Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 19.06.2025 г. в 11:15, logist13 каза:

От София полетите до Абу Даби са паднали, обаче от Варна още стоят. За инфо, ако някой има да превърта кредити.

Те са "паднали" отпреди войната и то доста отдавна. Април месец за първи път проверявах полет Абу Даби -> София и тогава ги нямаше между 14-ти Юни и началото на септември.

На 19.06.2025 г. в 12:10, Георги Матеев каза:

Тоест от 3 юли затварят временно цялата база в Абу Даби? Може ли източник на инфото? Малко пресилено звучи, но и не бих се изненадал от подобно развитие.

Срещнах и аз тази информация, но не намерих официален източник...повече е като слух за сега.

А и защо точно от 3ти юли? Случайно да нямат информация, кога точно САЩ ще се включат във войната 😄 

Публикувано:

Здравейте, при последният ми полет с уизеър бях взел 2 чекирани багажа по 10 кг, но не успях да ги оставя преди гейта и ги взех с мен.  Като пристигнах на гейта дори не ме забелязаха, но аз реших да си кажа за да не съм нередовен, но очаквах да платя само за багажа. Въпреки това те ме увериха че ми трябва Priority Pass и че ще ми рефънднат разходите за чекираният багаж. Платих 2 пъти по 68.5 GBP и след това като се прибрах им писах и ми отказаха рефънд. Разрових се в сайта и видях че цената за допълнителен багаж варира и цената за приорити на летище е 58 GBP не 68.5 . Може ли по някакъв начин да опитам пак компенсация и каква е причината да ме charge-ват повече от приорити.

Публикувано:

Нова клетка за мерене на размера на ръчните багажи при Уиз ер, комбинирана с кантар. Явно се готвят да глобяват и за килограми.

wizz1.jpg.0c1d63a3dd798b0b64069605c40335f0.jpg

• Харесвам 4
  • Шок 10
  • Браво 1
Публикувано:
преди 11 часа, Topfly каза:

Нова клетка за мерене на размера на ръчните багажи при Уиз ер, комбинирана с кантар. Явно се готвят да глобяват и за килограми.

wizz1.jpg.0c1d63a3dd798b0b64069605c40335f0.jpg

Нещо не ми става много ясно как отчита размерите ...

• Харесвам 1
Публикувано:

Ами такива клетки имаше преди (10-15) години на някои летища (Бове, Бергамо...) още преди проверка за сигурност... ставаме много ретроградни 🫠

Публикувано:
преди 2 часа, Фил каза:

Нещо не ми става много ясно как отчита размерите ...

със светлинните маркери? Ако багажът закрива светлината - не е ОК. ☹️

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 20 минути , Romana каза:

със светлинните маркери? Ако багажът закрива светлината - не е ОК. ☹️

Ако е така, може да е проблемно, защото например раницата ми е малко по-голяма от разрешените размери, но когато не е натъпкана, мога без проблем да я вкарам в настоящата клетка, но на тази ...

• Харесвам 2
Публикувано:
8 minutes ago, Фил said:

Ако е така, може да е проблемно, защото например раницата ми е малко по-голяма от разрешените размери, но когато не е натъпкана, мога без проблем да я вкарам в настоящата клетка, но на тази ...

Доколкото виждам тази клетка не е за раници, няма нарисувани раници, само чанти и куфари. И да, раницата няма прави линии, за да се вмести в светлинните маркери.

Сбъркана работа, всичко е субективно от персонала на място.

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Hakkâri Spor
    • angel tomov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.