Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
В момента, blueriver каза:

Моите полети пък са ги сгъстили!

Polish_20200921_151602498.png

И моите са така, но за Аликанте, а така ми се ходеше като район със сравнително малко случаи. Вече е невъзможно, няма как една седмица да стоя там.

@Мари Николова, алтернативни летища за Аликанте от София, които ми предлагат Уиз: Мадрид, Барселона, Валенсия.

Предлагат ми и алтернативно тръгване от Варна или Скопие, но единствено до Барселона, както и тръгване от Букурещ до Мадрид, Барселона, Валенсия, Аликанте, Кастелон, Малага и Сарагоса.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 минута , jorrro каза:

И моите са така, но за Аликанте, а така ми се ходеше като район със сравнително малко случаи. Вече е невъзможно, няма как една седмица да стоя там.

@Мари Николова, алтернативни летища за Аликанте от София, които ми предлагат Уиз: Мадрид, Барселона, Валенсия.

Предлагат ми и алтернативно тръгване от Варна или Скопие, но единствено до Барселона, както и тръгване от Букурещ до Мадрид, Барселона, Валенсия, Аликанте, Кастелон, Малага и Сарагоса.

Аз реших да ги преместя за Мадрид, рисково или не. Досега за два месеца ми провалят три пътувани и новогодишното до Катания. Само до Базел успях да отида.

Публикувано:

И аз съм скроила едно планче за 12 нощувки в Аликанте. Но седя и чакам, да останат два- три дни преди полета, че да купя билети. И добре че не съм купила - за октомври оставиха само по един полет на седмица.

Сега го мъдря с кацане в Аликанте, пък връщане от Валенсия. 

Смятам на 4 октомври да летим, ама ще чакам до последно:(

Не съм видяла още ония чифути  от рентакарите, какво ще искат за вземане/издаване на различо място:(((

ВидЕх - 85 евро+35 еърпорт фиййййй:)))))

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 31 минути , AlexandraKo каза:

Хмм, даваш ми интересна идея 🙂 Обаче моят билет  двупосочен, на една резервация. Дали през кол центъра ще се навият да ми я разделя на 2 еднопосочни резервации с различни точки на пристигане в Испания и заминаване? Все пак по тяхна вина е промяната в разписанието. Някой пробвал ли го е това?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 28 минути , jorrro каза:

Хмм, даваш ми интересна идея 🙂 Обаче моят билет  двупосочен, на една резервация. Дали през кол центъра ще се навият да ми я разделя на 2 еднопосочни резервации с различни точки на пристигане в Испания и заминаване? Все пак по тяхна вина е промяната в разписанието. Някой пробвал ли го е това?

Аз съм го правил, нямаше проблем. Става само през кол център. Резервацията обаче не се разделя, остава си една.

• Харесвам 2
Публикувано:

принципно няма нужда от някакви уговорки, за да ти сменят летището, ако има промяна в разписанието

• Харесвам 2
Публикувано:
На 18.09.2020 г. в 17:47, EliDion каза:

Въпрос. Имам полети отиване и връщане на една резервация. Втория е променен. Мога ли да си отида без да съм променила втория и ако реша да го променя там на място. Како резервациите са отделни е ясно, но като на една резервация, пак ли са си като отделни и мога да променя връщането до 3 часа или трябва преди  отиването да се случи.

С риск да стана нахална, някой би ли ми отговорил. На кратко - Мога ли да сменя втория след като съм ползвала първия или трябва преди първото чекиране.

Публикувано:
преди 1 час, AlexandraKo каза:

И аз съм скроила едно планче за 12 нощувки в Аликанте. Но седя и чакам, да останат два- три дни преди полета, че да купя билети. И добре че не съм купила - за октомври оставиха само по един полет на седмица.

