсния). Не може да се вземе отделен билет, защото е дете.

• Харесвам 1
Публикувано:
1 hour ago, Ivko said:

Дааам, в приложението седи като отменен. 

1 hour ago, jorrro said:

Докато не дойде мейлът, не е ясно какво се случва. Веднъж на мен ми пишеше в приложението, че полетът е отменен, но мейл дойде чак след един ден и то за промяна в разписанието. Полетът се беше появил отново в приложението, но за друга дата.

Да се надяваме, че е така...

Публикувано:

Всичко сменят отново, от 4 резервации, 2 заминаха, едната е със  сменен час от сутрин за следобед за Мадрид, другата Барселона-Сифия със сменена датата.

За октомври са и двете.

Публикувано:
преди 3 часа, Ivko каза:

17,20 и 24-ти си стоят... 

Галин Маргаритов
Публикувано:

Всичко махат през зимата ,отмениха ми и полети до Катания ,Ларнака и Абу Даби през март ,но защо вече няма опция да си искаш парите  ,а само смяна на полет и връщане парите в профила ?

Публикувано:

Променили са  часовете на полетите от София до Буве. С 10мин на отиване и с час на връщане. Като алтернативни летища излизат Шарлероа и Хан и Варна, Скопие и Букурещ. На мен ми излиза опция за рефънд по банкова сметка или карта.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, yordanov каза:

Ница също е резната - през зимното разписание от края на октомври до края на март е само в неделя. 

Както беше останал полет само в неделя, сега са вече в сряда и неделя, като първоначално бяха в четвъртък и неделя.

Имах резервация, която до преди малко излизаше като канселирана, сега вече са ме преместили за ден сряда. Мейл все още няма. 

Публикувано:
1 hour ago, Jorro said:

Дааам, в приложението седи като отменен. 

Да се надяваме, че е така...

@Ivko резервацията ми вече отново е активна с новите дати, вече не излиза, че е канселирана. Стана както адаша @jorrro каза. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Galii каза:

Всичко махат през зимата ,отмениха ми и полети до Катания ,Ларнака и Абу Даби през март ,но защо вече няма опция да си искаш парите  ,а само смяна на полет и връщане парите в профила ?

След като си върнеш парите в профила, във вид на Уиз кредити, имат страница за рефънд по карта/банкова сметка.

https://wizzair.com/en-gb/wizz-credit-conversion-request

• Харесвам 3
Публикувано:
3 minutes ago, yordanov said:

Както беше останал полет само в неделя, сега са вече в сряда и неделя, като първоначално бяха в четвъртък и неделя.

Имах резервация, която до преди малко излизаше като канселирана, сега вече са ме преместили за ден сряда. Мейл все още няма. 

Явно трябва да се изчака да се види какво ще измъдрят.

Защото в момента е пълна каша.

Купил съм 12-15.11 за Ница:

image.png.5f790a45e9f7f9957d2382b0d8682133.png

Датата на отиване в профила ми е нова без да са ми писали:

image.png.aa4dd3c6b6f965445aec16d51e14519d.png

Отделно вече не може да се купи билет за нея ...

image.png.3abf2585c833e5fe79b385aab17fa91f.png

Публикувано:
55 minutes ago, crazyhorse said:

Базел също е в кюпа!

Оф и там ми преебаха плановете за коледния пазар в Колмар.... чакам да видя какви са алтернативните летища, но вероятно ще пропадне това пътуване. Нямам отпуска вече и го бях замислил само за уикенда с връщане от Баден Баден

• Шок 1
Публикувано:
преди 1 час, Jorro каза:

@Ivko резервацията ми вече отново е активна с новите дати, вече не излиза, че е канселирана. Стана както адаша @jorrro каза. 

Да и имейл дойде с възможности 🙂 

• Харесвам 1
Публикувано:
21 minutes ago, Ivko said:

Да и имейл дойде с възможности 🙂 

И при мен така. Сега се чудя какво да правя. Почвам да се притеснявам какво ще правим, ако отидем и ни отменят полета за връщане в последния момент. Сега като не е валиден Еврорегламента не ми се мисли с колко ще се набутам за нови полети на Флай Дубай, ако въобще имат такива или Туркиш.....

Публикувано:
преди 1 минута , Jorro каза:

И при мен така. Сега се чудя какво да правя. Почвам да се притеснявам какво ще правим, ако отидем и ни отменят полета за връщане в последния момент. Сега като не е валиден Еврорегламента не ми се мисли с колко ще се набутам за нови полети на Флай Дубай, ако въобще имат такива или Туркиш.....

Ами аз се чудя дали за НГ да не ги преместя за сега дава,че са продадени, но си мисля, че още напасват разписанието

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Kads
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.