Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
4 minutes ago, Valentin Takev said:

Здравейте някой знае ли в София имат ли офис както е България еър където на място може да се купи билет или на самото летище ?

Благодаря 

Нямат офис , преди можеше да се купи на летището.В момента не знам , но то не е само техен офис , а може да се купуват билети и на други авиокомпании.А иначе почти всяка агенция в града разбира се продава и самолетни билети.

• Харесвам 1
Публикувано:

На мен ми върнаха парите за първите 2 билета, които купих за полета Варна-Абу Даби, но за билета, който по-късно купих за един приятел, още не са ми пратили парите обратно. А имаме полети оттам за Сокотра и трябва сега да ходим до Истанбул или Букурещ...

А някой ходил ли е в Бангладеш да каже какво има да се гледа там...?

Публикувано:
преди 2 часа, Valentin Takev каза:

Здравейте някой знае ли в София имат ли офис както е България еър където на място може да се купи билет или на самото летище ?

Благодаря 

EDIT: Опс- написах нещо, недогледала. 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
На 28.07.2025 г. в 20:56, crazyhorse каза:

Ще ти върнат 100% в кредити,ако е купувано с кредити или комбинация от кредити и кеш,но ако е платено само кеш-тогава ти връщат на 120%!

От много време вече няма 20% отгоре без значение как е платен билета.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, GeorgiD каза:

На мен ми върнаха парите за първите 2 билета, които купих за полета Варна-Абу Даби, но за билета, който по-късно купих за един приятел, още не са ми пратили парите обратно. А имаме полети оттам за Сокотра и трябва сега да ходим до Истанбул или Букурещ...

А някой ходил ли е в Бангладеш да каже какво има да се гледа там...?

В момента има много добра промоция на Пегасус- погледни за София-Абу Даби/Дубай

• Харесвам 2
Публикувано:
На 28.07.2025 г. в 12:06, valpet каза:

Виж Бари-София.По 9.90 евро 

Това само ако нямаш багаж иначе ако има багаж BST-SKP флекс 15 евро, но 20кг. е 8.80 евро и приорити 17.80 евро

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 минути , Oshko каза:

В момента има много добра промоция на Пегасус- погледни за София-Абу Даби/Дубай

От Истанбул ще е, защото от София са скъпи и с прекачване...

Публикувано:
преди 5 минути , feel_the_rush каза:

Аз такива цени за багаж не виждам. Но пък видях 9.90 флекс 🙂 Явно за всеки различно

03.12

WhatsApp Image 2025-07-30 at 11.35.59.jpg

Публикувано:

Не знам интересно на мен флекса ми е на 15 евро за всички дати.

преди 1 минута , Alexander каза:

Това е някакъв кеш или бъг с евтиния куфар. Надали ще остане до края тази цена 

Ами аз взех вече билети с тези цени ама сега гледам за нови и да цената вече е друга, а преди това проверявах два пъти и си даваше ниските цени. Възможно ли да е късмет или системата да е вдигнала автоматично за всики дати цените.

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз намирам куфар за 13.80 евро Бари-Тирана на 3ти и 17ти март. Обаче, преди 2 седмици, купувах пак по същата дестинация багаж и беше 10.80 евро. Сега, като вляза в резервацията и искам да добавя куфар на някой от другите пътници, ми дава новата цена от 13.80 евро. Така, че това с тия цени на багажите  е такава лотария....

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 21 минути , Ivko каза:

Не знам интересно на мен флекса ми е на 15 евро за всички дати.

И на мен ми е толкова (1427 албански лек, това е около 28 лв.) почти всеки flex.

Аз куфар си взех от Тирана до Милано за (2575 албански лек, това е около 51 лв.) Тогава това беше най-евтиният вариант. 

преди 13 минути , feel_the_rush каза:

Аз намирам куфар за 13.80 евро Бари-Тирана на 3ти и 17ти март. Обаче, преди 2 седмици, купувах пак по същата дестинация багаж и беше 10.80 евро. Сега, като вляза в резервацията и искам да добавя куфар на някой от другите пътници, ми дава новата цена от 13.80 евро. Така, че това с тия цени на багажите  е такава лотария....

