Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, stanimir каза:

Салонът е идентичен с този на добре познатия ни  A321 Neo.За дребничките азиатци ще е доста по-ок , но само си представям полетите от Норвегия или Нидерландия 🙂

Не знам дали е някакво субективно усещане (може би трябва да се разровя за обективни данни) но при полети с B787 седалката ми се стори неочаквано тясна (имам предвид на ширина) и особено при един дълъг 13 часов полет с Бритиш LHR-KUL - доста тегаво ми дойде ...
(ама може и да съм бил напълнял нещо :grin: )
Докато с тяснофюзелажните самолети с една пътека поне в тази посока не съм усещал дискомфорт. 

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
преди 14 минути , stanimir каза:

17.99€ ли е вече стартовата цена на Wizz ? 

От 14,99€ се намират все още!

А от 15-ти декември пускат полети понеделник , сряда, петък и неделя до Варшава Модлин! Януари има полети по 19,99 лева!

Редактирано от crazyhorse
Допълнение
  • Харесвам 7
  • Благодаря 1
  • Браво 3
Публикувано:

От зимното разписание Уиз са пуснали слотове от София до

Тирана - ден 2,4,6
Кишинев - ден 2,4,6,7
Варшава - ден 1,3,5,7

Прага - ден 1, 3, 5

* Варшава вече е заредена от 15 ти декември.

• Харесвам 14
  • Шок 2
  • Благодаря 2
  • Браво 6
  • Смея се 1
Публикувано:

Варшава вече е добавена в разписанието, но от/до Модлин, където Уиз се завръщат.

Варшава Модлин - София, от 15 декември, 4 пъти седмично - в дните, които спомена @randi.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 12 минути , randi каза:

От зимното разписание Уиз са пуснали слотове от София до

Тирана - ден 2,4,6
Кишинев - ден 2,4,6,7
Варшава - ден 1,3,5,7

Прага - ден 1, 3, 5

* Варшава вече е заредена от 15 ти декември.

Ако пуснат и Прага в петък и неделя, ще им бъде най-печелившата линия. За Варшава часовете за почти перфектните за уикенд. 

• Харесвам 7
Публикувано:

Чудесна евтина алтернатива на големите западноевропейски градове за свързващи полети. 

Виждам София -  Берген през Модлин за 40€ двупосочно 🙂

• Харесвам 10
Публикувано:

Благодаря, тамън си преместих за пореден път 10-евровия билет с 2-евровото приорити за 1 юли за Модлин (без wdc!). 😄 От години го влача, но с уиз вече почти не летя или багаж не ми трябва.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 31 минути , r_nikolov1 каза:

дано и за другите дестинации календарът бъде изпълнен с подобни цени

Това, че има слотове, далеч не значи, че ще има полети...

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 49 минути , stanimir каза:

Виждам София -  Берген през Модлин за 40€ двупосочно 🙂

Звучи супер. Но София-Модлин пристига към полунощ там (летището е на 40 км от Варшава).

• Харесвам 3
Публикувано:

А каква е идеята да пуснат полети до Кишинев? Близостта до Украйна, заради пътуващите украинци? Или гастърбайтерски полети с крайна цел нашата страна, този път?

Модлин е доста по-неудобно от Шопен, предвид и късния час на пристигане, но това е чудесна новина, както и да го погледнем. 🙂

Дано да пуснат полети и до всички други дестинации, споменати от @randi.

• Харесвам 7
Публикувано:
39 minutes ago, Hakkâri Spor said:

Звучи супер. Но София-Модлин пристига към полунощ там (летището е на 40 км от Варшава).

Ей тия нощи вечно те плашат.

От София каца в 23:10 , за Берген е в 05:40.Шест часа престой не са кой знае какво.

Летял съм до Модлин с Райън от Бургас.

• Харесвам 2
Публикувано:

В сайта има полети София-Варшава/Молдин, а в приложението е София-Краков. Освен това цените в сайта се променят за секунди. Както гледах по 20 лв и станаха 130 щом тръгнах да резервирам след минута. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Мен лично не ме "плашат", просто е дискомфорт. И като лоукост летище има ли гаранция, че ще е отключено през нощта? Че при едно Бове например заключват и хората си зъзнат навън до сутринта.

преди 5 минути , Stryper каза:

В сайта има полети София-Варшава/Молдин, а в приложението е София-Краков. Освен това цените в сайта се променят за секунди. Както гледах по 20 лв и станаха 130 щом тръгнах да резервирам след минута. 

Може би имаш предвид "Модлин". В приложението "София-Краков" не е на мястото на Варшава/Модлин. Най-малкото се вижда разликата в часовете, до Краков са сутрин, до Модлин са вечер. И до Краков няма полети в неделя, до Модлин има. 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 6 минути , Hakkâri Spor каза:

И като лоукост летище има ли гаранция, че ще е отключено през нощта? Че при едно Бове например заключват и хората си зъзнат навън до сутринта.

Въпрос и идея - дали не е добре да имаме тема, за летищата, които имат нощен достъп. Преди време пишехме и на кои може да се поспи - в смисъл удобни или не седалки, но не се сещам в коя тема беше. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Ами не е знам , но може да се провери. От Бургас полетите бяха следобедни.

Проверих , отворено е 24 часа.

18 minutes ago, Stryper said:

Нещо не е наред с приложението при теб.Модлин си излиза от самото начало.Обнови го.

IMG_20250718_172443.jpg

9 minutes ago, Doctor Who said:

Въпрос и идея - дали не е добре да имаме тема, за летищата, които имат нощен достъп. Преди време пишехме и на кои може да се поспи - в смисъл удобни или не седалки, но не се сещам в коя тема беше. 

Има специализиран сайт :

https://www.sleepinginairports.net/

• Харесвам 5
  • Благодаря 2
Публикувано:

Записах и аз една Варшава за юни - 80 лв отиване и връщане. Имаше по 40 през януари, но не ми се зъзне зимата във Варшава… Иначе са хубави часовете, отиването можеше да е по-човешко, но… каквото такова. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Да попитам само при мен ли показва на сайта на WIZZ, че няма никакви полети към Италия или са останали по 2-3 в месеца? Гледах Рим, Милано, Неапол и Бари за периода август 2025 - март 2026 г.

Публикувано:

Явно нещо бърникат в момента по разписанието, при мен изчезна Варшава и която и дестинация да избера, почти няма полети, има само за 2-3 дати в месеца.

• Харесвам 1
Публикувано:

Да, добре, че купих - сега са по 119 на посока през януари, а бяха 19.99 лв. Така се прецаках със Сардиния - пуснаха я и докато се наканя след 2-3 часа качиха други цени. Тук купих веднага за юни за 80 лв и съм доволен 😀

• Харесвам 2
  • Шок 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• Romana
    • Dora Popova
    • ivelina666
    • jorrro
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.