Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 19 минути , Ilian359 каза:

Направо ме застреляха от упор! Още не са заредени във Fare finder всички нови дестинации, ама като цяло часовете на интересните за мен дестинации хич не ми допадат - Прага и Торино по първи петли; Майорка - късно вечер. Демек  прибиране пак по първи петли.

Торино е в различни часове. Вторник и четвъртък сутрин, събота вечер.  Така че може да си избереш връщане в събота.
Кишинев, Ламеция Терме и Маракеш също са в удобни часове. (обедно-следобедни)

Единствените кофти са връщането от Прага (8.05 ч) и отиването в Палма (каца там в 21.00), но виж дали Раян имат по-ранен полет на отиване. Няма пълно щастие 😉

При Ламеция Терме не са заредени доста дати, поне в десктоп версията?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , Дани Магелани каза:

Това само при неограничен отпуск.😄

Напротив, @jorocontrola е търсач на шантави уикенд маршрути (+1 ден). :wink:

Като извадят човешки разписания, тогава. Торино може да се ползва за Алпите, струва ми се, че Монблан е по-близо до него, отколкото до Лион. Пък и цените за другото лято са по 50-60 лв с wdc. А Прага с удоволствие бих я ползвала в по-топъл сезон за малките градчета наоколо. 

Маракеш може да се ползва за Канарски острови. 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

Ламеция не е заредена още цялостно, Кишинев не беше заредена, но я заредиха май. Не ме кефят цените от 150 лв в двете посоки, при положение, че взех Макареш за 200 лв отиване и връщане и Прага за 90 лв. 

Прага не са много симпатични часовете, но ще се оправим. 

Торино хич не ме кефи като часове и дни… 

А Кишинев искам да го видя ей така за спорта, не че има какво да се прави там… 😀

С Уиз се научих, че като има нова дестинация задължително ходиш, защото в 90% пт случаите я спират от следващия сезон. Така изпуснах Саудитска Арабия, както и Армения, Грузия… Така че вече купувам от ден 1. Сардиния поне я направих два пъти тази година. 😂

• Харесвам 6
Публикувано:
В момента, Argentique каза:

А Прага с удоволствие бих я ползвала в по-топъл сезон за малките градчета наоколо.

Букната за юни.

• Харесвам 3
Публикувано:
В момента, Argentique каза:

Ламеция е от 98 лв с wdc за лятото. 

А аз си мислех, че там се ходи зима или пролет, когато е евтино и няма да се пържиш като рак на слънце…

• Харесвам 4
Публикувано:

Странно, че до Кишинев има 4 полета седмично? Толкова желаещи ли има? По-разумното е да бяха два. Пък другите два да ги бяха пуснали до Стокхолм. (Не смея да кажа: Рейкявик, Талин, Вилнюс, Люксембург...). Но да нямаме полети до Швеция е срамота.

Ако знаех, че днес ще пуснат директни полети до Кишинев и то на такива ниски цени... нямаше сега да ме е яд, че преди 2 седмици купих билети до Кишинев с Austrian/Lufthansa за 200+ евро, с прекачвания и цял ден път 😄 (За догодина).

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
преди 2 минути , jorocontrola каза:

А аз си мислех, че там се ходи зима или пролет, когато е евтино и няма да се пържиш като рак на слънце…

Обявили са цена от 19,99€, чакам си я. 😄 Лятото на море вече не ходя, до средата на юни мога да се пробвам макс.

• Харесвам 5
Публикувано:

Страхотни новини! 
Ето примерен уикенд в Кишинев за 24 часа, за който иска да го отбележи. Чакаме да паднат цените 😀
IMG_0478.png.265d266c1bff189b1057425cf801a585.png

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 4 часа, Георги Матеев каза:

Пуснах сълза за поне 3 от линиите! @yordanov благодаря 😊

Закриването на Абу Даби базата в крайна сметка ще се окаже доста добре за нас. Гледам в Букурещ също са избухнали.

