Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не е възможно, а сигурно е така

При овърбукинг се прави, превантивна мярка. Доколко е ефективна, зависи. 

• Харесвам 2
Публикувано:
На 24.01.2026 г. в 14:22, neuromancer каза:

ако не си платил 590 евро, както пише в скриншота, а 590 лева, абсурд да ти уважат кейса 🙂

възможно е само ако някой не чете внимателно 

Ами, аз като цяло не съм виновен за техническите им грешки и бутона "accept" нямаше да бъде натиснат, ако сумата беше в BGN, освен това съпорта потвърдиха "техническа грешка" при тях и да видим, ще пробвам до последно 😄

Сега съм получил това като мейл, но е доста неразбираемо чакам ли още нещо и ако да - какво 😄 

Цитат

We appreciate you bringing this matter to our attention, and we have carefully reviewed your case regarding the cancellation of your SOF–AUH round-trip booking (Reference:).

First of all, please accept our sincere apologies for the inconvenience caused, especially considering that you were travelling with a young child. We fully understand how stressful the situation was, and we are very sorry for the technical issue you experienced during the refund process.

After checking your booking details, we would like to clarify the following:

• The total amount paid for the reservation was 594.74 BGN.
  • Following your cancellation, an amount of 248.95 BGN has already been refunded to your Wizz Air Credit.
  • As per our refund procedures, the remaining eligible refund will be credited in the original currency.

Изглежда да има някакъв "remaining eligible refund" да видим дали ще има, в момента пак чакам за агент по чата, но този път имам цяла вечер да чакам 😄

Публикувано:
преди 31 минути , Kosta Grudov каза:

Ами, аз като цяло не съм виновен за техническите им грешки и бутона "accept" нямаше да бъде натиснат, ако сумата беше в BGN, освен това съпорта потвърдиха "техническа грешка" при тях и да видим, ще пробвам до последно 😄

Сега съм получил това като мейл, но е доста неразбираемо чакам ли още нещо и ако да - какво 😄 

Изглежда да има някакъв "remaining eligible refund" да видим дали ще има, в момента пак чакам за агент по чата, но този път имам цяла вечер да чакам 😄

Скрий референтния номер!

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Айде ,айде - тия ги разправяй на Wizz 😂

Много добре си знаел от самото начало , че е грешка.Ако имаше да даваш , а не да взимаш щеше ли да се "объркаш" ?

Wizz може да ти измислят някаква компенсация , но е имало много грешки на авиокомпании които не са уважавали.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

Честна скаутска 😄 Наистина не разбирах защо сумата я изписва в евро, точно и затова с вас като обсъждахме не се знаеше откъде идват разликите, просто като видях 240е за рефънд директно реших, че са предостатъчни. 😄 Да видим какво ще стане. 

• Харесвам 4
Публикувано:

Имах билет за Ламеция за средата на април и разместиха връщането с 2.30 часа напред.
Който се вълнува, опциите за замяна на SUF са:

Screenshot(1).png.e94250f83ca31e5c76d7ce2cfbdb6820.png

А пък аз се преместих с месец напред, че впоследствие ми станаха неудобни първите дати.

• Харесвам 4
Публикувано:

Мой полет за Барселона има промяна с 5 минути и в двете посоки само в часа на пристигане. Не виждам логиката, ама знае ли човек ...

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , Zaro каза:

Мой полет за Барселона има промяна с 5 минути и в двете посоки само в часа на пристигане. Не виждам логиката, ама знае ли човек ...

Wizz по-евтини ли са до там? Завчера купив от Раян за края на февруари.

Публикувано:
преди 3 минути , Anna Kalinovska каза:

Wizz по-евтини ли са до там? Завчера купив от Раян за края на февруари.

За някои хора са направо безплатни 😜

• Харесвам 4
Публикувано:

И нашият полет до Алгеро има незначителна промяна. Мъжът ми полузаспал отвори мейла, гледал недогледал и изпадна в ужас, че са преместили кацането около полунощ, а рент-а-кар офисът работи до 22. А промяната всъщност беше в часа на излитане с 5 минути. 😀

• Харесвам 1
Публикувано:

Промяна има с пет минути и в часа на полета от Краков до София. Явно нещо Уиз наистина са донамествали, за да има толкова промени. 

Публикувано:

Явно наместват цялото лятно разписание. Връщането с един час по-късно от Прага ще го преглътна с няколко бири там. Ама полета за Хамбург, дето стана одебен от първи суртинта не ми допада и ще го мисля, освен ако не направят ВИП салон на Т1 до тогава, че поне тук да си пия бирата...

Публикувано:
преди 3 часа, chandni каза:

И нашият полет до Алгеро има незначителна промяна. Мъжът ми полузаспал отвори мейла, гледал недогледал и изпадна в ужас, че са преместили кацането около полунощ, а рент-а-кар офисът работи до 22. А промяната всъщност беше в часа на излитане с 5 минути. 😀

Нашата за лятото си е доста значителна, от удобни обедни часове до вечерни/връщане през нощта. Явно при вас е за по-скорошен период. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Супер, Палермо много ми харесва. :)
Родос поне засега е до октомври, най-накрая в хубав сезон.

• Харесвам 5
Публикувано:

Линиите са страхотни, много се радвам за Палермо и Родос. Дано да заредят и Египет! 
Добавям, че Уиз връщат полетите Варна - Ларнака от 17 юни три пъти в седмицата 🙂.

• Харесвам 8
  • Браво 2
Публикувано:

Райън приключват в края на септември Родос всяка година, а на мен ми се ходи след края на септември, когато си е топло, но навалиците са се разотишли. :smile:

• Харесвам 6
  • Замислям се 1
Публикувано:

Някой, който е пътувал с бебешка количка с кош за новородено може ли да сподели опит? Виждам, че навсякъде пише, че количката, която е включена в цената трябва да е сгъваема, а нашата няма как да се сгъне с коша за новородено. Правят ли проблем и решението смяна на количката ли е?

Публикувано:
Преди 1 час, Argentique каза:

Супер, Палермо много ми харесва. 🙂
Родос поне засега е до октомври, най-накрая в хубав сезон.

Аз също съм за Палермо гледам има избирателни полети по 20 евро в посока за септември, като се хващат по 50 евро двупосочно. Чудя се дали ще имат промени ако не дни в часовете предполагам.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 56 минути , Ivko каза:

Аз също съм за Палермо гледам има избирателни полети по 20 евро в посока за септември, като се хващат по 50 евро двупосочно. Чудя се дали ще имат промени ако не дни в часовете предполагам.

Няма какво да се чудиш, ще има....ти все едно от вчера резервираш с уизз 😄 😄 😄 

• Харесвам 5
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 2 часа, Ivko каза:

Еха това се нарича изненада за Египет, но нещо не ги виждам тях заредени другите ги има

И при мен не излизат Хургада и Шарм Ел Шейх, нито в сайта, нито в приложението.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Ardent
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.