Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 25 минути , muffytoz каза:

Пратили са ми нов имейл, в който вече има опции за промяна на дати до 30 дни напред

И 15 назад трябва да има...

• Харесвам 1
Публикувано:

За пореден път се вбесявам. Търся полет на календара и ми излизат цени 9,99, но когато тръгна да резервирам същите  цени стават 14,99???

Публикувано:
13 minutes ago, Helloweena said:

За пореден път се вбесявам. Търся полет на календара и ми излизат цени 9,99, но когато тръгна да резервирам същите  цени стават 14,99???

Потърси в календара полет на цена 19,99 без дискаунт клуб и ще падне на 9,99 с дискаунт. Тези от 14,99 без отстъпка най-често си остават толкова и след нея.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , Седем Два каза:

Потърси в календара полет на цена 19,99 без дискаунт клуб и ще падне на 9,99 с дискаунт. Тези от 14,99 без отстъпка най-често си остават толкова и след нея.

В календара с дискаунт е 9,99 и като го цъкна да почна да резервирам и става 14,99.

Публикувано:
преди 19 минути , Helloweena каза:

В календара с дискаунт е 9,99 и като го цъкна да почна да резервирам и става 14,99.

Виж дали това не е проблема. Решава се , като купиш и зв на безплатния тел, възстановяват ти ги в това с което си платил

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 32 минути , neuromancer каза:

Според мен просто цените не са тези, които показва календара

Това исках да предупредя.

Публикувано:

От години не ползвам календара на уиз поради несъответствия. Търся, като си превъртам дата по дата. Преди време ме нервираха, с това, че, ако превъртам бързо, системата ме обявяваше за бот, ама това отдавна приключи. Но несъответствията с цените в календара им винаги си ги е имало.

• Харесвам 4
Публикувано:
3 hours ago, Helloweena said:

Точно затова ако искаш да намериш билет за 9,99 евро, първо търси без дискаунт, намери цена 19,99 и след това цъкни чавката на дискаунта, цената ще стане 9,99 и при резервацията си остава 9,99 и си плащаш толкова.

• Харесвам 1
Публикувано:

Силно се съмнявам в по-горната схема.За мен Wizz на моменти просто показват на архивирана цена или наличност за едно място.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 12 часа, Helloweena каза:

Коментирали сме го това няколко пъти, че в календара цените не се ъпдейтват в реално време. Цената 9.99 може да е била вчера и днес да е скочила, но календара още показва старата цена не е ясно защо така, но редовно има несъотведствие. Аз календара го ползвам само за сверяване на дати и часове на полетите.

• Харесвам 6
Данчо Сливенски
Публикувано:

Приятелката ми и майка и летят утре (неделя) в 6 часа сутринта от София за  Рим Фиумчино.  Докато чекирахме билетите им днес сутринта (събота), изписа, че полетът може да има overbooking и дали искат да летят по - късно. Отказахме да доброволстваме.  Те имат вече запазени места и успяха да си получат бордните карти. Притесняваме се дали има възможно да не ги качат на полета, въпреки че имат места и бордни карти. Ще бъдем там три часа по - рано с бордни карти, защото двете жени много се притесняват. Някой сблъсквал ли се е с това скоро?

Публикувано:

не би трябвало да има проблем, щом имат места на бордните карти

разбира се абсолютна сигурност ще имат чак като пристигнат 🙂, но това винаги е така, всичко се случва, няма как да се предвиди.

Нищо не можете да направите така или иначе, освен да смените полета, което вече сте отказали

Публикувано:

За малцинството тук😉

Three new destinations from Bucharest!

🇪🇸 Gran Canaria, Spain from 259 RON (starting June 2025)

🇩🇪 Frankfurt, Germany from 159 RON (starting August 2025)

🇩🇪 Friedrichshafen, Germany from 159 RON (starting August 2025)

За Канарите други са ми плановете, но май ми подсказват, че нещо лятно и немско трябва да направя все някога 🙂

• Харесвам 14
Публикувано:

Закупих си билет с флекс, който ми се налага да канселирам. Върнатия кредит действително ли е валиден само 90 дни след канселацията ? Ако е така, май е по-добре да търся някакъв далечен билет, на сходна цена, че не ми се очертава да летя с тях в скоро време. 