За един сватба, за друг брадва, пък и на чужд гръб и 100 тояги са малко. Аз лично желая на уиз бързо и брутално фалитче 😎

• Смея се 3
Публикувано:

Аз след това лято и на планина може да спра да ходя.30 градуса на близо 3000 метра височина е ненормална жега или пък всекидневните летни дъждове в Киргизстан 🙂

Торино е на час и половина от долината на Аоста , която сама по себе си е изключителна планинска дестинация.Става и за отправна точка към круизите от Генуа.

Торино и Маракеш в граничните сезони - това са моите интереси.Вместо Кишинев по-интересно ми е да ида до Русе , където също никога не съм бил , ама пустата чужбина 😄

• Харесвам 11
  • Смея се 6
Публикувано:

Да разбирам ли, че декември е подходяш месец за Маракеш? По-малко туристи и нормални за обикаляне температури? Не съм ходила до сега. 🤔

Публикувано:
преди 14 минути , stanimir каза:

Аз след това лято и на планина може да спра да ходя.30 градуса на близо 3000 метра височина е ненормална жега или пък всекидневните летни дъждове в Киргизстан 🙂

Торино е на час и половина от долината на Аоста , която сама по себе си е изключителна планинска дестинация.Става и за отправна точка към круизите от Генуа.

Торино и Маракеш в граничните сезони - това са моите интереси.Вместо Кишинев по-интересно ми е да ида до Русе , където също никога не съм бил , ама пустата чужбина 😄

Аз бях в Русе тая година, ама за малко. Чудесен град. Да не говорим, че е имал европейски облик преди повечето “столичани”  да изуят цървулите 🙂 

Публикувано:
преди 32 минути , Kristiyan Desev каза:

Страхотни новини! 
Ето примерен уикенд в Кишинев за 24 часа, за който иска да го отбележи.  😀
IMG_0478.png.265d266c1bff189b1057425cf801a585.png

То май е само 24 часа престой.  Номерът е да идеш и до Приднестровската реСпублика (Transnistria) 😉 

Купих Маракеш и Ламеция, еднакви цени, по 97 лв на посока. Платих с Wizz кредитната карта и остатъци от разни кредити. При Маракеш не ми добавя такса за обработка на плащането, но при Ламеция:

image.png.b1f05133ce54ee2a8386dcafcad37778.png

Странно, защото и миналата седмица купувах билети до други две дестинации... при едната нямаше добавяне, при другата 32 ст. такса за обработка на картата. Не им разбирам много логиката. Плащам с една и съща карта.

• Харесвам 1
Публикувано:

Повторих Кишинев преди няколко седмици, продължава да е безумно безинтересен град, но имах конкретна цел да посетя Транснистрия (Приднестровие) - нова за мен територия - и това оправда търкалянето до там. Транснистрия става за 1 ден и има забавни моменти. Но да, аз също не мога да си обясня тези 4 полета седмично, дори не е летен сезон, когато има повечко гастарбайтери. Или може би е линия за украинците, Одеса не е много далеч.

@new one не си прав. Ако Уиз изчезне останалите хиени ще вдигнат поне двойно цените и никак няма да е ок за нас. Колкото и трески да имат за дялане с Уиз е по-добре.

@dunaika декември за Маракеш е идеално.

@bad kid просто е написано тъпо, в сила е стандартното - при влизане в Мароко паспортът трябва да е валиден поне още 6 месеца. И го гледат.

• Харесвам 11
  • Благодаря 2
Публикувано:

"За целта е необходимо българският гражданин да разполага с валиден паспорт, чиято минимална валидност след датата на влизане в страната да е между три и шест месеца."

Как би следвало да се тълкува тази загадка за влизане в Мароко?

Публикувано:
14 minutes ago, Георги Матеев said:

Повторих Кишинев преди няколко седмици, продължава да е безумно безинтересен град, но имах конкретна цел да посетя Транснистрия (Приднестровие) - нова за мен територия - и това оправда търкалянето до там. Транснистрия става за 1 ден и има забавни моменти. Но да, аз също не мога да си обясня тези 4 полета седмично - кой и защо ще ходи.

@new one не си прав. Ако Уиз изчезне останалите хиени ще вдигнат поне двойно цените и никак няма да е ок за нас. Колкото и трески да имат за дялане с Уиз е по-добре.

@dunaika декември за Маракеш е идеално.

