Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 29 минути , Lindt каза:

Аз пък не съм разбрала кога Гърция и Португалия са изчезнали 🤨 

Гърция е сезонна и последното лято имаше само Хераклион, обявиха го напролет някъде.
Лисабон го махнаха за зимното разписание още.

Публикувано:

“Сезонна”, но можеше да има полети до Атина. Аз съм летял с Уизеър до Атина и до различни острови. Всичко спряха. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 22 минути , Argentique каза:

Гърция е сезонна и последното лято имаше само Хераклион, обявиха го напролет някъде.
Лисабон го махнаха за зимното разписание още.

Аз знам, че се прежалват за по 1 Гърция годишно и съм любопитна коя ще е, ама не знаех кога я обявяват.

И Лисабон за зимата разбрах, ама защо никакъв няма и през лятото...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 27 минути , Lindt каза:

Аз знам, че се прежалват за по 1 Гърция годишно и съм любопитна коя ще е, ама не знаех кога я обявяват.

Предположение - нямат достатъчно самолети, заради продължаващите проблеми с двигателите.  Първоначално очакваха тази драма да приключи още в края на 2023 година / началото на 2024 година. Да, ама не! Пробват да наемат самолети от други компании, ама явно не им излиза сметката.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 23 часа, Lindt каза:

Полетът от Лисабон до София го замениха с Лисабон-Рим.

Публикувано:

България еър все още имат полети до Лисабон, но не смея и да погледна цените. Въпреки че сега май са в промоция, ама и тя е прИмоция 😉

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 15 минути , Hakkâri Spor каза:

България еър все още имат полети до Лисабон, но не смея и да погледна цените. Въпреки че сега май са в промоция, ама и тя е прИмоция 😉

Еднопосочен билет: София – Лисабон от 139 EUR или Лисабон – София от 154 EUR*

Двупосочен билет: София - Лисабон - София или Лисабон - София – Лисабон от 278 EUR

Нямат директни полети обаче. Няколко дни погледнах март- все с прекачване.

А Wizz днес имат 15% отстъпка до DE

image.png.9adf9c5fdbc08646a62189be2cc93205.png

Публикувано:
преди 5 минути , Argentique каза:

Лайпциг вместо Прага ли се получи?

Ми не знам кой им планира на Wizz дестинациите от Варна, ама положението е трагично. След Абу Даби през лятото, сега и това. Нищо чудно поради такова планиране догодина още един самолет да изчезне от тук. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 16 минути , logist13 каза:

Ми не знам кой им планира на Wizz дестинациите от Варна, ама положението е трагично. След Абу Даби през лятото, сега и това. Нищо чудно поради такова планиране догодина още един самолет да изчезне от тук. 

Дестинациите се правят за гастербайтерите специално за Германия и Лайпциг, определено имаше доста желаещи да пътуват от Щутгарт и пуснаха до София, налучкват ги някак и виждат за къде е търсенето.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 часа, logist13 каза:

А-ха, а целогодишното ще е до октомври 🙂

Точно. От 29 април до 25 октомври, шест месеца. 

• Харесвам 1
Публикувано:
На 16.01.2025 г. в 11:42, tch каза:

FB_IMG_1737024065167.jpg.25aea5cc0e61b391977587dd84e68900.jpg

Освен до Лайпциг, Wizz Air пускат от Варна   от 14ти април три пъти седмично до Хан  и до Тел Авив  4 пъти седмично.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , Hakkâri Spor каза:

И от София връщат Тел Авив, 4 пъти в седмицата. От март: всеки ден.

Ако някой се засили, да не забрави, че за Израел вече трябва ЕТА.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 1 час, Hakkâri Spor каза:

И от София връщат Тел Авив, 4 пъти в седмицата. От март: всеки ден.

Докато не върнат Ейлат, немъ им стъпим у обИНтованата 🤓

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 минути , Loverboy каза:

Колко време след отмяна на полет с Флекс връщат парите в wallet-a? 

До три дни, но в повечето случаи-веднага! 

Публикувано:

Според моя опит връщат парите в wallet-а точно след 72 часа , ако отмениш по твое желание.

Ако е по вина на авиокомпанията идват веднага.

• Харесвам 3
Публикувано:

Уиз премахват импулсния телефон, но вече ще таксуват, ако през телефон се опитвате да направите нещо, което може да се направи и онлайн. Бутат основно към чатбота им Амелия, но като цяло е позитивна промяна: 

https://varnautre.bg/2025/01/20/639050-wizz_air_premahna_visokotarifnia_si_telefon_za_obsluzhvane_na_klienti

не знам дали не са ги принудили регулаторно, съмнявам се да го правят за доброто на клиента 😀

IMG_0982.png

• Харесвам 10
  • Замислям се 4
Публикувано:
преди 3 часа, Loverboy каза:

Уиз премахват импулсния телефон, но вече ще таксуват, ако през телефон се опитвате да направите нещо, което може да се направи и онлайн. Бутат основно към чатбота им Амелия, но като цяло е позитивна промяна: 

https://varnautre.bg/2025/01/20/639050-wizz_air_premahna_visokotarifnia_si_telefon_za_obsluzhvane_na_klienti

не знам дали не са ги принудили регулаторно, съмнявам се да го правят за доброто на клиента 😀

IMG_0982.png

И как точно ще се таксуват? Автоматично от карта или?

Буквално преди няколко седмици ми канселираха полет, в мейла предлагаха опция за местене напред-назад във времето, но реално не можеше да се продължи процеса. Уж онлайн го позволяват, но единственият вариант беше да се обадя в кол центъра. И в този случай какво би се случило? 🙂

Публикувано:

предполагам по карта, ако искаш да ти свършат каквото искаш...

То принципно е много ппо-удобно всичко онлайн вместо по телефона, но понякога не работят нещата , нищо че уж трябва да може, тогава не е ясно какво става...

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• develko
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.