The refunded amount can be used within 90 days from the date of the refund. The departure date of the new flights booked using the refunded amount does not need to fall within this time period”

Публикувано:

Да, точно така.

Ако вземеш нещо напред във времето, има шанс да го канселират те и да ти върнат кредитите с по-голям срок. Ако не, да смениш пак, докато това стане или имаш пътуване, което отговаря на параметрите.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 4 минути , GlobeRider каза:

Закупих си билет с флекс, който ми се налага да канселирам. Върнатия кредит действително ли е валиден само 90 дни след канселацията ? Ако е така, май е по-добре да търся някакъв далечен билет, на сходна цена, че не ми се очертава да летя с тях в скоро време. 

The refunded amount can be used within 90 days from the date of the refund. The departure date of the new flights booked using the refunded amount does not need to fall within this time period”

Така е - 90 дни. По-добре го измести. Скоро ще дойде лятното разписание и по много линии ще има промени. А за следващото зимно със сигурност. Не знам на каква цена ти е билета, но според мен Варна - Абу Даби няма да оцелее с тази преобладаваща цена за почти всички дати от 121.99 лв. Другите нови маршрути от Варна също са потенциално несигурни😜

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Публикувано:

Може ли и от мен въпроси по темата за Флекс-а и канселирането?

1.Имам билет да кажем за 20 лв. 10 платени с кредит, а другите 10 с карта. При отмяна от мен флекса гори, а другите пари - 10+10, се връщат като кредит за 90 дни, нали така?

2. При промяна(отмяна) от авиокомпанията каква е процедурата? Пак ли всичко се връща като кредит или платеното с карта се възстановява по нея?

Публикувано:

Здравейте, 

Предстои ми сутрешно прекачване не летището в Бергамо. По разписание имам точно час от кацане до излитане, или не повече от 30 минути до затваряне на гейта.

С транзитната зона няма да има никакъв проблем да успея, но нямам абсолютно никакви спомени с шатъл ли се докарваше от самолета до летището или се ходеше пеша?

Та питането ми е да се бия ли да излизам първа от самолета или да го оставя каквото-такова? 

За цвят пускам и една снимка от пушалнята там (за която обаче имам много спомени) от есента 🙂

IMG_20241024_091720.jpg

• Шок 1
Публикувано:
преди 7 минути , Сузи Су каза:

Здравейте, 

Предстои ми сутрешно прекачване не летището в Бергамо. По разписание имам точно час от кацане до излитане, или не повече от 30 минути до затваряне на гейта.

С транзитната зона няма да има никакъв проблем да успея, но нямам абсолютно никакви спомени с шатъл ли се докарваше от самолета до летището или се ходеше пеша?

Та питането ми е да се бия ли да излизам първа от самолета или да го оставя каквото-такова? 

За цвят пускам и една снимка от пушалнята там (за която обаче имам много спомени) от есента 🙂

IMG_20241024_091720.jpg

По спомени слизането е с бус, а качването - пеша, но може би зависи и за къде е полета.

Публикувано:
4 minutes ago, Romana said:

По спомени слизането е с бус, а качването - пеша, но може би зависи и за къде е полета.

Мерси. Различно е и да, зависи. Затова питам за ранните ежедневни полети на Уиз ако някой скоро ги е летял. 

Публикувано:
Преди 1 час, Сузи Су каза:

Здравейте, 

IMG_20241024_091720.jpg

Последно летяхме Букурещ-Бергамо през ноември, сутрешен ранен полет и изминахме пешком разстоянието от самолета до сградата, защото беше близо. Имахме време за прекачване час и половина. През транзитната зона пре-предостатъчно. 

Но е различно, не знам как се определя, защото в повечето случаи са ни извозвали с шатъл. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• DGTG
    • ДиянаВ
    • ivelina666
    • Lindt
    • angel tomov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.