Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Револют пей? То ако нещо им е нестабилна системата може нищо да не помогне.

Публикувано:
преди 1 минута , neuromancer каза:

Револют пей? То ако нещо им е нестабилна системата може нищо да не помогне.

това ще е на трети опит, най-вече искам да финализирам тази с кредитите. 7 съм на опашката.

Публикувано:

Финално - явно неуспешните плащания се ресетват след един час и след това имаш около 15 минути да ги завършиш. От опитите да взема флекс и евтино приорити явно се наиграх и 1 часа мина и промото изтече, та билетите излезнаха малко по-скъпи.

В крайна сметка съм доволен, остава само Уиз да не отменят полетите и ще гледаме затъмнение догодина.

• Харесвам 10
  • Браво 1
Публикувано:
преди 6 часа, Георги каза:

Финално - явно неуспешните плащания се ресетват след един час и след това имаш около 15 минути да ги завършиш. От опитите да взема флекс и евтино приорити явно се наиграх и 1 часа мина и промото изтече, та билетите излезнаха малко по-скъпи.

В крайна сметка съм доволен, остава само Уиз да не отменят полетите и ще гледаме затъмнение догодина.

Дори и да има промяна/отмяна за Испания през лятото все ще ти дадат алтернатива за избор.

През деня като ги гледах към 130-140€ излизаше цената, двупосочно с дискаунт членство. 
И за себе си гледах има ли нещо изгодно от Букурещ за лято 2026, но след като не открих и за да не остане ровичкането ми напразно си взех единичен билет в едната посока до Севиля за декември за 45 лв.😃 Имам 6 месеца да се вихря с връщането😜

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 9 часа, ДиянаВ каза:

Да нямаш рожден ден и да са ти подарили 10€😃?

Аз това с Револют го тълкувам, че е за нови потребители, нещо като реферал програмата с линкове.

Почвам да се чувствам специален,сега очаквам ъпгрейд до бизнес класа на полета👀

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 18 часа, r_nikolov1 каза:

Какво се случва с полетите за Абу Даби от София през септември и октомври? Изчезнаха изведнъж… 🧐

IMG_7555.png

IMG_7554.png

Има си ги 

Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

Има си ги 

Вече да, вчера не ми ги показваше нито от телефона, нито от лаптопа.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 11 часа, Георги каза:

Има ли как да финализирам тези две резервации без да си говоря със съпорт, понеже искам да приключа тази вечер? В момента вися като идиот в чата им...

И на съпорта да се обадиш нищо няма да стане аз така имах проблеми с три карти не успях да платя обадих се и просто си въведох на вируалент пост картата и пак не стана и тя каза, че няма какво да направи да съм пуснал с превод.

Публикувано:
преди 3 часа, Ivko каза:

Айде очакваме сега нещо интересно.

да предположим LTN-BOM / LTN-DEL,  LTN-RUH,  WAW-ALA  

иначе би било интересно LTN-YHM  ама едва ли ще тръгнат на запад, засега 

• Харесвам 5
Публикувано:

поне до края на годината тоя самолет ще го пробват и обучават екипажите, летейки по обичаен маршрут

• Харесвам 4
Публикувано:

В новата брошурка на Wizz мисля четох че с него започват да летят Лондон (LGW) - Медина.

Размерите на салона са същите като на A321neo.Разликата е в допълнителния резервоар за гориво,  което позволява по-дълъг полет.Брой членове на салонен екипаж и разпределението на седалките са напълно идентични.

А,да.Вече е в график от 02 август с ротация всеки ден до Саудитска Арабия. Полет на отиване 6ч20мин. , обратния е 6ч40мин.

• Харесвам 9
Публикувано:

В Солун на качване в самолета, караха абсолютно всички да си слагат багажа в кошарите за проверка на Уиз, 80% бяха с раници, но всички минаваха през проверката.

дано се запази и занапред тази проверка и то с всички компании

забравих да напиша, че се возих на напълно нов А321 нео.

На един месец, 9H-WMA

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 21 минути , Mistela каза:

Да се похваля, че уиз ми подариха 10€ към акаунта за РД, но срока им е 31 дни!

Е, обаче сега не ми трябват 🙂

Че 10 евро си е един флекс, оплакваш ли се?

Публикувано:
преди 4 часа, Mistela каза:

Да се похваля, че уиз ми подариха 10€ към акаунта за РД, но срока им е 31 дни!

Е, обаче сега не ми трябват 🙂

И на мен ми пратиха същия мейл, но като си влязох в профила няма нищо. Класици...

• Смея се 3
Публикувано:
преди 12 часа, Zaro каза:

Че 10 евро си е един флекс, оплакваш ли се?

За толкова години май са ми първите 10€ подарени, лошото е че за сега нямаме планове да пътуваме, а те са със срок на изтичане. Можеше да са по ларж!

Публикувано:
преди 11 часа, iceman00 каза:

И на мен ми пратиха същия мейл, но като си влязох в профила няма нищо. Класици...

и при мен е същото, нищо де, ще броим обещанието за подарък, нали важното са намеренията :smile:

• Смея се 4
Публикувано:
Преди 1 час, Дани Магелани каза:

И аз имам имейл за подарък, но 10 евро не са добавени в кредитите ми.

Мдаааа,

проверих, и на мен са само обещани 🤣

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Tani
    • DGTG
    • КолЮ
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.