Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Мирослав Василев
Публикувано:

Лично според мен линията до Кишинев е точно за украинците, например от Катовице има по 4 полета седмично и всеки полет се изпълнява с A321, няма полет под 80% затовараемост и масово пътуват за Одеса. Спестява страшно много време, другата опция е някакъв полет до Румъния и оттам, което отново е два ден път с камили.

Другото което е, самолета заложен да изпълнява полетите от София е A320 тоест доста по-малък от A321 и са си направили сметка че не могат да запълнят толкова голям самолет.

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 44 минути , Argentique каза:

Ама каква Италия? Тази година за първи път дадох 50€ за отсечка в Европа (Айндховен-София) и бях много недоволна. 😄 После и Виена-София пак за толкова, но поне Аустриън ми дадоха бонбон. 😄

До Америка ще стигнеш по-бързо от до Асеновград. 😄

Покажи

Screenshot(1).png.af9cfb0c613652026be213f0a32a5c76.png

И на мен ми се е случвало да дам 50-60€ за полет в континентална Европа, обаче в едната посока, когато другата компенсира. А и като е с точки, по-лесно се харчат, щом е за идеята да се пътува в някоя неработна дупка😄

• Харесвам 1
Публикувано:

Някъде назад беше писано , че вече и при промяна на полет от страна на Wizz парите се бавят. Преди малко поисках рефънд и се появиха като кредити  в профила до 2-3 минути.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, Loverboy каза:

както и Армения, Грузия… Така че вече купувам от ден 1. Сардиния поне я направих два пъти тази година. 😂

Армения си в има...

Публикувано:
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

@new one не си прав. Ако Уиз изчезне останалите хиени ще вдигнат поне двойно цените и никак няма да е ок за нас. Колкото и трески да имат за дялане с Уиз е по-добре.

Това толкова пъти му беше обяснено, че и комарите вкъщи го научиха.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 17 минути , Ilian359 каза:

Това толкова пъти му беше обяснено, че и комарите вкъщи го научиха.

Уникално мислене, на комарите де, когато има доходоносна ниша, тя бързи се запълва и ако хикс изпадне от нея, идва игрек и пак я пълни. Питай скай Юръп - май те бяха първопроходник на лоу Коста у нале село. А който съм проклел, не е прокопсал - аз прежалих 1500 лева отгоре и пак ще ида за НГ в Дубай, ама уиз ще фалират. Казах 🤨

• Шок 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Уж беше намекнато и за полет София-Тирана тук във форума. Но да видим.

Междувременно е увеличена честотата на полетите от София до Бергамо, Хамбург, Базел/Мюлуз и Барселона.

И за РСМ още един нов маршрут: Охрид-Базел/Мюлуз 😄

В момента, Мирослав Василев каза:

самолета заложен да изпълнява полетите от София е A320 тоест доста по-малък от A321 и са си направили сметка че не могат да запълнят толкова голям самолет.

А това как го виждаш, къде с какъв самолет ще са полетите (ако не си купил билет)?

• Харесвам 1
Публикувано:

преди 5 минути , new one каза:

Уникално мислене, на комарите де, когато има доходоносна ниша, тя бързи се запълва и ако хикс изпадне от нея, идва игрек и пак я пълни. Питай скай Юръп - май те бяха първопроходник на лоу Коста у нале село. А който съм проклел, не е прокопсал - аз прежалих 1500 лева отгоре и пак ще ида за НГ в Дубай, ама уиз ще фалират. Казах 🤨

От изпадането на хикс до идването на игрек зет се наиграва на наш гръб. Затова, може да си кълнеш на ум, че стана досадно. Или пък най-добре да поканиш игрек, а после да фалираш хикс.

Муежду другото, Уиз бяха първопроходник у наше село, не Скай Юръп.

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, Ilian359 каза:

Уиз бяха първопроходник у наше село, не Скай Юръп.

Аз мисля, че бяха Скай Юръп, от 2005 до 2009, ама да не излъжа. 2008 съм летял с тях, 2009 на 1 септември обявиха фалит

• Харесвам 1
Публикувано:

Не помня кой беше пръв , но Wizz със сигурност дойдоха през 2005г. Летях с един от последните полети на Sky Europe от Виена до София , когато вече бяха загубили повечето си машини и ни прибраха с един раздрънкан MD-80 ( не помня под чий бранд оперираше , но повече на такава бракма и досега не съм летял - беше в ужасно състояние). Опитваха да бъдат нормална авиокомпания с лоу кост цени , ама нямаха шанс 🙂Всъщност в тия години всички имаха и безплатен чекиран багаж от 20кг ( грешка - струвал е 5€ при Wizz  - фиксирана цена за всички полети)

• Харесвам 2
Мирослав Василев
Публикувано:
преди 28 минути , Hakkâri Spor каза:

А това как го виждаш, къде с какъв самолет ще са полетите (ако не си купил билет)?