Смятам на 4 октомври да летим, ама ще чакам до последно:(

Не съм видяла още ония чифути  от рентакарите, какво ще искат за вземане/издаване на различо място:(((

ВидЕх - 85 евро+35 еърпорт фиййййй:)))))

И ние правим подобен план за началото на октомври, само че с кацане във Валенсия и връщане от Аликанте. Мисля до няколко дни да взимам билети - струва ми се, че рязаха каквото рязаха и повече надали ще има кардинални промени по тея маршрути.

И времето се очертава прекрасно баш в тоя период. Въобще - кеф, слънце и паеля 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
На 21.09.2020 г. в 17:16, Георги Матеев каза:

И ние правим подобен план за началото на октомври, само че с кацане във Валенсия и връщане от Аликанте. Мисля до няколко дни да взимам билети - струва ми се, че рязаха каквото рязаха и повече надали ще има кардинални промени по тея маршрути.

И времето се очертава прекрасно баш в тоя период. Въобще - кеф, слънце и паеля 🙂

Кеф е, но с тези маски дето искат да се носят навсякъде ми идват повече.... 😂 

Публикувано:

Отмениха ни полетите до Ст. Петерсбург, които имат и флекс. Как мога да си запазя флекса? Позволява ми да сменя датите за същия полет в следващите 60 дни. Ако го променя, новите билети ще имат ли включен флекс или се загубва?

Публикувано:
преди 1 час, Stryper каза:

Отмениха ни полетите до Ст. Петерсбург, които имат и флекс. Как мога да си запазя флекса? Позволява ми да сменя датите за същия полет в следващите 60 дни. Ако го променя, новите билети ще имат ли включен флекс или се загубва?

Да, това е вариант и флексът ще остане, по натам ще си промениш полетите с други на сходна или по-скъпа цена.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Яничка каза:

Смятай кво ще е зимата 🙂 ...

Ако напиша какви полети имам за следващия месец и колко пъти са дублирани, не знам дали ще е смешно или плачевно..

А на всичко отгоре има голяма вероятност да купувам и нови

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , Alexander каза:

Ако напиша какви полети имам за следващия месец и колко пъти са дублирани, не знам дали ще е смешно или плачевно..

Тази година стАнахме авантюристи. А преди това си бяхме обикновени пътешественици...

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 4 минути , Яничка каза:

Тази година стАнахме авантюристи. А преди това си бяхме обикновени пътешественици...

Мдаа. Преди малко Уиз ми отмениха връщането от Тенерифе, след като преди това само бяха променили часа няколко пъти.

Сега се чудя каква е вероятността да отменят и отиването на 3.10 и дали да сглобявам връщане с др. авиокомпания 🙄

• Замислям се 1
Публикувано:

И аз бях и съм като теб. Каквото си направил-направил, чакай до началото на другата седмица за каквито и да било нови планове или промени по наличните.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Capitan Morgan каза:

Мдаа. Преди малко Уиз ми отмениха връщането от Тенерифе, след като преди това само бяха променили часа няколко пъти.

Сега се чудя каква е вероятността да отменят и отиването на 3.10 и дали да сглобявам връщане с др. авиокомпания 🙄

Уиз и Тенерифе?

Публикувано:
преди 12 минути , AlexandraKo каза:

Уиз и Тенерифе?

Аз летях предпоследния път с тях директно от Букурещ, доста добра опция е за хора живеещи в северна и източна България.

• Харесвам 4
Публикувано:

Имате ли проблем с ненамерена страница, когато изберете "Датите ви са гъвкави?", дава ми грешка 404. Пробвах с няколко дестинации.

404.png.f5e5d95fc028734aca8cd8daa9a46394.png

Публикувано:
преди 4 минути , Моника каза:

Имате ли проблем с ненамерена страница, когато изберете "Датите ви са гъвкави?", дава ми грешка 404. Пробвах с няколко дестинации.

404.png.f5e5d95fc028734aca8cd8daa9a46394.png

Това не работи от доста време поне месец

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• Яничка
    • aloha8
    • WanderlustME
    • saved_
    • Kristiyan Desev
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.