Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 20 минути , Дани Магелани каза:

Явно не е скоро рожденния ти ден.

Ами мина беше преди седмица ама явно пак на избираем принцип пращат или на хора без резервации 😄 аз с мойте 10 активни в момента...

Публикувано:

Чекирах се днес за полет за Барселона. Изписа ми, че мога да се включа в списъка с доброволци за друг полет и да получа 100 евро ваучер и тн. Двама сме на резервацията, даде ни места. Въпросът е какъв е шансът да ни откажат бординг - едни от последните чекирани сме…. Но много държим да пътуваме днес. Със сигурност ще има овърбукинг, въпросът е как да се подсигуря, че няма да ни откажат бординг…

Публикувано:

Ами това съобщение май вече излиза за всички полети. На мен поне за последните три дестинации. И на трите полета имаше свободни места. Не се притеснявай, вероятно няма да имате никакъв проблем.

Публикувано:

Това съобщение излиза за всеки случай ако има овърбукинг да не избират ами да останат тези където са избрали тази опция. Принципно излиза на натоварени полети или такива където се очава да има овърбукинг или да е пълен самолета примерно за Лутън или Барселона летните месеци.

Публикувано:

'Уважаеми клиенти,

Осъзнаваме колко неудобства ви причини забавянето на полета ви поради оперативни предизвикателства и искрено се извиняваме за това нарушение на вашите планове за пътуване......'

Получих такъв мейл, а последната ми резервация не знам преди колко години беше...

🫣

Публикувано:

май на всички са го пратили по погрешка, и аз имам такъв имейл, плюс известие да бързам да си купя в следващите 48 часа WIZZ All You Can Fly, пак ли са пуснали или и то е грешка?

на мен все пак ми заредиха 10 евро за рожден ден в акаунта, може би ден-два след имейла

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 часа, stanimir каза:

Нямам идея за какво ми се извиняват , аз нямам полет с Wizz.А, вие точно това коментирате😞

Te предварително да ти се извинят, ако случайно вземеш че купиш... 😄

• Смея се 8
Публикувано:

Е, хайде сега! Миналата седмица летях с тях за пръв път поне от 2 години. Кацнаха предсрочно и в двете посоки, бяха подсигурили мнооого голям самолет /та вместо овърбукинг имахме доста свободни места/. За капак - Т1 след ремонта вече е едно доста приятно място. Да се ненадяваш направо :dance3:

И на този фон и на мен се извиниха 😜

• Харесвам 1
Публикувано:

сега пак се извиниха :happy: за объркването, което са създали с погрешно изпратения имейл за закъснението на въображаемите полети

Публикувано:

даже аз получих, дето не съм летял с тях 5 години

фишинг е, линковете в мейла са някакви измислени

Публикувано:
23 minutes ago, Ilian359 said:

Това е phishing. И аз го получих на email, който никога не е бил регистриран в Wizzair.

Вероятно е, и аз получих, от много години не летя с тях.

Публикувано:
1 hour ago, neuromancer said:

даже аз получих, дето не съм летял с тях 5 години

фишинг е, линковете в мейла са някакви измислени

Не виждам активни линкове в имейла , а останалите водят  към истинската FB страница на Wizz , X профила им и т.н.

При фишинг не трябва ли линк да води към фалшива страница , евентуално да има и някакъв  .exe файл или нещо подобно ?

Тук всичко изглежда редовно.Адреса на изпращача е същият като този от предишните на Wizz , offers@travel.wizznews.com

Оплескали са нещо , запазена марка им е 😄

Публикувано:

да, прав си

просто като минеш с мишката първоначално линка изглежда съмнителен, от тия пренасочващите е

Публикувано:

Здравейте, имам купени 3 билета - 1× възрастен и 2 деца.  Варна - Меминген

Няма да ги използвам. Ако някой знае как и ги иска 190 лв са трите билета. Нямам представа как става промяна на името

Публикувано:
преди 17 минути , Dian1 каза:

Здравейте, имам купени 3 билета - 1× възрастен и 2 деца.  Варна - Меминген

Няма да ги използвам. Ако някой знае как и ги иска 190 лв са трите билета. Нямам представа как става промяна на името

Ако са купени с флекс, може да смениш имената, дестинацията, датите. Ако са без флекс - пиеш чаша студена вода.

Публикувано:

За съжаление е така , смяната на име струва 70€ на полет / на пътник или за трима човека ще е общо 420€ за двупосочен.

Дори да ги подарявате трудно ще се намери желаещ да плати таксите., освен ако билетите  към днешна дата не са на доста по-висока цена.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Ивайла
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.