Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 30.01.2026 г. в 17:05, Argentique каза:

За Палермо около почивните дни с ден отпуска се правят 4 дни. Цените ще се променят скоро

Screenshot(1).png.b8ba52504e0bd4a4a446c33977b9b35d.png

Как пък вчера го изпуснах това! Вече е съвсем друго 😞

По другата тема с Шарм Ел-Шейх - там по кое време на годината е адекватно да се ходи? 

Публикувано:
преди 6 минути , stormbringer каза:

Как пък вчера го изпуснах това! Вече е съвсем друго 😞

По другата тема с Шарм Ел-Шейх - там по кое време на годината е адекватно да се ходи? 

Аз съм била в началото на май и в края на април, въздухът е летен, но водата е 23 градуса и за шнорхелинг си носех тънък неопрен.

Според мнозина топ сезон е есен - топъл въздух и вода.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 20 часа, valpet каза:

Само да попитам, ако закупя билети през посредник и Wizz променят часът на излитане с повече от 3 часа, ще мога ли да променям-15/+30 дни при положение, че съм качил резервацията си в моя Wizz акаунт? 

Не мога да ти дам отговор, защото съм с WDC и обикновено не търся посредници. Предполагам, че би трябвало да можеш да управляваш резервацията си, щом е добавена в акаунта. През август 2025 взех на една дружка билет за Севиля за декември и за жалост от гледна точка на опит 😉не мръдна и със секунда🙈

Същевременно помня, че преди години @Argentique имаше с тях полет до Лисабон, купен през посредник, и когато поради промени реши да го отменя с рифанд на сумата, се похвали, че са й платили по-висока цена, отколкото е дала. Това ме навежда на мисълта, че ефективно и в свои ръце е управлявала резервацията. Как е сега положението, никой не се хвали или оплаква 😉 За мен липсата на “новини” е по-добрата новината, защото обичайно лошите вести достигат бързо 🙃

• Харесвам 6
Публикувано:

Ходим вече 3 пъти в Шарм  като само първият път беше с чартър. Пътуваме от Истанбул. Половината дни оставаме в Дахаб, половината -в Шарм. Спали сме и на палатки в Рас Мохамед. За любителите на подводния живот линията е много добра. Дайверски групи плащат на чартъри, но там си зависим от 7 или 14 дни. И агенциите не дават по-добри цени на хотелите отколкото да си го организираш сам. Били сме в началото на май, на ноември и средата на октомври. Ноември денят се скъсява в 16ч. Това е единствен минус. Много се надявам да тръгне линията. И да оцелее. 

• Харесвам 16
Публикувано:
преди 31 минути , ДиянаВ каза:

Същевременно помня, че преди години @Argentique имаше с тях полет до Лисабон, купен през посредник, и когато поради промени реши да го отменя с рифанд на сумата, се похвали, че са й платили по-висока цена, отколкото е дала. Това ме навежда на мисълта, че ефективно и в свои ръце е управлявала резервацията. Как е сега положението, никой не се хвали или оплаква 😉 За мен липсата на “новини” е по-добрата новината, защото обичайно лошите вести достигат бързо 🙃

Онова беше тотален прецедент от майската грешка и за 22 евро платени ми възстановиха 520 лв в кредити😱. Но съм имала отменени с уиз с посредник и чаках над половин година за връщане на сума плюс писма писах. За промяна от мен в профила и дума не можеше да става. В оподо.

• Харесвам 6
Публикувано:
28 minutes ago, Argentique said:

За промяна от мен в профила и дума не можеше да става. В оподо.

Благодаря , имам те за експерт по нискотарифните.Изби ми окончателно всякаква мисъл да купувам Wizz през посредници.Все пак ще отида до ДСК да извадя безумната карта.

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 7
Публикувано:

Ааа, много моля да не ме плашите. Аз днес купих връщане от Милано с Уиз през посредник /за първи път/. Цените ужасни, но ми трябваха за точно определена дата и се прежалих. А сега и този стрес с посредниците ще ме довърши. 😉

Публикувано:
преди 4 минути , Брани каза:

Нищо не разбрах 😞 

И аз така мисля, че @stanimir е прочел първото изречение за вкарването на чар  и затова е реагирал🤣🤪 (шегувам се за неразбралите)

Публикувано:
преди 1 час, stanimir каза:

Благодаря , имам те за експерт по нискотарифните.Изби ми окончателно всякаква мисъл да купувам Wizz през посредници.Все пак ще отида до ДСК да извадя безумната карта.

Аз пък си купих наскоро от посредник два билета въпреки всичко. 😀

Бяха с над 15 евро надолу и се полакомих. 

• Харесвам 4
Публикувано:

Бях се оплакала от проблем с търсачката на цени в приложението. Най-накрая открих решение и то случайно, защото една от новите дестинации не ми излизаше. Деинсталирах приложението, след това отново го инсталирах, влязох си в профила и забраних достъпа на приложението до местоположение. Точно в тази последователност. Ако само се изключи местоположението, или само се инсталира на ново, не става.

• Харесвам 3
Публикувано:

Малко попресолихте манджата с тия "милиони" и милионери.Да слезем на земята 🙂

Наистина е добре дискусията  за отстъпките да се пренесе в темата за edreams.

