Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 13 часа, jorocontrola каза:

И все пак е важно да се прави разлика. Едните са свине като се напият, другите просто са си свине…

Донякъде си прав, но има още един специфичен нюанс и той идва от манталитета, очакванията и стандарта. Обяснявам.

Свине са далеч не само пияните британци. Например, стандартна английска майка с малко дете, което хвърля храна и я тъпче по земята, разлива сокчета по седалките и прочие, почти никога няма да си мръдне пръста да почисти след себе си. Защо? Ами защото през целия си живот е свикнала, че винаги някой е ДЛЪЖЕН да почисти след нея и защото не й пука, че при лоукост полети тази мръсотия ще остане през целия ден чак до евентуалното почистване на самолета през нощта. Същото е по моловете във Великобритания - виждал съм брутална кочина по фууд кортовете и киносалоните. Апропо, същото е в САЩ, по същите причини, безкрайното разглезване на клиента невинаги е равносилно на прогрес.

И да, едните са свине защото нямат култура на поведение и невинаги осъзнават последствията от действията си, а другите са свине защото им е по-удобно така и защото страдат от тотален и напълно осъзнат непукизъм към околните. Ако трябва да съм честен не съм убеден кое е по-лошото.

• Харесвам 17
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 16 часа, stanimir каза:

Нямам чак толкова  много лични впечатления от британски полети , но машините на Wizz според мен традиционно са най-мръсни.

Дългите полети са по-различни , защото там хората са затворени по 7-8-12 часа и мизерията в края не е чак толкова необяснима ... ама за 2-3 часа макс полет такава свинщина 😞Между другото стюардът , младо момче видя че се загледах и аз тогава попитах откъде идва машината.Каза,  направихме каквото можахме , но цял ден сме на крак и сега ( след полунощ ) всички вече сме много изморени. Не знам всъщност те какво могат да направят.

Мизерията и простащината нямат националност, въпреки че статистически някои нации поизпъкват. Преди две години Уиз отмениха късния полет от София до Болоня, защото на предния полет до София (май идваше точно от Онзи остров - Лутън, не помня вече) някой се беше изходил в помещението на тоалетната, ама не в самата тоалетна. Горките стюарди, които трябваше да се справят с "творението". Въпреки героичните им усилия, не успяха да почистят самолета овреме и екипажът просрочи работното си време.

• Харесвам 1
  • Шок 5
Публикувано:

Значи и без полети до Индия/Бангладеш и прочие е необходимо и Уиз тоалетните да бъдат оборудвани с тази лепенка.

wc2.png

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Уизеър разширява базите си в Молдова, Полша, Албания, РСМ, Румъния, и пуска нови линии:

От Кишинев до: Атина, Барселона, Бари, Билунд, Карлсруе-Баден Баден, Лáрнака, Маастрихт, Неапол, Варшава-Модлин, Вроцлав

От Катовице до: Агадир, Билунд, Порто, Брашов, Бриндизи, Фаро, Ламеция Терме и Маастрихт

От Варшава Модлин до: Алгеро, Атина, Барселона, Бергамо, Берген, Бриндизи, Кишинев, Малта, Палермо, Пафос, София

От Вроцлав до: Катания, Гран Канария, Кишинев

От Тирана до: Ларнака, Лондон Гетуик, Малага, Малта

От Скопие до: Бари, Ларнака, Мадрид, Прага, Стокхолм-Арланда, Щутгарт

От Тимишоара до Базел-Мюлюз, Хан, Ларнака, Неапол, Нюрнберг

От Букурещ Отопени до: Братислава, Бриндизи, Кьолн, Гданск, Хан, Маастрихт, Париж Орли, Пескара, Порто, Ереван

От Букурещ Бънеаса до: Атина, Барселона, Базел/Мюлюз, Бергамо, Шарлероа, Хан, Меминген, Ница, Торино

p.s.

Може би повечето ще се изпълняват със самолетите от базата в Абу Даби, която се закрива

• Харесвам 9
Публикувано:
На 1.08.2025 г. в 16:23, Ivko каза:

Трябва ми конкретен полет за познати за след седмица ама цената нещо ме хвърли в тъч линията. Сега вярно, че е скоро и бейсик тарифата е продадена / не винаги това е показно де/ ама са продадени 155 от 180 седалки и ако я държат тази цена дали ще си ги запълнят та се чудя има ли шанс да падне.

viber_image_2025-08-01_16-19-22-668.jpg

Реших драмата с тези билети от Варна за Дортмунд сега за събота, където билета струваше 510лв и все още е толкова. Взех за същата дата до Дюселдорф за 144 евро с чекиран багаж с Електра от Sunexpress. Даже не знаех, че продават свободно седалки за чартър.

• Харесвам 7
  • Браво 2
Публикувано:

Пуснах сълза за поне 3 от линиите! @yordanov благодаря 😊

Закриването на Абу Даби базата в крайна сметка ще се окаже доста добре за нас. Гледам в Букурещ също са избухнали.

• Харесвам 12
Публикувано:

Очаквахме я Прага като линия, малко за Маракеш се изненадах, повече очаквах Канарските острови, но и това е добре.

Силно се надявам да пуснат и една линия за скандинавските страни, имахме преди години за Осло, но дано да я възстановят или поне да пуснат Stockholm Arlanda. 

