Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 23 часа, Вероника каза:

Здравейте,  попитах GPT, но да си питам и тук.

Купила съм полети на едни познати, които ми  прецакаха в известна степен организацията за пътуването. 

Wizzair направиха промяна в полета.

Та въпросът ми е

Те могат ли сами да си задействат процедурата за връщане на парите за полета,  разполагайки с кода на резервацията, без аз да участвам в процеса?

Благодаря на отзовалите се!

От твоя профил ли е направена и с чии пари/кредити е платена резервацията?

Публикувано:
преди 16 часа, crazyhorse каза:

От твоя профил ли е направена и с чии пари/кредити е платена резервацията?

Резервацията е направена от моя профил от мен. Платена е с карта без кредити.

Публикувано:
преди 12 минути , Вероника каза:

Резервацията е направена от моя профил от мен. Платена е с карта без кредити.

Ами най-вероятно имате тогава трите опции при промяна на полета и сами от профила си искате рефънт по карта и парите се зареждат с картата с която са платени.

• Харесвам 2
Публикувано:

Обикновено всеки пътуващ може да си прави промени, идентифицира се с кода и името.

• Харесвам 3
Публикувано:

Да се напрягат, вече ги избягвам и съм много по-щастлив.

Последно взех с бгер за 105 евро през сайта на Иберия(през нашите места идва за 90) за София-Мадрид, като в цената влиза чекиран куфар, стандартен ръчен и втори малък,

С уиз, само чекиран, плюс приорити отива на 85-90 евро и това с Уиз членство, а билет до Мадрид няма за 15 евро.

Отделно, че няма да дебна колко пъти ще сменят датите. 

• Харесвам 11
Публикувано:

1 million seats under 21 € 

🎂 WIZZ’s 21st birthday is right around the corner – celebrate with low fares! 

With 1 million seats available under 21 €, now’s your chance to grab an unbeatable deal on selected flights. Whether you're planning a quick getaway or visiting loved ones, this is the perfect time to fly with WIZZ. 

✈️ Seats are limited — don’t miss out on this offer! 

Travel Period: 16/05/2025 - 28/03/2026

• Харесвам 4
Публикувано:

За който търси: 

Евтин Flex - 9.90 евро - Братислава-Скопие - дати през Юни

Евтин чекиран багаж - 14.90 евро (за 20 кг.) - Братислава-Скопие - дати през Октомври (през приложението)

• Харесвам 14
Публикувано:

Не знам дали някой го е забелязал и е коментирано,ако е така моля за извинение за повторението.

Вчера купувах билети през приложението на Уиз като плащането беше с Револют на стойност 408 и някакви стотинки.Днес влизам и в профила ми има зареден кредит от 21 лв,което прави точно 5% от платената от мен сума,като валидността е един месец.Сигурен съм,че не са се объркали да върнат някой лев😀,най-вероятно имат нещо с Револют,за което не бях чувал.

Или правят подаръци за 21-годишнината с по 21 лв😀

• Харесвам 5
Публикувано:

Кога са заредили полети в лятното за 2026-та има до октомври? Валенсия се завръща и явно става сезонна.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

Кога са заредили полети в лятното за 2026-та има до октомври? Валенсия се завръща и явно става сезонна.

@Георги това е за теб. Цените ми се струват повече от разумни🙂

Публикувано:
преди 2 часа, IVM каза:

Не знам дали някой го е забелязал и е коментирано,ако е така моля за извинение за повторението.

Вчера купувах билети през приложението на Уиз като плащането беше с Револют на стойност 408 и някакви стотинки.Днес влизам и в профила ми има зареден кредит от 21 лв,което прави точно 5% от платената от мен сума,като валидността е един месец.Сигурен съм,че не са се объркали да върнат някой лев😀,най-вероятно имат нещо с Револют,за което не бях чувал.

Имат, да

https://www.travelsmart.bg/wizz-air-revolut/

Публикувано:
Преди 1 час, Jane* каза:

Странно,защото в тази статия никъде не се говори за някакъв тип кешбек,каквото в случая се явява това.Тук се говори за бонус ако се регистрираш през съответния линк в Револют,и за точки в Револют при покупка,ама не и за  директен кредит в пари в сметката ти в Уиз

• Харесвам 2
Публикувано:

Какво се случва с полетите за Абу Даби от София през септември и октомври? Изчезнаха изведнъж… 🧐

IMG_7555.png

IMG_7554.png

Публикувано:

Да, открих го. Сега драмата ми е, че като искам да добавя багаж(през приложението) и цената му се вдигна с 3евро. На лаптопа пък за която и да е дестинация ми излиза, че няма полет на тази дата 😀 Ще им се не знае и сайта...

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 31 минути , M@ria каза:

Да, открих го. Сега драмата ми е, че като искам да добавя багаж(през приложението) и цената му се вдигна с 3евро. На лаптопа пък за която и да е дестинация ми излиза, че няма полет на тази дата 😀 Ще им се не знае и сайта...

От вчера е така сайта!Пробвай да намериш желаните дати(флекс,багаж,места,приорити) през приложението и след това през браузър(препоръчвам Mozilla), задай точната дестинация и дата,за да вземеш необходимото...Успех!

Публикувано:

crazyhorse, не става, аз влизам в резервацията и като искам да сменя полета, ми излиза за новия маршрут че няма полети на тези дати. Ще го помъча пак и ше го сменям в приложението. 

А на всичко отгоре сайта синята им конкуренция не е достъпен в момента...

• Замислям се 1
Публикувано:

На мен ми е бъгав сайта, примерно задавам да търси за дата 12.08, то показва за 10.08. Мислех, че е заради часовата разлика, ама чак два дена няма как да стане разликата... Абе все нещо не му е наред.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 12 часа, IVM каза:

И аз вчера плащах билети на Уиз с Револют, но нямам нищо заредено, така че ...

Публикувано:
преди 8 часа, IVM каза:

Странно,защото в тази статия никъде не се говори за някакъв тип кешбек,каквото в случая се явява това.Тук се говори за бонус ако се регистрираш през съответния линк в Револют,и за точки в Револют при покупка,ама не и за  директен кредит в пари в сметката ти в Уиз

Да нямаш рожден ден и да са ти подарили 10€😃?

Аз това с Револют го тълкувам, че е за нови потребители, нещо като реферал програмата с линкове.

• Смея се 1
Публикувано:

Преди 3 дни и аз плащах с Револют.

Сканирах един код , към който имаше надпис, че ще получа 25EUR , но нищо никъде не получих.....

Публикувано:
преди 11 часа, ДиянаВ каза:

@Георги това е за теб. Цените ми се струват повече от разумни🙂

Супер, но не ги виждам сега...какви бяха горе-долу?

Публикувано:

поправка, излизат през хром, не и през файърфокс, в приложението също ги няма. Аман от техните простотии. Но за 200лв двупосочен мисля, че е ок, стрелям.

Публикувано:

Значи първи опит за резервация...взе ми кредитите от акаунта, не успях да финиширам плащането с карта, може би поради ДСК.

Втори опит за резервация, плащането пропадна, този път с Алианц и пак нищо.

Има ли как да финализирам тези две резервации без да си говоря със съпорт, понеже искам да приключа тази вечер? В момента вися като идиот в чата им...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• lucy2348
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.