П.П.Търсачката за цени преди не показваше ли само за 6 месеца напред ? Миналата седмица гледах , че сега изкарва за година напред (може и за цялото обявено разписание , но не потърсих)

• Харесвам 1
Публикувано:

Хммм, нито в сайта им, нито в приложението има полети до Basel-Mulhouse-Freiburg от средата на април до средата на май месец. Това дали е някаква грешка или са решили да няма полети за този период?

Публикувано:
преди 3 минути , DaBo каза:

Хммм, нито в сайта им, нито в приложението има полети до Basel-Mulhouse-Freiburg от средата на април до средата на май месец. Това дали е някаква грешка или са решили да няма полети за този период?

IMG_7385.jpeg

• Благодаря 2
Публикувано:
36 minutes ago, lio said:

Египетските полети на някой заредиха ли му в апп или десктоп? Посредник?

Не е нещо лично.Ще се появяват за всички когато ги публикуват.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, stanimir каза:

Малко попресолихте манджата с тия "милиони" и милионери.Да слезем на земята 🙂

Наистина е добре дискусията  за отстъпките да се пренесе в темата за edreams.

П.П.Търсачката за цени преди не показваше ли само за 6 месеца напред ? Миналата седмица гледах , че сега изкарва за година напред (може и за цялото обявено разписание , но не потърсих)

Да, показва вече и за 2027г., но след преинсталация. Моето до вчера си показваше само за шест месеца и не виждах полети до Будапеща, Корфу и Родос.

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Полетите до Брюксел за лятното разписание ги преместиха от 12:30 на обяд, на 5:45 сутринта. Ако поискам връщане на сумата в профила, губя административната такса, нали? 

И съответно, ако реша да се съглася с новия час и да не правя никаква промяна, трябва ли да правя нещо, че този текст накрая на имейла малко ме обърква: 

Цитат

If no option will be selected, WIZZ credits will be automatically uploaded to your WIZZ account.

Редактирано от iliana_t
добавен втори въпрос
  • Харесвам 1
Публикувано:

В уведомителния мейл ще имаш 3 опции :

1.Съгласяваш се с промяната 

(трябва изрично да го направиш)

2. Ребукваш за нови дати / дестинация (ще ти се визуализират опциите, ако започнеш процеса)

3. Искаш да ти възстановят средствата в профила (ако си платила с пари първо ще получиш кредити в профила , а след това може да поискаш да ти ги обърнат в пари по картата с която си платила)

Промяната е сериозна и ще получиш пълната сума , включително административната такса.

"If no option will be selected, WIZZ credits will be automatically uploaded to your WIZZ account"

*Това се случва когато вече полетът е минал , ти не си летяла и не си избрала нито една от предложените опции.

• Харесвам 2
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 5 часа, Георги Матеев каза:

Откакто ползвам платен Прайм - от май 2024 - полетите и отстъпките конкретно за Уиз са постоянно налични (за разлика от тези на Раян), даже последните месеци станаха още по-големи. Или поне аз не съм уцелвал момент да ги няма. На билет, да кажем над €50, редовната отстъпка е средно €18-20. Единствено понякога някои конкретни маршрути въобще не се появяват в Едриймс, но това е по-скоро бъг и се случва много рядко.

Според мен Уиз картата в голяма степен се обезсмисля защото с нея (заради точките) трябва да се купуват билети на пълна цена директно от сайта на Уиз. Ако гледаме за 4 билета, през Прайм ще се купят същите 4 билета с около €60-€80 по-евтино. В посока. Хич не е малка разлика.

С картата излиза, че трябва да въртиш много по-голям оборот само и само да генерираш много повече точки за да покриеш липсата на отстъпка. Т.е. да ги изгубиш. А ако стъпиш накриво и платиш с картата не в евро - всичко отива в кофата заради бруталното превалутиране на ДСК.

Въобще да не говорим, че при съвсем малко повече летене натрупаните отстъпки от билети (и то не само от Уиз, тъй като Прайм работи за почти всичко, за някои билети дава и по €50-€60 надолу) бързо ще надминат сумарно целия годишен кешбек на Уиз картата. Който дори не е пари, а само точки.

Едриймс има още един огромен плюс. Всеки месец подаряват на Прайм членовете много кодове за допълнително намаление. Януари например имаха €80 дискаунт за катарски полети и билет, реално струващ €340 на катарския сайт, го взех за €225 (веднъж Прайм даде стандартен дискаунт €35 и после с кода свали още €80).

Според мен чисто математически на годишна база е по-логично и изгодно да се премахне Уиз картата от уравнението, да се ползва изцяло Прайм за всякакви билети, а целия кешов оборот да минава през някоя карта (примерно ПИБ-ска) с 1% кешбек в реални пари.

Ако вземеш допълнителни услуги като priority пак ли цената е по-ниска от тази в сайта?

Публикувано:
4 hours ago, DaBo said:

Вчера гледах някакви полети и видях, че през този период полетите вместо до Базел ще се изпълняват до Баден Баден.

• Харесвам 4
Публикувано:
6 minutes ago, Седем Два said:

Вчера гледах някакви полети и видях, че през този период полетите вместо до Базел ще се изпълняват до Баден Баден.

Сега погледнах и установих, че тази промяна на летището важи за полети от Букурещ, Братислава и Вроцлав, но на този етап не и за София

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• nadia
    • frequent_flyer
    • kakadu
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.