Това е по-изгодно от Тирана до Милано.

А иначе от София до Мадрид ако бях взел куфар беше около 110 лв., това е само за еднопосочен билет. 

Само, че сега е още по-интересно, че имам следното и не знам какво искат от мен......

image.png.5295c153dde6867745e616ef224fd74f.png

Публикувано:
преди 27 минути , Иван Попов каза:

А иначе от София до Мадрид ако бях взел куфар беше около 110 лв., това е само за еднопосочен билет. 

image.png.5295c153dde6867745e616ef224fd74f.png

Не гледай тогава колко е от Букурещ до Тенерифе, че аз изпаднах в депресия за няколко дни  😆

• Смея се 2
Публикувано:

Искам да похваля "Wizz air"за супер бързата реакция.Вчера късно вечерта пуснах  claim,за закъснелият полет от събота до Бари.Гледам и не вярвам на очите си ,3 по 250 евро кацнаха в сметката.😀

P.s.

Малко ще изнаглея ,ще си поискам парите за изпуснат влак и автобус.

• Харесвам 6
  • Браво 1
Публикувано:
преди 10 минути , palioto каза:

Искам да похваля "Wizz air"за супер бързата реакция.Вчера късно вечерта пуснах  claim,за закъснелият полет от събота до Бари.Гледам и не вярвам на очите си ,3 по 250 евро кацнаха в сметката.😀

P.s.

Малко ще изнаглея ,ще си поискам парите за изпуснат влак и автобус.

Нямаш основание за тях, договорът ви за услугата е за превоз между София и Бари, не очаквай чудеса. 

Публикувано:
преди 1 минута , Jorro каза:

Нямаш основание за тях, договорът ви за услугата е за превоз между София и Бари, не очаквай чудеса. 

Дори и така да е ,няма да им се разсърдя.😀

Ако дадът, ще драсна.

• Харесвам 1
Публикувано:

Нали смисълът на обезщетението е да те компенсира за всякакви преживяни неудобства и допълнителни разходи? Няма логика да те обезщетят повторно за същото събитие и последствията от него.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 30.07.2025 г. в 8:22, stanimir каза:

Нямат офис , преди можеше да се купи на летището.В момента не знам , но то не е само техен офис , а може да се купуват билети и на други авиокомпании.А иначе почти всяка агенция в града разбира се продава и самолетни билети.

Случайно знаеш ли дали е денонощно на летището купуването на билета от гише ?

Публикувано:
22 minutes ago, Valentin Takev said:

Случайно знаеш ли дали е денонощно на летището купуването на билета от гише ?

Със сигурност не беше денонощно и преди.

П.П. Не знам обаче дали на чек-ин може да се купи билет.

• Замислям се 1
Публикувано:

Добавят по още един А321neo в базите в Краков и Катовице. Следват 10 нови маршрута. За съжаление, за момента дните на маршрутите през Краков се разминават с полетите от София и не са възможни комбинации в същия ден (дните за Вилнюс съвпадат, но полета също е сутрешен, припокривайки се с този от София).

Krakow - Bilbao

Tuesday, Saturday

09th December 2025

Krakow - Tallin

Tuesday, Thursday, Saturday, Sunday

26th October 2025

Krakow - Verona

Tuesday, Thursday, Saturday 

28th October 2025 

Krakow – Vilnius

Monday, Wednsday, Friday, Sunday

26th October 2025 

Katowice - Porto

Wednesday, Sunday; Sunday 

26th October 2025 

Katowice - Faro

Monday, Friday 

30th March 2026 

Katowice - Brindisi

Monday, Wednesday, Friday, Sunday 

29th March 2026 

Katowice – Lamezia Terme

31st March 2026 

Katowice - Brasov

31st March 2026 

Katowice - Maastricht

Monday, Wednsday, Friday, Sunday

29th March 2026

• Харесвам 9

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Ирина
    • Branko
    • polyglota80
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.