Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Може би изчакват да се изясни политическата обстановка, иначе щяха направо да откажат полетите, с не да оставят вече продадените билети 

• Харесвам 4
Публикувано:

Не знам и аз, съмнявам се, защото проблеми в ОАЕ няма и вероятно няма да има, освен това операциите в Абу Даби са огромна част от стратегията им, което може да значи, че си преосмислят изцяло стратегията за арабската инвазия…

• Харесвам 3
Публикувано:

Имам следния въпрос:

Взех билети с флекс Тирана - Милано.

След около половин час си ги прехвърлих на София - Меминген.

И двете плащания (вторите билети бяха по-скъпи) бяха в албански пари.

Втората резервация мина ОК, но сега като си гледам резервациите в акаунта за тази резервация ми излиза:

--------------------------------------------

Необходимо е ваше действие за завършване на резервацията.

Ако резервацията е направена от вас, моля, влезте в профила си и я завършете. Във всички останали случаи, моля, свържете се със собственика на резервацията. Ако резервацията не е завършена, няма да ви бъде издаден пътен план, няма да можете да извършите чекиране онлайн или на летището и превозът ще ви бъде отказан. Ако имате въпроси, моля, свържете се с нас.  Тук ще намерите нашите данни за контакт.
---------------------------------------------------------

Ами, аз съм си в профила. Нищо с тази резервация не мога да правя т.е. нямам никакви активни бутони/линкове, дори и за промяна/канцелиране.
В приложението ми излиза, че резервацията е overpaid и ако искам да ми върнат парите дето са ми взели в повече, да им се обадя.
Били ми взели 0.44 албански леки в повече т.е. 2 стотинки. Отдавна разговорите по телефона са доста над 2 стотинки. :biggrin: 

Имали ли сте такава ситуация?
Идеи? 
Май ще трябва да им звъня и да се обясняваме и специално да им подчертавам да не ми затрият флекса.
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 10 часа, ven62 каза:

Имам следния въпрос:

Втората резервация мина ОК, но сега като си гледам резервациите в акаунта за тази резервация ми излиза:

Ако резервацията е направена от вас, моля, влезте в профила си и я завършете. Във всички останали случаи, моля, свържете се със собственика на резервацията. Ако резервацията не е завършена, няма да ви бъде издаден пътен план, няма да можете да извършите чекиране онлайн или на летището и превозът ще ви бъде отказан. Ако имате въпроси, моля, свържете се с нас.  Тук ще намерите нашите данни за контакт.

Ами, аз съм си в профила. Нищо с тази резервация не мога да правя т.е. нямам никакви активни бутони/линкове, дори и за промяна/канцелиране.
В приложението ми излиза, че резервацията е overpaid и ако искам да ми върнат парите дето са ми взели в повече, да им се обадя.
Били ми взели 0.44 албански леки в повече т.е. 2 стотинки. Отдавна разговорите по телефона са доста над 2 стотинки. :biggrin: 

Идеи? 
Май ще трябва да им звъня и да се обясняваме и специално да им подчертавам да не ми затрият флекса.

Ако това им е начинът на лилавите за допълнителни приходи, той буди моето възхищение - обадете ни се за 10 лева, за да ви върнем двете стотинки в повече. Аплодисменти, дами и господа. 

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Публикувано:

Възможно е да имат проблем със самолетите и конкретно с двигателите за полетите от/до Емирствата. Like much of Wizz Air’s network over the past year and a half, its Abu Dhabi base has been impacted by engine inspections affecting its fleet. The affected Leap engines operated in dusty regions such as the Middle East have been particularly susceptible to durability issues.

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:

Малко неофициална информация: 

⚠️ LATEST MIDDLE-EAST UPDATE: Tel Aviv returns early & more cuts in Abu Dhabi (nearly all European flights cancelled + longer reduced regional frequencies) 

FULL LIST BELOW

CANCELLED ️ TO/FROM ABU DHABI ️- until at least next summer season 

️ Sofia (last flight already been)

️ Varna (last flight 14 July)

️ Belgrade (last flight 19 July)

️ Tirana (last flight 21 July)

️ Sarajevo (last flight 1 September)

️ Cluj-Napoca (seasonal, does not return)

SUSPENDED TO/FROM ABU DHABI 

Budapest - resumes 16 September (also Dubai cancelled)

Vienna - resumes 21 September 

Krakow - 29 July - 19 September (and after at reduced frequency)

Katowice - resumes 26 October 

Astana - resumes 1 November 

Samarkand - resumes 2 November 

PARTIALLY SUSPENDED UNTIL 16 SEPTEMBER 

⚠️ Tel Aviv (all except Larnaca & Budapest, these resume 8 August + London Luton restarts 22 August)

⚠️ Amman (all except Abu Dhabi - has resumed)

FREQUENCY REDUCTIONS 〽️ ABU DHABI

〽️ Yerevan 2 > 1 daily (back to 2x daily from 1 September)

〽️ Baku 3 daily > 1 daily (back to 2x daily from 1 September)

〽️ Gabala 3 weekly > 1 weekly (back to 3x weekly from 17 July)

〽️ Kutaisi daily > 4 weekly (back to daily from 1 September)

〽️ Tashkent 2 daily > 5 weekly (back to 1/2 daily from 1 September)

〽️ Turkistan 3 weekly > 1 weekly (back to 3x weekly from 1 August)

〽️ Bishkek 5 weekly > 3 weekly (back to 5x weekly from 1 September)

〽️ Chisinau 5 weekly > 3 weekly (back to 5x weekly on 2 September)

〽️ Medina 2 daily > 4 weekly (back to 2x daily from 1 September)

This list might not be complete and probably keeps on changing

• Харесвам 4
  • Шок 6
Публикувано:

Самарканд се завърна в петъците септември и октомври. Явно има динамика. Но понеже лилавите са майстори на "схемите" си мисля,че скоро няма да има мейли за канселирането. 