Гледам, че и от Атина имат 3 нови линии, а за Букурещ да не говоря, доста да изригнали там. 

Браво! Страхотна новина!

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:

Изпреварихме пресконференцията на Уиз. 🙂

Цените на снимката изглеждат обещаващи. Да видим само кога туристическите агенции ще налазят някои от тези дестинации. И чакаме да видим Раян дали ще отговорят с нещо.

• Харесвам 6
Публикувано:
Преди 1 час, yordanov каза:

🥳 Хайде, да са ни честити новите дестинации:

От зимното:
Прага
Торино
Кишинев
Маракеш (!)

От лятното:

Ламеция Терме

Палма де Майорка (тук си връщат на Раян май)

Eeee, браво!:clapping:
Доживях Прага! :smile3: 
Както и директен полет до Африка (нали досега не са имали от София, да не бъркам нещо :rolleyes: ) !

• Харесвам 10
  • Смея се 1
Публикувано:

Маракеш /за март месец по 117лв на посока примерно/ ще вземе хляба на туроператорите защото до сега само чартъри има. Остава да върнат Дубай. Ламеция е яко заради Тропея.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 9 минути , Ivko каза:

Маракеш ще вземе хляба на туроператорите защото до сега само чартъри има. Остава да върнат Дубай.

В този ред на мисли, докато е време, действайте. С wdc са цените. Аз пък се радвам на Ламеция. 😄

Screenshot.png.988bca9c9ac00cbfa6b6617304d9d618.png

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
Публикувано:

Досега не сме имали директни полети до Африка, освен чартърните. 

Аз се радвам на Прага най-много, но и Palma de mallorca, защото ще има конкуренция с Ryan и така цените ще паднат за тази линия.

Маракеш също е много добре като вариант, защото в Мароко има какво да се види, отново бих я посетил 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Честито за новите линии! Аз тамън запълних всичко до май догодина и сега се чудя къде да вместя новите дестинации 😄

преди 51 минути , Фил каза:

Както и директен полет до Африка (нали досега не са имали от София, да не бъркам нещо :rolleyes: ) !

На Уизеър не сме имали досега. Само на България еър и преди това Балкан 😉

преди 36 минути , Иван Попов каза:

България еър имаше директни до Триполи, Кайро и др. (редовни),  Балкан имаше до Йоханесбург, Триполи, Лагос, Хараре...

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 2 часа, yordanov каза:

🥳 Хайде, да са ни честити новите дестинации:

От зимното:
Прага
Торино
Кишинев
Маракеш (!)

От лятното:

Ламеция Терме

Палма де Майорка (тук си връщат на Раян май)

Точно навреме!

image.png.9c47aeabde2bd14149b4d65428800fa3.png

Публикувано:

Новината на годината!Радвам се за всички линии!Бил съм в Прага и Палма де Майорка,но ще ги повторя с удоволствие!

П.П.Вече взех за Прага!😀

• Харесвам 9
  • Браво 3
Публикувано:
преди 1 час, Argentique каза:

В този ред на мисли, докато е време, действайте. С wdc са цените. Аз пък се радвам на Ламеция. 😄

Screenshot.png.988bca9c9ac00cbfa6b6617304d9d618.png

Един Маракеш букнат за 30.12 - 06.01.Някой по това време?

• Харесвам 10
Публикувано:
преди 1 час, Иван Попов каза:

Аз се радвам на Прага най-много, но и Palma de mallorca, защото ще има конкуренция с Ryan и така цените ще паднат за тази линия.

Маракеш също е много добре като вариант, защото в Мароко има какво да се види, отново бих я посетил 🙂

Личи си колко си млад :-))) Имаше доста африкански полети на Балкан, а аз като студентка още се възползвах от междинната и временна спирка до Сейшелите... 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Направо ме застреляха от упор! Още не са заредени във Fare finder всички нови дестинации, ама като цяло часовете на интересните за мен дестинации хич не ми допадат - Прага и Торино по първи петли; Майорка - късно вечер. Демек  прибиране пак по първи петли.

Публикувано:
преди 5 минути , Ilian359 каза:

Направо ме застреляха от упор! Още не са заредени във Fare finder всички нови дестинации, ама като цяло часовете на интересните за мен дестинации хич не ми допадат - Прага и Торино по първи петли; Майорка - късно вечер. Демек  прибиране пак по първи петли.

И все пак дава много опции за врътки. Иди до Торино, пък се върни от Милано или Лион по избор.

Или пък от Прага през Бързо до Виена или Братислава. Може и през Пилзен до Нюрмберг примерно. Реално вече има доста полети до близки места и това за мен е голям плюс 🙂 

@Фил @Argentique знам, че и вие мислите подобни врътки, така че казвайте 😉

• Харесвам 11
Публикувано:
преди 1 минута , jorocontrola каза:

И все пак дава много опции за врътки. Иди до Торино, пък се върни от Милано или Лион по избор.

Или пък от Прага през Бързо до Виена или Братислава. Може и през Пилзен до Нюрмберг примерно. Реално вече има доста полети до близки места и това за мен е голям плюс 🙂 

@Фил @Argentique знам, че и вие мислите подобни врътки, така че казвайте 😉

Това само при неограничен отпуск.😄

• Харесвам 1
  • Смея се 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Marisha
    • Kristiyan Desev
    • WanderlustME
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.