В полетите до / от Ереван със сигурност около две-трети от пътниците не бяха българи , но имаше прилична запълняемост. Може би на това разчитат и по тази линия.Все са си направили някакво проучване.и едва ли очакват туристически потоци Маракеш и Прага веднага ще ги глътнат от агенциите.Още тия дни ще пуснат оферти.

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 55 минути , Loverboy каза:

С Уиз се научих, че като има нова дестинация задължително ходиш, защото в 90% пт случаите я спират от следващия сезон. Така изпуснах Саудитска Арабия, както и Армения, Грузия… Така че вече купувам от ден 1. 

При мен подобно. Купих Кутаиси, ама за след половин година. Тръгнаха, летяха малко и спряха. Същата история и с Рияд.   Иначе Ереван още си върви, не знам дали скоро ще спре. Направи ми впечатление, че е пълно с руснаци в самолета и на отиване, и на връщане. Тоест масово се ползва за пътуване ЕС-Русия през Ереван, което е що годе евтин вариант за тях. През Белград или Истанбул си е цифра.

• Харесвам 2
Публикувано:
5 minutes ago, Hakkâri Spor said:

При мен подобно. Купих Кутаиси, ама за след половин година. Тръгнаха, летяха малко и спряха. Същата история и с Рияд.   Иначе Ереван още си върви, не знам дали скоро ще спре. Направи ми впечатление, че е пълно с руснаци в самолета и на отиване, и на връщане. Тоест масово се ползва за пътуване ЕС-Русия през Ереван, което е що годе евтин вариант за тях. През Белград и Истанбул с Еър Сърбия и Турските авиолинии си е цифра.

Ереван отпада от зимното разписание.Точно - основно пътниците са рускоговорящи.Щеше да е много хубаво да пуснат отново Кутаиси за зимата.Мисля че грузинците все още пътуват безвизово до ЕС 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:

Вие все едно не сте виждали полети 😆 За мен стотина лева за билет в посока до Италия е много. За Кишинев да не говорим. За Порто от Букурещ на щерката взех за 204 лв. двупосочен без дискаунт. Верно за март, но си е Португалия с традиционно скъпи билети🙂

Очаквам с интерес следващата фаза на темата с любовта към Уиз и коментари от сорта “е няма такива гадове”😂

П.п. Аз пък не съм ходила в Ловеч и Асеновград🙃

• Харесвам 8
  • Смея се 12
Публикувано:
преди 5 минути , ДиянаВ каза:

А Ловеч идеално се съчетава с Троян :) Сори за спама.

• Харесвам 2
  • Смея се 3
Публикувано:
16 minutes ago, ДиянаВ said:

Очаквам с интерес следващата фаза на темата с любовта към Уиз и коментари от сорта “е няма такива гадове”😂

Относно часовете на полетите , със сигурност.Изобщо не приемайте насериозно никакви часове за след октомври.Всичко подлежи на промяна , вероятно още в следващите дни.Ако поне дните се запазят същите, ще е напълно ок !

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 11 минути , ДиянаВ каза:

Вие все едно не сте виждали полети 😆 За мен стотина лева за билет в посока до Италия е много. За Кишинев да не говорим.

Ама каква Италия? Тази година за първи път дадох 50€ за отсечка в Европа (Айндховен-София) и бях много недоволна. 😄 После и Виена-София пак за толкова, но поне Аустриън ми дадоха бонбон. 😄

преди 13 минути , ДиянаВ каза:

До Америка ще стигнеш по-бързо от до Асеновград. 😄

Спойлер

Screenshot(1).png.af9cfb0c613652026be213f0a32a5c76.png

• Харесвам 4
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 11 минути , stanimir каза:

Изобщо не приемайте насериозно никакви часове за след октомври.Всичко подлежи на промяна , вероятно още в следващите дни.Ако поне дните се запазят същите, ще е напълно ок

100% ще ги разръчкат. Като тръгнат полупразните самолети за Кишинев през ноември и ще редуцират набързо полетите от 4 пъти седмично, на максимум 2 😄 Даже по продадените билети отпреди това ще се усетят.  

И да, от бившите ССР грузинците си пътуват безвизово до ЕС, както и украинци, и молдовци + прибалтийските. 

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.