Публикувано:

Списъкът по-горе вероятно е от някой блог/сайт , където са си направили труда да прегледат дестинациите и датите една по една.Не са истинските намерения на авиокомпанията , а снимка на ситуацията към днешна дата.

• Харесвам 6
Публикувано:
Преди 1 час, stanimir каза:

Списъкът по-горе вероятно е от някой блог/сайт , където са си направили труда да прегледат дестинациите и датите една по една.Не са истинските намерения на авиокомпанията , а снимка на ситуацията към днешна дата.

Най-вероятно. Моята резервация си стои за нова гидина, даже ми дава да си избера места срешу заплащане - не че това е критерий за нещо. Иначе връщат Тел авив официално от София 

• Харесвам 3
Публикувано:

Аз също следя с интерес темата за линията до Абу Даби, тъй като имам билети за декември и все още нямам имейл за анулация. Забелязах, че до март включително няма никакви полети, а от април 2026 до октомври 2026 са ги заредили в системата... 🤔

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:
На 8.07.2025 г. в 23:41, ven62 каза:

Имам следния въпрос:

Идеи? 

След 2 разговора в рамките на 1 час с две техни агентки казуса приключи. Смотолевиха нещо от типа, че процесът им бил спрял и неуспели да завършат резервацията. Еми, ... помогнах им да си завършат процеса и сега резервацията ми е ОК. Прежалих надплатената сума от 0.44 ALL .

Използвах телефона от закаченто мнение ( 02 492 83 67 ). Проговориха на български.

• Харесвам 8
  • Браво 1
Публикувано:
13 minutes ago, ven62 said:
On 7/8/2025 at 11:41 PM, ven62 said:

Имам следния въпрос:

им подчертавам да не ми затрият флекса.

Какъв е смисълът на флекса, ако се доплаща за новата резервация?  Не съм ползвала флекс и не ми става ясно.😃

Публикувано:

И в същото време ето и нови маршрути от Румъния

Wizz Air launches six new routes from Romania ✈️ 

Six New Routes From Otopeni

Wizz Air will also launch six new routes from Bucharest Henri Coanda International Airport (Otopeni) to Germany, Italy, Poland, Portugal and Slovakia:

Cheap flights to Thailand

• Brindisi and Cologne — flights commence October 26
  • Gdansk — flights commence October 27
  • Porto, Pescara, and Bratislava — flights commence October 28

Second Aircraft for Bucharest Baneasa

Starting October 2025, Wizz Air will allocate a second Airbus A321ceo aircraft to its operational base at Bucharest Baneasa – Aurel Vlaicu International Airport. This strategic move enables the airline to:

• Relocate nine existing routes from Otopeni to Baneasa.
  • Operate five of these routes exclusively from Baneasa, including flights to Basel, Frankfurt, Memmingen, Nice, and Athens.
  • Offer a total of 42 weekly flight frequencies on these nine routes from Baneasa.

Dual Operations

From October 26, 2025, four major routes — Milan Bergamo, Barcelona, Brussels-Charleroi, and Turin — will be operated from both Otopeni and Baneasa airports, providing passengers with greater flexibility and choice.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 27 минути , Antigona каза:

Какъв е смисълът на флекса, ако се доплаща за новата резервация?  Не съм ползвала флекс и не ми става ясно.😃

Доплащах само рзликата в стойността на билетите. Вторите бяха по-скъпи.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 57 минути , Antigona каза:

Обикновено се ползва заради багажа.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 57 минути , Antigona каза:

Без флекс се плаща и такса за промяна (50 или 100 евро на човек на отсечка или нещо такова)

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 4 часа, Иван Попов каза:

И в същото време ето и нови маршрути от Румъния

Wizz Air launches six new routes from Romania ✈️ 

Six New Routes From Otopeni

Wizz Air will also launch six new routes from Bucharest Henri Coanda International Airport (Otopeni) to Germany, Italy, Poland, Portugal and Slovakia:

Cheap flights to Thailand

• Brindisi and Cologne — flights commence October 26
  • Gdansk — flights commence October 27
  • Porto, Pescara, and Bratislava — flights commence October 28

Second Aircraft for Bucharest Baneasa

Starting October 2025, Wizz Air will allocate a second Airbus A321ceo aircraft to its operational base at Bucharest Baneasa – Aurel Vlaicu International Airport. This strategic move enables the airline to:

• Relocate nine existing routes from Otopeni to Baneasa.
  • Operate five of these routes exclusively from Baneasa, including flights to Basel, Frankfurt, Memmingen, Nice, and Athens.
  • Offer a total of 42 weekly flight frequencies on these nine routes from Baneasa.

Dual Operations

From October 26, 2025, four major routes — Milan Bergamo, Barcelona, Brussels-Charleroi, and Turin — will be operated from both Otopeni and Baneasa airports, providing passengers with greater flexibility and choice.

Интересно, че възобновяват полетите до Кьолн. Около година не летяха до там, уж заради високи такси. 

• Замислям се 1
Публикувано:
Преди 1 час, tch каза:

уж заради високи такси. 

Възможно е заради по-високите доходи на хората  след ковид, по-високите такси да не са проблем за авиокомпанията. 

Публикувано:

Всъшност, намерих си пак стандартното 9.90 евро по Бари - София. Но пък намерих и 20кг багаж за 10.80 евро на Бари-Тирана на 13 март 🙂

• Харесвам 3
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.