Като отвориш даден маршрут през десктоп версията на Уиз, точно над часа на излитане има много малък текст: 

Airbus A320 (operated by Wizz Air Hungary)

• Харесвам 3
Публикувано:
В момента, Argentique каза:

В този ред на мисли, докато е време, действайте. С wdc са цените. 😄

Screenshot.png.988bca9c9ac00cbfa6b6617304d9d618.png

Да, наистина Маракеш следобед бяха по 97 лв за целия декември. И още тогава като започнах да резервирам за 27 декември и цената скочи на 117 лв (вече е 137), та взех за 20 декември 😄 Опитът с Модлин показа, че в рамките на часове цените скачат още в първия ден. 

В момента, stanimir каза:

Летях с един от последните полети на Sky Europe от Виена до София , когато вече бяха загубили повечето си машини и ни прибраха с един раздрънкан MD-80 

Значи си летял през лятото на 2009. Защото базата им беше в Братислава, нали са словашка авиокомпания. И още през пролетта на 2009 започнаха някакви странни промоции от 1 евро и слухове, че ще фалират. През лятото преместиха базата във Виена, не си бяха плащали на летището в Братислава. Юни, юли и август летяха до Виена (на една резервация си бяха прекачванията, аз имах до Амстердам) и на 1 септември авиокомпанията обяви несъстоятелност, сайтът ... който гърмеше от оферти в последните дни на август, изведнъж изписа, че за съжаление компанията така и така...   Върнаха ми парите в кредитната карта много бързо

В момента, Мирослав Василев каза:

Като отвориш даден маршрут през десктоп версията на Уиз, точно над часа на излитане има много малък текст: 

Не знаех това, благодаря много

• Харесвам 2
Публикувано:

Малко офтопик, някой който ще ходи до Кишинев да ми донесе едно магнитче, че миналата година като ходих с колата не намерих от къде да си купя 🤣

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:

Цените тепърва ще се променят, за директна покупка сега виждам смисъл само за дати около празниците, ваканции и т.н. Последните 2 години почти всичко за 1-2 месеца напред при Уиз е надуто и затова купувам с флекс и после нов без флекс на значително по-ниска цена. 

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 29 минути , lyubo21 каза:

Цените тепърва ще се променят, за директна покупка сега виждам смисъл само за дати около празниците, ваканции и т.н. Последните 2 години почти всичко за 1-2 месеца напред при Уиз е надуто и затова купувам с флекс и после нов без флекс на значително по-ниска цена. 

Пак пиши като излезе двупосочна Прага под 80 лв ....Маракеш директен полет за 98 лв в посока също не знам къде ще излезе....

• Харесвам 5
Публикувано:
В момента, Otnesen каза:

Маракеш директен полет за 98 лв в посока също не знам къде ще излезе....

За целия ноември и декември Маракеш бяха по 98 лв, Argentique беше публикувала на по-предната страница.  И аз взех такъв, за декември. За 4.5 часа полет, 50 евро 😉

Screenshot.png

В момента, boogy83 каза:

Малко офтопик, някой който ще ходи до Кишинев да ми донесе едно магнитче, че миналата година като ходих с колата не намерих от къде да си купя 🤣

Стига да видя магнити, аз ще ти взема, разбира се. (Ако ти се чака до май месец) 😄 Дотогава я 🐫, я 👳‍♂️

• Харесвам 5
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 5 минути , Hakkâri Spor каза:

За целия ноември и декември Маракеш бяха по 98 лв, Argentique беше публикувала на по-предната страница.  И аз взех такъв, за декември. За 4.5 часа полет, 50 евро 😉

Screenshot.png

Стига да видя магнити, аз ще ти взема, разбира се. (Ако ти се чака до май месец) 😄 Дотогава я 🐫, я 👳‍♂️

Имах впредвид различни цени от Уиз за директен - иначе и аз взех за декември ....Вече са над тази.Часовете са супер ....дано не ги променят.  За тази дестинация под 130 евро не съм намирал цена двупосочен и е с прекачване и поне 7-8 часа пътуване. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, Hakkâri Spor каза:

Уж беше намекнато и за полет София-Тирана тук във форума. Но да видим.

Сигурно е объркано Тирана с Торино!

• Шок 1
  • Смея се 9
Публикувано:
В момента, Otnesen каза:

За тази дестинация под 130 евро не съм намирал цена двупосочен и е с прекачване и поне 7-8 часа пътуване. 

E да, винаги с прекачване. Аз съм пътувал София-Мадрид-Казабланка  с Уизеър+Иберия, поне половин ден минава.

В момента, crazyhorse каза:

Сигурно е объркано Тирана с Торино!

Хаха, най-вероятно. Следващият път да не объркат Cagliari с Calgary 😄

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
преди 34 минути , Hakkâri Spor каза:

Хаха, най-вероятно. Следващият път да не объркат Cagliari с Calgary 😄

Дано😎!

Публикувано:
4 minutes ago, Фил said:

Поискан рифънд за билет с флекс след колко време пристига?

72 часа , ако е по твоя инициатива.На момента , ако е по вина на Wizz.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, stanimir каза:

72 часа , ако е по твоя инициатива.На момента , ако е по вина на Wizz.

И май беше точно на 72 час… нали така? Няма шанс да е по-рано? 

А колко време важат кредитите? 6 месеца или една година? 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , Loverboy каза:

А колко време важат кредитите? 6 месеца или една година? 

Ако е по твоя инициатива - 3 месеца/90 дни. Иначе е 1 година, ако е по вина на авиокомпанията.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.